Burger King Sverige Avaliações 441

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag vill lämna ett klagomål angående våra beställningar från Burger King i Södertälje. Vid flera tillfällen, särskilt på kvällstid, har det saknats en eller flera produkter i vår beställning när vi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

too many haters. bk är ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Po pierwsze: - za takie "gówienko" taka kasa? - zimne, po innych informacjach o dostawie - już w życiu nie zamówię nic i będę odradzać znajomym Jestem znieszmaczona i wkurzona Z powodu silnej g... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

441 avaliações

Beställde mat Burger King drive

Beställde mat Burger King drive. Crispy chicken och chili cheese. Smakade ej bra, Stått för länge och var segt ej krispigt. Reklamerar till Burger King. Får ett presentkort tillbaka som inte ens täckte maten vi köpte. Riktigt illa!!!

3 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det som hände var när jag och min fru…

Det som hände var när jag och min fru gick och åt. Jag tog en chicken Burger med pommes och det var utmärkt. Problemet var att när jag på toa så var toalett sätet helt nerbajsat. När jag sa till personalen var det en ung man som började kasta vitlöks dipp på min fru. 1/10 gå aldrig hit.

14 de agosto de 2025

Burger King Grums

Burger King Grums
Kladdiga bord med matrester, äckliga toaletter. Slut på ketchup.
Utländsk personal klädda i tyg/lakan som inte kunde prata Svenska.

Vad tror ni själva vad era kunder tycker?

Mvh
Anders

8 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en fullständigt usel…

Det var en fullständigt usel upplevelse. Maten var undermålig och smaklös, och det fanns till och med smuts i den. Omgivningen var äcklig och smutsig, vilket gjorde att hela vistelsen kändes obehaglig. Servicen var otrevlig och oprofessionell, och personalen verkade inte förstå eller tala svenska särskilt bra. Dessutom ljög de för oss, vilket gjorde upplevelsen ännu värre.

6 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Vadå? Det är väl inte vårt problem!"

Skrev till kundtjänst.
Blev så ledsen över deras bemötande. 😭

Besökte nyss er burgerking på järntorget Göteborg runt ca 18.00. 6 Augusti.
Det blev ett dåligt besök för att uttrycka det milt.
Vi beställde på en av skärmarna. Tog lång tid då det var svårt att skrolla och en tryckte på knapparna när en skrollar. Och vi fick inget kvitto. Men men. Bara en parentes.
Vi väntar sen på maten. Det står på skärmen att den är klar att hämtas. Men vid den tidpunkten hade de inte ens börjat på vår meny. Så vi får stå och titta på när de äntligen börjar plocka ihop vår meny. (Det var kanske tre personer i restaurangen) och alla i köket gick ut ur köket ett tag. Tog de rast?
När vi fått maten och jag ska ta ketchup till min dotter är det något fel på ketchuppumpen. Istället för att spruta neråt sprutar den i e båge utåt och dränker min tröja i ketchup.
När jag påpekar detta för personalen får jag ett "ojdå. Toaletten är där borta"
Toaletten där borta var låst. Inte för att jag kunde göra något förutom att tvätta händerna.
Frågar en annan i personalen om jag iaf kan få avdrag på det jag betalat för menyn. Jag fick som svar "toaletten är där borta" (nej hon sa inget mer).
Ok. Kan inte gå på låsta toaletten så tar lite handsprit på mina ketchupkladdiga händer.
När min dotter ätit klart bad jag om en påse till min mat. (Jag var för ledsen för att kunna äta)
Frågade också snällt igen om jag kunde få ett avdrag på det vi betalat. Då får jag svaret " Meh vadå! Det är väl inte vårt problem?! Sen vände hon och gick in i köket.
Jaa det var ett problem för mig. Ett STORT problem. den attityden klarar jag inte av. Blev väldigt ledsen. Fick dessutom gå genom stan med en stooooor fläck ketchup på tröjan som både luktade illa (ketchup) och såg förfärligt ut. Fick några konstiga blickar kan jag säga...
Ja det var ett problem för mig. Men det var er pump som var trasig och det var ni som orsakade mitt problem. Och attityden jag fick. Både innan incidenten och framförallt efter, var hemsk!

6 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det gick inte att sitta ute och njuta…

Det gick inte att sitta ute och njuta av maten, tusentals getingar som attackerar .. sprungit runt som en idiot på parkeringen, tappat halva beställningen på marken av allt viftande.

Inomhus var det intill fullt då alla ville sitta in pga detta. Personalen bryr sig inte, det ligger skräp runt om parkeringen som lockar till sig insekterna. Till dig som är ute på vägarna, åk bara förbi och sväng inte in. Allt annat slår detta alternativ.

28 de julho de 2025

Dåligt besök

Dålig servis, irriterad personal, vi fick ingen bricka när vi beställde ”äta här” och vi fick ingen leksak till barnmeny. Min dotter blev väldigt ledsen. Drickan smakade inte rätt och var halv fylld. Pommesen var kalla, hårda, äckliga och smaka unket. Även dippen smakade konstigt och hade en ovanlig färg. Rekommenderar inte att besöka.

21 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.