Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg synes ByBiehl har de fineste smykker og ringer man kan ønske seg, men er virkelig skuffet over kvaliteten på forgyllingen. Jeg fikk et armbånd av mine døtrer, det med tre barn på. Etter to mnd var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker byBiehl smykker, som jeg altid ønsker mig til fødselsdage og jul❤️ God og overskuelig webshop, periodisk gode rabatter og meget hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej, jeg så lige en reklame for nogle smukke øreringe og tænkte at jeg har noget feedback, som jeg gerne vil give jer 🤎 Jeg har brugt jeres smykker i mange år både halskæder og armbånd, men jeg har... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super rask leveranse, og hyggelig service. Virker seriøs. Veldig fornøyd med ringen jeg har kjøpt, og jeg fikk rabattkode til butikken her i Oslo. Gjenstår å se kvaliteten på ringen, da jeg akkurat... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Low quality and non-existent customer service

I bought earrings just 5 months ago. Even though they were only worn occasionally, both of them lost their pearls within the first 3 months. After contacting customer service, I received no response. Unfortunately, the quality is really poor, and the customer service is non-existent.

3 de setembro de 2024

Dear Johannes☺️
Thank you for your review. I'm sorry to hear that you haven't gotten a reply when you reached out, however I can't seem to find your email? Have you contacted us on customerservice@bybiehl.com? If not, please try this, we would be very happy to help you out and find a solution🌸☺️ And if you did contact us on this email, please try again, since there are no record of your email in our system
I hope to hear from you☺️
Br byBiehl Team 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en halskæde i går og har…

Jeg bestilte en halskæde i går og har allerede i dag modtaget pakken- Sikke en service:-)

2 de maio de 2024

Resposta da byBiehl

Hej Christina, mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du allerede har modtaget din pakke og at du er tilfreds med vores service🌸

De bedste hilsner byBiehl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig holdbarhed - dårlig service!

Smykket jeg købte herfra har haft virkelig dårlig holdbarhed! Farven er næsten smittet af. Derudover er deres kundeservice heller ikke god. Kan ikke anbefales!

25 de abril de 2024

Resposta da byBiehl

Hej Lise, mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget at du har haft denne oplevelse med vores produkt... Har du mulighed for at kontakte vores kundeservice på customerservice@bybiehl.com, da jeg ikke kan se at du har været i kontakt med os endnu. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og jeg beklager at du har haft denne oplevelse med vores produkter. Jeg ønsker dig en dejlig dag🌸
De bedste hilsner byBiehl teamet

Virkelig dårlig holdbarhed!!

Kan virkelig ikke anbefale at købe ringe herfra. Købte en ring fra dem sidste jul 2023 og bare 3,5 måned efter var guldfarven fuldstændigt forsvundet. Nu er farven sølv/rosegold. Jeg har gjort mig meget umage med ikke at vaske hænder med ringen, men det var tydeligvis ikke nok. Synes virkelig det er for meget at en ring til 900 kr. mister sin farve så hurtigt! Især når de beskriver hvor god holdbarhed deres smykker har på deres side. Skrev også til deres kundeservice, men det var heller ikke til nogen hjælp. Køb jeres smykker et andet sted fra!

25 de abril de 2024

Hej Josefine 🌸
Mange tak for din anmeldelse. Det beklager jeg virkelig at du har oplevet med vores produkt... Det er sådan at forgyldte smykker er belagt med et tyndt lag guld, som med tiden kan blive slidt af. Hvis du ønsker det, vil vi gerne revurdere din sag, for at se om vi kan finde en bedre løsning. Du må meget gerne sende en mail til vores customerservice@bybiehl.com
Uanset, beklager jeg at du har haft denne oplevelse med vores produkter. Jeg ønsker dig en dejlig dag🌸
De bedste hilsner byBiehl teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og smukke smykker

Jeg fik for et par måneder siden et par smukke øreringe fra ByBiehl. Den ene øreringe gik desværre i stykker, så jeg skrev til ByBiehl’s kundeservice om de kunne reparere øreringen. De svarede hurtigt, at det ville de gerne hjælpe med. Nu har jeg netop hente øreringene igen og glæder mig til at bruge dem igen. Super god og hurtig service og meget smukke smykker 😊

1 de março de 2024

Resposta da byBiehl

Hej Mette, mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for dine øreringe og har haft gode oplevelser med vores kundeservice🌸
Dbh byBiehl teamet 🌸

God kundeservice

-God kundeservice.
-Hurtig levering.

8 de fevereiro de 2024

Resposta da byBiehl

Hej Annelise, mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på!🌸

Dbh byBiehl Teamet

Bybiehl

I really enjoy ByBiehl jewellery as they have beautiful design, good quality and serve several causes when you buy from specific collections (Ocean Flow, Jungle Ivy etc.). I am very happy with their overall customer service, as I have been a client for 3 years now.

6 de fevereiro de 2024

Enkle og smukke smykker

Jeg er blevet ganske glad for byBiehl's smykker, da de bl.a. er enkle, særligt Wave-kollektionen, som jeg har købt mere af. Det er smukke designs, og det særligt gode er, at smykkerne kan bruges til enhver lejlighed og outfit. Og ikke uvæsentligt er smykkerne og emballagen bæredygtige, hvilket betyder noget for mig.

12 de janeiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og hurtigt service

God service og hurtigt service. er vildt med deres design og synes det fedt de kan sammensættes på så mange måde. Vil dog ønske at de forgyldte armbånd og halskæder holdt længere.

20 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt flere fine smykker…

Jeg har købt flere fine forgyldte smykker hos Bybiehl. Både ringe, armbånd med perler og senest, har jeg i julegave fået de smukke Sparkle Hoops. Jeg er virkelig glad for dem alle. Det er en fin kvalitet, der lever fuldt op til mine forventninger.

23 de janeiro de 2024

Mange fine smykker

Har købt smykker flere gang via hjemmesiden. Senest 2 perlekæder.
Hurtig levering og service. Virkelig fine hverdags-smykker.

1 de dezembro de 2023

Resposta da byBiehl

Hej Mette, mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre at du er glad for vores produkter og service🌸

Dbh byBiehl teamet 🌸

God kundeservice

Jeg har reklameret for en guldbelagt ring som hurtigt fik en mærkelig farve - dette viste sig at være en produktionsfejl. Kundeservicesvarede mig hurtigt og et par dage efter havde jeg en ny ring. Virkelig hurtig og god kundeservice.
Kan anbefale at handle hos Bybiehl.

5 de janeiro de 2024

Resposta da byBiehl

Hej Anne, mange tak for din anmeldelse vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os!🌸
Hilsen byBiehl teamet 🥰

dårlig kvalitet

fik en ring derfra i jul 2023 og nu er det januar 2024. går ikke med den hver dag og gulfarven er allerede ved at gå af, samt den matte overflade forsvinder også i flager som om man har kradset det af selv, som gør den billig at se på. Utroligt når den koster næsten 900kr og er "made to last".

18 de janeiro de 2024

Hej🌸
Mange tak for din anmeldelse. Det beklager jeg virkelig at du har oplevet med vores ring. Det er bestemt ikke den kvalitet vi ønsker for vores produkter. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hjælpe dig videre, så vi kan finde en løsning. Har du mulighed for at sende en mail til customerservice@bybiehl.com med billeder af ringen og et ordrenummer?🌸
Så er jeg sikker på at vi kan finde på en løsning, da det lyder som om der er tale om en produktionsfejl, det forgyldningen ikke skal falde af i flager på den måde.
De bedste hilsner byBiehl teamet🌸

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais