Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og først på ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemål. Top kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har i løbet af marts/april udlejet mit rækkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har været meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de aluguel de imóveis
  2. Consultora de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Botilleje yder juridisk hjælp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og professionel rådgivning

Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjælp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid efter havde lejerne underskrevet kontrakten.

Christina har været meget sød og venlig hele vejen igennem. Både med hjælp til opklarende spørgsmål og med rådgivning.

Jeg vil klart anbefale botilleje.dk og Christina til alle som ønsker at leje deres bolig ud.

6 de novembro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og høj fleksibilitet.

Da vi ikke havde prøvet at leje bolig ud tidligere, ønskede vi, at en professionel forestod papirarbejdet og sørgede for at alting gik efter gældende regler.
Vi fandt Botilleje v/ Christina Lindsgren på nettet og fik en snak med hende. Hun påtog sig opgaven, selvom huset geografisk lå udenfor hendes primære område. Straks var vi klar over, at det kunne blive et fint samarbejde. Christina tager sig af annoncering, kontakt til lejere, check i RKI samt udarbejdelse af lejekontrakt og vi tager os af selve fremvisningen.
Vi er igang med 2. udlejningsperiode og vil bruge Botilleje igen til næste udlejning.

10 de outubro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Den helt rigtige lejer fundet - 2 gange!

Vi har været meget tilfreds med Boltilleje som har stået for at udleje vores bolig to gange.

Under hele processen har vi haft et godt sammenarbejde, der altid været prompte respons på vores spørgsmål og Botilleje har forstået at matche den helt rigtige lejer.

Så vi kan kun anbefale at kontakte Botilleje hvis din bolig skal lejes ud.

7 de outubro de 2012

Vores redning !

Vi havde selv prøvet at leje ud i flere måneder da vi skulle til udlandet for nogle år. Og da lejerene så sprang fra et par dage før underskriften skulle sættes, var vi desperate. Botilleje var vores redning. Yderst proffesionel behandling og med et stort kundekartotek havde hun hurtig lejere på plads til os så vi ikke skulle sidde med dobbelt husleje og pendle mlm lande i flere måneder. Næste gang går vi direkte til hende og slipper alt besværet med at fremvise til 25 useriøse kiggere.

30 de setembro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt, trygt og personligt.

Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina Lindsgren til alle som ønsker at leje deres bolig ud og gerne vil have professionel rådgivning og personligt engagement når den rigtige lejer skal findes og alt papirarbejdet bare skal være helt i top.

Christina skaber ro, tryghed og man kan tydeligt fornemme hendes store overblik og sans for de vigtige detaljer, som kommer af hendes mange års erfaring som ejendomsmægler.

Så hvis du skal leje din bolig ud og gerne vil sove godt om natten i tryg forvisning om at der bliver passet godt på den, så skal du benytte dig af Christina Lindsgren og Botillleje.

Tina Sandager
Roskilde.

27 de setembro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overblik og service i top

Bo til leje hjalp virkelig med at skabe overblik over udlejnings junglen! God service og super professionel tilgang gjorde det virkelig let og overskueligt at leje ud, kan kun anbefales

13 de setembro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når salg ikke er muligt, er det godt der er alternativer.

Vi stod for at handle nyt hus og var ikke helt tilfreds med udbyttet ved salg, og valgte derfor at udleje vores bolig istedet.

Vi fik anbefalet Botilleje v. Christina Lindsgren.

Efter en kort telefon samtale, aftale vi fremvisning af vores hus, hvor vi aftale lejepris og kontrakten blev underskrevet.

Vi skulle nok regne med 1-1½ mdr. liggetid men efter 7 dage var der 3 interesserede lejere, og efter god sparing med Christina valgte vi lejeren. Resten har Christina så klaret.

Vi valgte at Christina også skulle stå for refusion og overdragelse, og vi er nu sikre på at alt er dokumenteret og i orden.

Således har vi trygt udlejet vores nyinstansatte hus i de næste 2 år.

Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina, det kan ikke gøres nemmere for udlejer og ej heller mere professionelt.

29 de agosto de 2012

Fantastiske Christina

Christina er yderst professionel med et stort touch af medmenneskelighed. Hun har et kæmpe overblik og er god til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi anbefaler botilleje.dk til alle som ønsker en professionel kvinde ved roret som ved hvad hun har med at gøre

26 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når service, proffesionalisme og match går hånd i hånd

I disse dage hvor service mange steder ikke matcher de forventninger virksomheder signalerer, så er det fantastisk at møde en virksomhed, som i den grad lever op til forventningerne og MEGET mere.

Jeg fik hjælp af Christina Lindsgren fra Botilleje, da jeg manglede et erhvervslejemål. Christina ringede selv for at fortælle mig, at hun mente havde fundet det helt rigtige sted - det havde hun!

En yderst proffesionel behandling af mig som kunde, en service i top og et lokalematch lige i øjet.

Tusinde tak Christina

15 de junho de 2012

Jan Hansen

Virkelig god og personlig service fra først til sidst. Og fin opfølgning. Vi var ikke et sekund i tvivl om hvad der skete undervejs.

12 de junho de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais