Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag vill lämna ett klagomål angående våra beställningar från Burger King i Södertälje. Vid flera tillfällen, särskilt på kvällstid, har det saknats en eller flera produkter i vår beställning när vi... Ver mais
too many haters. bk är ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... Ver mais
Po pierwsze: - za takie "gówienko" taka kasa? - zimne, po innych informacjach o dostawie - już w życiu nie zamówię nic i będę odradzać znajomym Jestem znieszmaczona i wkurzona Z powodu silnej g... Ver mais
Vanlig fanta
Sådär ja. Nu kan jag inte äta på Burger King längre för den enda drickan som jag kan dricka till min mat är helt vanlig fanta apelsin. Så fruktansvärt dåligt. De har bara fanta zero, och det gör mig så uppretad för jag tål inte sötningsmedel. Detta har jag beställt i över 40 år och jag blir så uppretad på att någon annan ska bestämma vad jag ska dricka till min burgare. Jag har skrivit till dem flera gånger. Men de nonchalerar mig totalt. Grrrr så ledsen
Maten är riktig bra och god
Maten är riktig bra och god, speciellt hamburgarna! Fräsch och god miljö!
Sååååååååå långsamma!
Sååååååååå långsamma!! Det här är inte snabbmat. 😤
Jätte dåligt bemötande
Jätte dåligt bemötande, otrevliga personal med sura miner och attetyder Burger King I Rosersberg för oss blev det McDonald’s.
VARNING Dubbelbetalning och dålig…
VARNING Dubbelbetalning och dålig hantering!
Burger King Eskilstuna Västerleden.
För en vecka sedan gjorde vi en familjebeställning på Burger King och blev tvungna att betala två gånger. Första gången gick betalningen igenom och pengarna drogs från mitt konto, men vi fick varken kvitto eller någon bekräftelse på beställningen. Enligt personalen var det "fel på systemet".
Vi var därför tvungna att betala en gång till för att få maten. Chefen på plats erkände att problemet är känt, men vägrade ge oss något skriftligt som bevis.
Nu har det gått över en vecka utan återbetalning. Otroligt dåligt bemötande och ansvarstagande. Hoppas ingen annan råkar ut för samma sak. Kontrollera alltid att ni får kvitto och att betalningen gått rätt till!
Man väntar i 20 minuter,på olagad mat.
lasse
Jul 03, 13:06
j.Besökte restaurang i Järna,4340. söder om Södertälje i söndags kl.13,35..Brukar stanna här på hemvägen till Linköping..Visst det är lite nedgånget ,slitet..Toalettsitsen sitter inte på plats..(.vatten kranen på handfatet ger fulleffekt osv)..men, de Wopper menyer vi bestälde var inte ätbara,burgaren var inte färdig...efter 20 minuters väntan..det var bara ett "par" före oss..Jag åt endast upp bröd "Locket",pommesen samt drack ur kolan...sen gick jag åter med resten till "killen" i utlämningen ,"detta är inte tjänligt"Burgaren var ogrillad,såg ut som kokt.. Min fru tog en tugga på sin ,sen var det bra....skäms...
Jag var på Burger King på Flygstaden i…
Jag var på Burger King på Flygstaden i Eslöv och beställde en Gourmet Korean Gochujang Grill, som enligt beskrivningen i annonsen skulle vara följande:
"En smakrik fusion! Där het gochujang-sås, krämig coleslaw, fluffigt bröd, färsk lök, pickles och såklart 150 gram grillad kött ger varje tugga perfekt balans!"
Resultatet: Jag fick en torr grillad köttbit, med en liten sked het gochujang-sås, ingen coleslaw i sikte, och serverad med torrt bröd.
De glömde som väl var inte den färska löken, även om den var minimalt applicerad och "pickles" bestod av fyra skivor smörgåsgurka.
Visuellt såg den ut som den billigaste hamburgaren de har på menyn, som kallas "Hamburger"
Det var mao ett totalt misslyckande från personalens sida och man får bara hoppas att ledningen inte kände till att man serverar den typen av hamburgare som skulle vara "Gourmet" men som bara blev platt fall.
