Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og først på ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemål. Top kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde selv prøvet at leje ud i flere måneder da vi skulle til udlandet for nogle år. Og da lejerene så sprang fra et par dage før underskriften skulle sættes, var vi desperate. Botilleje var vores... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjælp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid eft... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de aluguel de imóveis
  2. Consultora de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Botilleje yder juridisk hjælp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sådan skal en fremleje sag ordnes!!

Har i løbet af marts/april udlejet mit rækkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har været meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Christinas indsigt i og viden om, hvorledes en sådan sag gribes an har ført til, at mit hus er udlejet på grundlag af en særdeles god og retslig korrekt fremleje kontrakt. Jeg kan kun medgive Botilleje mine bedste anbefalinger.
Med venlig hilsen,
Lau Friis

1 de maio de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christina Lindsgren & Co Pro service.

Der er ingen tvivl. Skulle jeg igen leje eller udleje. Så er botilleje, der jeg henvender mig. I Har Pro behandling. I har Pro stemmer, man får i øret, når man ringer, Pro service. Den kunde pleje kunne andre viksomheder her i landet lære meget af. Her fra kan kun gives 5 x 5 stjerner til jer.
anbefalinger og anbefalinger, uden tøven.

Mvh
Søren Hansen

18 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis din flytning skal være effektiv og tryg

At flytte kan være en stressende affære. Der er måske, ud over alt det lavpraktiske papirarbejde og alt maset med nedpakning og sortering, også børn der skal køres i stilling til projektet. Der er i det hele taget nok at se til, og så er det rart at nogen tager sig af alt det med småt.

Hos "Botilleje", bliver man mødt med en forfriskende uhøjtidelighed, og en tilsvarende høj faglighed, der efterlader tryghed. Tingene går stærkt, man får omgående svar på sine mails, og servicen er en del ud over det sædvanlige.

Jeg kan varmt anbefale "Botilleje".

14 de março de 2013

Helt bestemt anbefalelsesværdig!

Superkompetent, hutigere end man tør håbe og i det hele taget en fantastisk god rådgivning.
Jeg sidder med en færdig lejekontrakt i hånden, langt under et døgn efter jeg første gang klikkede ind på Botilleje's hjemmeside. Og det med en telefonisk rådgivning i klar tale, til at forstå.
Hutigheden afspegles også i prisen - nægter at tro, det kan gøres billigere.
Tusind tak for god service, Christina!

13 de março de 2013

nærværende og fantastisk hjælp

Jeg kontaktede Christina fra Botilleje fordi jeg var usikker på afsnittet omk. vedligeholdelse i # 11 i min kommende lejekontrakt, og derfor havde brug for prof. hjælp.
Hun kiggede kort på kontrakten og fortalte mig at jeg havde fuldstændig ret i mine bange anelser.
Jeg kontaktede min kommende udlejer og fortalte ham hvad Christina havde bekræftet og det viste sig heldigvis at være en fejl og han ville få det rettet og sende mig en ny kontrakt.
Det hele tog max 30 min. og det kalder jeg super fantastisk service og vil til her en anden tid bruge Botilleje igen.

Mvh Ditte

13 de março de 2013

fantastisk professionel rådgivning

Vi kan kun anbefale botilleje på det aller bedste. Dybt professionelt - vi fik svar på alle vores mulige og umulige spørgsmål, da vi stod overfor at leje et hus ud. Det gik rigtigt hurtigt at få en lejer og fremover vil vi bruge botilleje, når vi skal leje ud. Det er vigtigt som udlejer, at vi kan stole på rådgivningen - og det kan vi hos botilleje. Tak for det - vi giver vores bedste anbefalinger!

18 de fevereiro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I gode hænder hos en top professionel boligadvokat

Da vi skulle leje min svigermors hus ud, henvendte vi os i sidste øjeblik til Christina for at få hjælp. Med stor venlighed, fleksibilitet og en service langt ud over, hvad vi kunne forvente, hjalp hun os med udfærdigelse af lejekontrakt og alt, hvad vi skulle bruge for trygt at kunne overlade nøglerne til lejer. Der blev lagt megen energi og omhyggelighed i det store arbejde, som Christina gjorde for at hjælpe os inden for den korte tidsfrist, vi havde. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale Botilleje og helt sikkert vende tilbage som kunde, hvis jeg får brug for en ny lejekontrakt.

18 de dezembro de 2012

Proffessionel lille biks.

Det er sjældent man møder et firma eller en butik man ikke kan sætte en finger på.
Det har jeg mødt i botilleje.
Meget behagelig og lige til at korspondere med, og lynhurtige til at spore sig ind på hvilke ønkser og ideer man går med.
Yderst tilfreds :) tak for hjælpen.

10 de dezembro de 2012

Professionel, Kompetent & super service

Startede selv med at forsøge at finde lejere gennem div. boligportaler da min familie og jeg skulle flytte til udlandet.
Efter adskillige fremvisninger med nysgerrige og useriøse mennesker som spildte ens tid uden overhovet at give en tilbagemelding... mens tiden gik og kostede...
Derefter henvendte vi os til Christina som efter kort tid og 3 fremvisninger som Christina havde håndplukket, sørgede hun for underskrevet kontrakter som passede vores krav, med 2 lejere over de næste 3 år, som man ikke selv kunne have valgt bedre :)
Anbefales varmt..

20 de novembro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel, effektiv og fleksibel support

Har kun stor ros til Botilleje og Christina. Jeg fandt dem på nettet og tog kontakt. Fik aldrig behov for at søge andre muligheder.
Fik support med lejekontrakt og det var meget hurtigt klart at Christina forstod mine behov. Rettelser blev lavet lynhurtigt og alt var pakket solidt ind i saglig og relevant rådgivning.

Du får hvad du betaler for og til tiden!

Benny P.

19 de novembro de 2012

En ven i nøden

Vi har kun godt at sige om Botilleje.dk
Vi havde lejet vores hus ud og stod nu uden bolig. Henvendte mig til botilleje, som på meget kort tid fandt et hus som passede vores behov perfekt.

Botilleje kan klart anbefales :-)

14 de novembro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais