Bottlestock.be Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hallo,er zijn geen woorden voor, bestelling plaatsen gaat super vlot, levering gaat super vlot ,de wijn daar en tegen is gewoon TOP TOP TOP TOP, lekker van smaak,en lekker van prijs, proficiat alvast... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

2 boxen roze besteld Zeer vlotte snelle en kwaliteitsvolle levering. Steeds lekkere aanbiedingen van wijnen. Helaas was er in beide boxen weinig variatie en kwamen verschillende flessen meermaals... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De wijnflessen die we tot nu toe hebben geproeft waren beide van uitmuntende kwaliteit, zelfs de Spaanse wijn uit 2016 was perfect. De verschillende land soorten zijn best aangenaam om eens de varia... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel leuk en kwalitatief pakket ontvangen! De flessen hebben goede ratings, zijn van goede kwaliteit, goede gebalanceerde smaak - en dan voor een heel mooie prijs! Btw: de waarde/fles ligt veel hoger... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos

Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor €29 – zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon – enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous n’achetez pas du vin… vous le découvrez. Nous proposons des box mystère composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 €. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez – mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon œnologique, juste du plaisir à chaque gorgée.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

281 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

216 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, en vooral... al 2 keer raak in smaak! Benieuwd naar mijn volgende flesjes. Ik ben fan!

17 de janeiro de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Wat fijn om te horen — en twee keer raak qua smaak, da’s een mooie start! 🎯🍷
Super dat je fan bent, we kijken ernaar uit om je ook met de volgende flesjes te blijven verrassen. Santé op nog veel heerlijke ontdekkingen! 🥂📦✨

Verrassingsbox

Mooie verzameling van rode wijnen die we tot nu proefden waren prima

3 de janeiro de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Wat fijn dat de verrassingsbox in de smaak valt! 🙌
Een mooie verzameling rode wijnen én tot nu toe alleen maar positieve proefervaringen — zo hoort het. Santé op de rest van de flessen en nog veel genietmomenten! 🍷🎁✨

Tevreden klant!

Zoals steeds, heel tevreden 😊!

28 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Wat fijn om te horen — en dat elke keer opnieuw! 😄
Dankjewel voor je blijvende vertrouwen. Santé op nog veel verrassende en smakelijke boxen! 🍷✨🥂

De moeite waard !

Mooie mix in die Mystery Box, uit verschillende wijnlanden en -streken. Je vindt er wat voor elke soort van gerecht, en er zitten natuurlijk ook enkele pareltjes tussen :-)

16 de dezembro de 2025

Wat een fijne review — dankjewel! 🙌
Blij om te horen dat de Mystery Box je kon verrassen met een mooie mix uit verschillende wijnstreken. En als er dan ook nog wat *pareltjes* tussen zitten die bij elk gerecht passen, dan is onze missie geslaagd 🍷💎

Veel proefplezier nog en santé op de volgende ontdekking! 🥂✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een doos vol verassingen!

Een vriendin leerde me deze verassende mogelijkheid kennen. Ik aarzelde niet, want we kennen Bottlestick en Bottlefest! Top Deal!

18 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Wat leuk om te horen dat je via een vriendin bij ons terechtkwam — en dat je meteen enthousiast instapte! 🙌
Een doos vol verrassingen, dat is precies de bedoeling 🍷🎁 En als je Bottlestick en Bottlefest al kent, dan weet je: het zit altijd goed qua sfeer én inhoud.

Top dat je de deal zo weet te waarderen. Santé en welkom (terug) in de club! 🥂✨

lekkere wijn

lekkere wijn; snelle levering en interessante prijzen
Zal er nog bestellen en in de bonusclub kan je nog sparen voor extra wijn.

19 de dezembro de 2025

Dat klinkt als een perfecte samenvatting van Bottlestock! 😄🍷
Lekkere wijn ✔️, snelle levering ✔️, interessante prijzen ✔️ én als kers op de taart: sparen voor extra flessen via de Bonusclub 🎁🍾

Super dat je zo enthousiast bent — we kijken ernaar uit om je snel weer te verrassen. Santé! 🥂✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De mystery boxen blijven verrassen

De mystery boxen blijven verrassen. Zij bieden de kans om eens een andere wijn uit een andere regio te proeven en tot nu was dat steeds genieten (en bovendien voor een meer dan schappelijke prijs).

14 de dezembro de 2025

Wat een fijne en treffende review — dankjewel! 🙏
Het is precies dat wat we willen bieden: een ontdekkingstocht door verschillende wijnregio’s, zonder keuzestress en mét puur genietmomenten 🍷🌍

Blij dat elke box tot nu toe geslaagd was — en dat allemaal voor een zachte prijs. Santé op nog veel verrassingen in je glas! 🥂✨

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk! Eerlijkheid! Oplossing bij fout bestellen waarvoor dank !

1 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je fijne woorden! 🙏
Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan bij ons centraal — en als er iets misloopt, lossen we dat natuurlijk graag samen op. Blij dat je dat zo hebt ervaren! Santé en hopelijk tot bij je volgende bestelling 🍷✨

Heerlijk

Heerlijk, verrassend . Enkel de levering liep een beetje vertraging op. De surprise maakte veel goed. Nú kijken we uit om de verschillende wijnen te exploreren.

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je eerlijke én enthousiaste review! 🙏
Jammer van de kleine vertraging bij de levering — dat proberen we natuurlijk altijd te vermijden. Maar superfijn dat de verrassingsfactor veel goedmaakte! 🎁🍷

We wensen je heel veel plezier bij het ontdekken en proeven van de wijnen. Santé op een smaakvolle ontdekkingsreis! 🥂✨

Levering.