BK Halmstad city är värdelösa
BK Halmstad city är värdelösa. Personal som inte kan le eller visa servicekänsla. Beställde för ett tag sen en Bacon King. Tar ett bett o inser, där är inga bacon på den, går fram igen o säger att här är ju inga bacon? Nej vi har slut på bacon säger dom då. Ja men det får de väl säga när man beställer då o fråga om man ändå vill ha den. Sista gången jag var där var där 2 bacon, och det kallar de för bacon king?! Finns ett annat BK i Halmstad som är 100 ggr bättre, välj det istället för inne i centrum. I centrum är det smutsigt, fullt av brickor med matrester plus att personalen verkar inte trivas för de ser alltid så sura ut...
Sämst bemötande och smutsig lokal BK i Jönköping
Sämst bemötande + kackerlackor i lokalen. Personal som inte ens kan prata svenska. BK på Ekhagen i Jönköping.
Myket bra och snapt
Åk inte till Burger king, ta donken istället…
Jag var på Burger kung i Karlstad city. Det var den sämsta restaurangen jag någonsin har varit på. Ketchupen var slut. Drickan hade ingen kolsyra. Skärmarna att beställa på funkade inte. Maten var dyr och inte värt det.
Vi var på BK i ättekulla Helsingborg kl…
Vi var på BK i ättekulla Helsingborg kl 20.00 (de stänger 22.00)! Stängt av halva restaurangen så vi fick vänta på att andra skulle äta klart innan vi kunde sätta oss. Kalla pommes kändes som om att dom hade legat ett tag, personalen ville inte byta ut dem, min Sambo frågade om han fick gå på toaletten men dom sa nä ”vi håller på att städa” + att vi stänger snart! Vilket var om 2timmar. När vi hade ätit klart så fick vi resa oss och gå direkt för att andra skulle få kunna sitta och äta! Inte okej 0,005 i stjärna av fem sen hade dom redan stängt sopstationerna så man skulle slänga allt i en svart säck? Snacka om källsortering hos dom…. 😡
vrålhungrig
Mycket dåligt dom tar ej swish och när jag ville betala kontant så tog dom inte det heller så jag får väl svälta istället
Mvh. Vrålhungrig
Kalla pommes.
Kalla pommes.
Fick nya men även dom var kalla.
Kallt bröd till hamburgaren och minst en dl ketchup.
Sur personal som tyckte jag ”gnällde”.
Dålig mat, ännu sämre kundservice – en frustrerande upplevelse
Jag köpte en hamburgare från Burger King som var helt bränd. Den gick inte att äta, så jag kastade den. Jag kontaktade kundtjänst den 10 mars 2025 och de erkände felet och lovade att skicka ett presentkort som kompensation.
Den 24 mars fick jag ett mejl där de skrev att presentkortet nu hade skickats – men jag fick aldrig något. Den 11 april kontaktade jag dem igen för att få en uppdatering. De svarade och bad mig bekräfta min adress, vilket jag gjorde (adressen var korrekt). De sa att de skulle skicka kortet på nytt.
Ändå fick jag inget i posten. Den 22 april bad jag om en uppdatering men fick inget svar. Den 28 april skickade jag en påminnelse och påpekade att de inte svarat. Dagen efter fick jag ett svar där de sa att det uppstått ett leveransproblem och att jag skulle behöva vänta längre – utan att ange hur länge.
Att ett globalt företag som Burger King har så här oprofessionell kundtjänst är helt ofattbart. Produkterna är undermåliga, och bemötandet efteråt är ännu sämre. Jag känner mig totalt ignorerad som kund och kommer att undvika Burger King i framtiden.
Fruktansvärt otrevliga
Fruktansvärt otrevliga! Slut på burgare.
Undersöker burgare att det är sant att bacon saknades.
Beställde b.l. en liten cheeseburgare med bacon hos Burger King i Karlstad, våxnäs. Det saknades bacon, vilket jag påtalade. Då ville hon undersöka hamburgaren, jag hade hunnit ta ett bet i den. När hon då kunde fastställa att det saknades bacon gav hon det till köket som jag såg fingrade hejvilt med burgaren, la den i micron och så fick jag den tillbaka i handen. Men värst var väl själva ”undersökningen”.
God mat och bra servering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.