Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag vill lämna ett klagomål angående våra beställningar från Burger King i Södertälje. Vid flera tillfällen, särskilt på kvällstid, har det saknats en eller flera produkter i vår beställning när vi... Ver mais
too many haters. bk är ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... Ver mais
Po pierwsze: - za takie "gówienko" taka kasa? - zimne, po innych informacjach o dostawie - już w życiu nie zamówię nic i będę odradzać znajomym Jestem znieszmaczona i wkurzona Z powodu silnej g... Ver mais
Burger king barkarby är sämst stället
Burger king barkarby är sämst stället. Mycket dåligt service och personalen var mycket otrevlig. Bordservering var fel mat och när man frågade efter leksak eftersom man har beställt barnmeny, de låtsats att inte se och agerade ingenting.
Upplever ett stort lyft inom alla…
Upplever ett stort lyft inom alla områden, godare mat, snabbare service, snyggt å rent överallt
BK i Marieberg utanför Örebro
BK i Marieberg utanför Örebro.
Känner inte igen den negativa kritiken alls på mitt ställe. Äter där en gång i veckan i många år och det enda som hänt var att toapapperet var slut en gång, som de fixade direkt. Maten fullt acceptabel, jag tycker Whoppern är god. Väntetid sällan över 5 minuter och maten är alltid klar när numret kommer på skärmen. Alltid gott om sittplatser. Hyfsat rent o avtorkat, även på toan. Under de år jag ätit där har jag aldrig hört personal snäsa eller vara otrevliga mot kunder,
Enda dåliga är om man vill äta utomhus. De få bord som finns är på en yta mellan parkering och gata. Men det har många snabbmatsställen gemensamt.
Jag hade hört/läst dåliga recensioner…
Jag hade hört/läst dåliga recensioner om Burgr king. Men idag jag själv upplevt det.
Sämsta hemsidan. Mycket rörigt. Man får inte det som man har beställt. Innan jag bestämmer att allting stämmer med min beställning, maten var redan på väg hem till mig. Kommer aldrig mer att beställa från dem😖😖
Burger King Wasagatan Sthlm
BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stället. Låter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gäster reagerar) . Inte städat. Maten var ljummen och hamburgaren var så slarvigt gjord. Har ätit många gånger på BK men detta var det absoluta bottenskrapet och kommer tyvärr behöva söka en annan kedja.
Hur kan tycka det är rimligt att ta 109…
Hur kan tycka det är rimligt att ta 109 kr för en burgare?
Krångliga system i snabbkassan där det är otydligt att hitta menyer.
Tyvärr var min senaste upplevelse på…
Tyvärr var min senaste upplevelse på Burger King en besvikelse. Pommes fritesen var mosiga, vilket förstörde hela besöket. Burgaren var okej, men jag hade förväntat mig mer.
Burgaren var torr o äcklig cola
Burgaren var torr. O skulle ta vanlig cola o det kom bara vatten. Sa till o hon hämtade cola. Men fy farao vilken äcklig cola. O i automaten så är det bilder på den vanliga cocacolan. Detta var i Hudiksvall
Jag gjorde nyligen ett stopp i…
Jag gjorde nyligen ett stopp i Göteborg. Jag ville köpa några hamburgare och en cola. Många beställningsautomater fungerade inte och kön var lång. Jag tycker synd om det stackars personalen.
Jätte god mat
Jätte bra och barnvänligt,bra mat goda…
Jätte bra och barnvänligt,bra mat goda drinkar.
Inte gott…
Tråkiga hamburgare och inte särskilt goda heller, likaså gäller deras pommes som är smaklösa och man får jätte lite av dom.
Äckligt de måste använda handskar när…
Äckligt de måste använda handskar när de lagar mat rör allting sjukt äckligt de måste bli bättre 😡
Dålig service
Dålig service. Hade bordsservering men maten kom aldrig ut till bordet utan stod på disken när jag frågade after min mat. Fick kall mat och fick ingen ny!
Ushh
Personal tuggade tuggummi med öppen mun framför kunderna och när personen hanterade maten. Pillade även sin kollega i ansiktet utan att sedan tvätta händerna.
Stökig restaurang med barn som sprang runt och lekte bland kunderna utan att bli tillsagda.
( Bk i Malmö Mobilia )
Vidrig kedja
Maten duger i krig, men att de köper recensioner gör att jag aldrig kommer sätta min fot på Burger King igen. Patetiskt!
Landskrona BurgerKing har visat sin…
Landskrona BurgerKing har visat sin inkompetens Så många gånger att det är ett Under att dom får fortsätta att ha öppet Trots klagomål efter klagomål på inkompetenta personalen, dåliga servicen & Åtskilliga återbetalningar från Fodoora.
Beställde via Fodoora, det tog 45 minuter innan dom meddelade att varan var slut Trots att meddelande om att beställningen görs & fått tidsangivelse om När den är färdig. Gjorde ny beställning med annan meny direkt. Det tog TJUGO minuter innan dom bekräftade ordern! Får Igen tidsangivelse & att budet är på väg till restaurangen. SEN kommer ett meddelande om att varan är slut Trots helt annan meny & ringde Sex gånger efter sig & dom Vägrar att svara!
Nån mer Inkompetent snabbmatsrestaurang får man Leta efter!
Mutade omdömen
Sitter skyltar att man ska lämna 5 stjärnors betyg o visa i kassan så får man en glass. De köper alltså sina omdömen.
Vi skulle bara ha en Chili cheese, en chicken nuggets o en cola. Det tog 30 min I Sälen den 30 augusti
Restaurangen i Tönnebro stängde mer än…
Restaurangen i Tönnebro stängde mer än 30 minuter före stängningstiden. Surt när man planerar resan utifrån de tider som annonseras.
Hade beställt en milkshake på BK i…
Hade beställt en milkshake på BK i Löddeköpinge och när jag fick den smaka den ingenting, fick också endast en dippa!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.