Altijd correcte levering en vriendelijk onthaal. Hopelijk mooie surprises zoals bij de vorige bestelling.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je vertrouwen en fijne woorden! 🙌
We doen er alles aan om elke levering vlot én met een glimlach te laten verlopen. Hopelijk zit je ook deze keer weer met een grote smile bij het openen van de box 😄🍷

Santé op nog veel mooie verrassingen! 🥂🎁

Ik kijk er naar uit

Nog geen tijd gehad om alle flesjes uit te proberen natuurlijk..., maar de diversiteit is alvast top !

12 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Helemaal begrijpelijk 😄 — zo’n box is om van te genieten, niet om te haasten!
Fijn dat de diversiteit alvast in de smaak valt. Hopelijk zitten er nog heel wat heerlijke ontdekkingen tussen. Santé en veel proefplezier! 🍷🎁✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lievelingswebshop wat betreft wijnen en…

Lievelingswebshop wat betreft wijnen en al helemaal met promoties. Je zou met die goede acties denken dat je gewoon niet zo een lekkere wijntjes zou krijgen waar ze "niet van af geraken" maar dit is nu de 2de maal dat ik de 1+1 box bestel en ik ben zulke fan : zulke lekkere wijnen - zulk fijne ontdekkingen.

12 de dezembro de 2025

Wat een heerlijke review — dankjewel! 🙌
We vinden het fantastisch dat Bottlestock jouw lievelingswebshop is geworden, zeker met onze promoties erbij! En je hebt helemaal gelijk: de kwaliteit blijft top, ook bij acties zoals 1+1. Geen “restjes”, maar échte ontdekkingen waar we trots op zijn 🍷✨

Blij dat je opnieuw fan bent na je tweede box — op naar nog veel meer lekkere verrassingen! Santé! 🥂🎁

Tip top

Zoals vorige keer, snelle verzending.
Lekkere wijnen.
Helaas deze keer 3 keer dubbele flessen.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je feedback en fijn dat je opnieuw tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van de wijnen! 🙏🍷
Wel jammer om te horen dat er deze keer 3 dubbele flessen in je box zaten — dat is natuurlijk niet ideaal als je net op ontdekkingstocht wil gaan.

We willen je graag blijven verrassen, dus aarzel zeker niet om ons even te contacteren via mail of het contactformulier. We bekijken graag of we een oplossing kunnen bieden of iets kunnen doen voor je volgende bestelling.

Santé en hopelijk tot snel voor een box vol nieuwe smaken! 🥂✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

top producten voor zeer mooie prijs

9 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je fijne woorden! 🙌
Topproducten aan een topprijs — dat is precies waar Bottlestock voor staat. Blij dat je het zo ervaart! Santé op nog veel heerlijke ontdekkingen 🍷💥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De levering was zeer goed

De levering was zeer goed. Al 1 flesje gekraakt en dit smaakte veel belovend voor wat volgen zal.

9 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dat klinkt als een veelbelovende start! 😄
Blij dat de levering vlot verliep en dat de eerste fles meteen goed zat. Hopelijk blijven de volgende net zo smaken — santé op al het lekkers dat nog komt! 🍷📦✨

Verrassende aanbiedingen

Verrassende aanbiedingen. Wijnen zijn top. Snelle en verzorgde levering

1 de dezembro de 2025

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Verrassende deals, topwijnen en een levering die snel én netjes verloopt — dat is het Bottlestock-recept waar we trots op zijn. Blij dat je het zo ervaart. Santé op je volgende box vol ontdekkingen! 🍷📦✨

Bonjour tout le monde

Bonjour tout le monde. Voilà pas mal de commandes passées et toujours de belles découvertes. Le félin noir est une chouette surprise. Encore merci pour votre approche commerciale. Au plaisir de la prochaine découverte. Antonio C

Bonjour Antonio ! 😊
Un grand merci pour votre fidélité et votre enthousiasme — ça nous fait vraiment plaisir de lire ça.
On est ravi·e que *Le Félin Noir* ait été une belle surprise… une cuvée qui ne miaule pas, mais qui rugit dans le verre 😄🍷

Merci aussi pour vos mots sur notre approche commerciale, on y tient beaucoup. À très bientôt pour la prochaine découverte — toujours avec plaisir ! 🥂✨

Een heel gebruiksvriendelijke website

Een heel gebruiksvriendelijke website. Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. De levering vond de dag na bestellen al plaats, wat heel snel is! Ook zaten er heel lekkere wijnen in het pakket!

28 de novembro de 2025

Wat een mooie allround review — dankjewel! 🙌
Super fijn om te horen dat je de website zo gebruiksvriendelijk vond én dat de levering razendsnel verliep. En dan ook nog eens lekkere wijnen in de box? Dat is het Bottlestock-recept zoals we het graag zien 😄🍷

Santé op nog veel moeiteloze bestellingen en heerlijke ontdekkingen! 🥂💻📦

Leuke ontdekkingen

Leuke ontdekkingen! 5 sterren waard…

Wat een topcompliment — 5 sterren, daar doen we het voor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Blij dat de box je leuke ontdekkingen heeft gebracht. Merci voor je vertrouwen en santé op nog veel verrassingen in het glas! 🍷🎁✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en correct geleverd en een heel…

Snel en correct geleverd en een heel goede prijs/kwaliteit. Aanrader.

5 de dezembro de 2025

Kort, krachtig en helemaal on point — dankjewel! 🙌
Snel, correct én een top prijs/kwaliteit… zo hoort het. Merci voor de warme aanrader en santé op je volgende ontdekking! 🍷📦💥