Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bestellen bij Braadbaas gaat makkelijk, via mail word je goed op de hoogte gehouden van de levering en de levering was op het moment zoals ze hadden voorspeld. Ik raad Braadbaas aan als je voor ee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke informatie na de bestelling. Het product kwam degelijk en met zorg verpakt aan. Toen het product niet helemaal naar wens functioneerde heeft Braadbaas mij direct van advies voorzien en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nette heldere communicatie. Denkend in oplossingen. Ik ben zeer content wat braadbaas voor mij heeft gedaan. Nogmaals dank!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het te leveren product had leverproblemen vanuit de leverancier. Na telefonisch contact heb ik in overleg een ander apparaat uitgezocht welke ze gelijk die dag nog opgestuurd hebben. Hierdoor had ik o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Met een korreltje zout en het mes tussen de tanden brengen we koken, bakken en braden aan de man.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

255 avaliações

Respondeu a 63% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Geweldige service

Bestelde product was niet op voorraad. Maar na een mail (die ‘s avonds binnen 5 minuten werd beantwoord) kreeg ik het bericht dat het product de volgende dag zou worden verzonden. Snel en correct dus. Complimenten. Nu nog het assortiment iets groter maken (zie bijv meesterslijpers).

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met de kerst een hakblok van Butler via…

Met de kerst een hakblok van Butler via Braadbaas gekregen. Na twee keer gebruiken en amper water te hebben gebruikt scheurt het blok op drie plaatsen na grote knallen. Gemeld via Jeroen en hij geeft aan dat het blok met minimaal 500 ml van tevoren had moeten insmeren. Ik heb het met 250 ml gedaan. Nergens op de website, bij de instructie of concurrentie wordt gesproken over 500 ml. Op mijn vraag of dit betekent dat ze niet gaan vervangen heb ik tot op de dag van vandaag geen reactie

23 de janeiro de 2026

Goedemiddag,

Wat ontzettend balen dat je hakblok is gaan scheuren 😕 — zeker zo kort na kerst en na amper gebruik. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Om even duidelijkheid te geven: bij dit type massief hakblok is het belangrijk dat het volledig verzadigd wordt met olie vóór gebruik. Dat betekent niet per se exact 500 ml, maar dat je moet blijven oliën tot de plank geen olie meer opneemt. Soms is dat 250 ml, soms 500 ml of zelfs meer — dat verschilt per blok. Dit vermelden we op de informatiepagina die we mailen én op de flyer die in de doos zit.

We begrijpen dat dit misschien niet duidelijk genoeg is overgekomen. Dat spijt ons. Het is nooit onze bedoeling om dit als “eigen schuld” neer te zetten, maar het goed oliën is echt essentieel om scheuren te voorkomen bij dit soort hout.

Als je opnieuw contact met ons opneemt via klantenservice@braadbaas.nl (met eventueel wat foto’s), doen we graag een voorstel voor een passende oplossing. We denken graag met je mee om dit netjes af te ronden.

Fijne dag gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf met super klantenservice

Echt een fijn bedrijf. Heb hier een paar weken terug een grote set aangeschaft van Creuset.

De postdienst had 1 van de dozen foutief bij een ander adres afgeleverd, en Jeroen van de klantenservice hielp heel snel om te achterhalen waar die doos met 1 van de pannen was. Hierdoor was het snel opgelost. Top service, grote aanrader.

7 de janeiro de 2026

Bestelling gedaan op 1 januari

Bestelling gedaan op 1 januari. Het is inmiddels 13 januari en mijn bestelling is er nog niet. Ze houden je aan het lijntje met loze beloftes en communiceren niet transparant. Verder denken ze dat service gelijk staat aan “oh, sorry”. Er zijn veel meer en betere bedrijven om deze artikelen bij te bestellen.

13 de janeiro de 2026

Goedemiddag Malka,

Dit is absoluut niet de ervaring die je mag verwachten 😕. Twaalf dagen wachten zonder duidelijke, transparante communicatie is frustrerend — en daar helpen alleen “sorry’s” inderdaad niet bij. Onze oprechte excuses daarvoor.

We hebben dit intern nagekeken en dit had strakker gecommuniceerd moeten worden. Als een levering uitloopt, moeten we dat pro-actief en helder aangeven, niet achteraf.

Ondertussen heb je als het goed is alles ontvangen. Heel veel plezier met de mooie items. Hopelijk kunnen we het nog een keer goedmaken.

Jeroen van Braadbaas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begripvolle communicatie en prima service na verkoop

Ik bestelde een set bamboe snijplanken. Die bleken bij eerste gebruik wat te splinteren - wat niet echt de bedoeling is. Begripvolle communicatie bij melding van dit probleem. Team van Braadbaas loste dit vakkundig op door me een andere set snijplanken op te sturen. Fijne service!

29 de dezembro de 2025

Super service!!

Ik was al heel blij met de snelle levering van mijn forged cleaver mes en forged serveerplank tegen een prima prijs. Ik gaf het kado aan mijn vriend die er super blij mee was. Maar toen kwam ik erachter bij het eerste gebruik dat in de plank een lek zat; precies waar de sapgeul loopt zat een noest in het hout waardoor de vleessappen op de tafel lekten. Ik besloot een berichtje te sturen naar braadbaas en kreeg al snel een vriendelijke reactie dat een nieuwe plank zou worden opgestuurd. De dag erna ontving ik al de nieuwe! Super service, ik ben er echt door verrast en ga zeker iedereen aanraden om bij braadbaas te bestellen! Bedankt, en hartelijke groet van een hele tevreden klant die zeker vaker gaat bestellen bij braadbaas!

7 de janeiro de 2026

Niet tijdig geleverd

Bij braadbaas besteld, omdat er op de website stond " voor 22.00 uur besteld morgen in huis ". Betrof namelijk een kerstcadeau. Ik heb op 19 december besteld en heb op 22 december gemaild, omdat we de bestelling nog niet ontvangen hadden. Volgens braadbaas was er een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, omdat de pan vanaf de leverancier moest komen. Ik heb toen op 23 december gemaild dat op de website stond dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden en kreeg vervolgens een mail waarin beweerd werd dat de pan wel direct verstuurd is, maar dat DHL het niet verwerkt heeft, terwijl DHL aangaf dat de bestelling niet ontvangen was. Volgende keer bestel ik liever ergens anders.

19 de dezembro de 2025

Goedemiddag Raijmond,

Wat ontzettend balen dat dit zo is gelopen 😕 — zeker als het om een kerstcadeau ging en je rekent op “morgen in huis”. Dat snap ik helemaal.

In jouw geval is het pakket helaas zoekgeraakt bij DHL. Daardoor gaf DHL aan dat het niet was verwerkt, terwijl het bij ons wél was aangemeld en verstuurd. Dat soort situaties zijn ontzettend frustrerend, ook voor ons, maar jij hebt er uiteindelijk last van — en dat is het belangrijkste.

Volgens onze gegevens is de bestelling inmiddels geleverd. Hopelijk is alles goed aangekomen. Toch begrijpen we dat dit de ervaring rondom je aankoop geen goed heeft gedaan. Onze excuses voor de verwarring en de tegenstrijdige communicatie die je hebt ontvangen. Dat had duidelijker gemoeten.

Mocht er nog iets niet kloppen of wil je dit verder bespreken, laat het gerust weten.

Fijne dag gewenst.

Klantgericht

Braadbaas biedt mooie producten en ik heb uitstekende ervaring met de klantenservice die snel reageert en en probleem keurig afwikkelt.

16 de dezembro de 2025

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Per WhatsApp wordt er binnen enkele uren gereageerd met tips, trucs en goede info. Vragen of problemen worden direct en snel naar gehandeld! Fijn bedrijf waar ik vaker ga bestellen.

16 de dezembro de 2025

Hele goede service!

Hele goede service!
Goed en snel geholpen met mijn vragen en ondanks de drukte van de feestdagen en BlackFriday sale wordt mijn bestelling eerder geleverd dan verwacht!

9 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet eerlijke prijscommunicatie rondom…

Niet eerlijke prijscommunicatie rondom black friday. zeggen dat de vanaf prijs 148 euro is, en nu afgeprijsd naar 89. wat blijkt: adviesprijs is veel lager, en verschillende andere aanbieders voeren ook lagere aanbiedingsprijzen. joh, wees gewoon eerlijk. probeer me niet op te lichten. ik hou hier niet van en zal nooit meer iets bij jullie kopen.

24 de novembro de 2025

Goededag Annette,

Dank dat je dit zo duidelijk deelt. We vinden het oprecht vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat de prijscommunicatie niet eerlijk was, dat is absoluut niet onze intentie.

De adviesprijs van €148 is inderdaad de officiële adviesprijs zoals die door de fabrikant wordt gecommuniceerd, en onze Black Friday-prijs was daar een korting op. We hebben helaas geen invloed op de prijzen die andere aanbieders hanteren of hoe zij hun acties insteken.

Dat gezegd hebbende: we begrijpen heel goed dat prijsvergelijkingen verwarrend kunnen zijn en dat dit bij jou verkeerd is gevallen. Sorry dat dit zo bij je is overgekomen. Transparantie vinden we belangrijk en je feedback nemen we serieus mee.

Dank dat je dit aangeeft, ook al is het geen leuk bericht voor ons om te lezen.

Zeer goede service

Zeer goede service. Ook after sales. Zeer goed bereikbaar. Ik koop mijn apparatuur bij braadbaas. Zeker een aanrader

18 de novembro de 2025

Topervaring met Braadbaas

Ondanks het feit dat de pannenset elders goedkoper werd aangeboden toch besteld bij Braadbaas en dat zeker de moeite waard. Op 21.10.2025 besteld en ontvangen op 22.10.2025 keurig zoals beloofd en heel degelijk en met zorg verpakt. Ik had nadien nog 2 vraagjes en kreeg binnen het kwartier reeds antwoord. Topservice en een hele leuke originele manier van communiceren! Ze hebben er aan mij een trouwe klant bij!

22 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.