Jeg synes ByBiehl har de fineste smykker og ringer man kan ønske seg, men er virkelig skuffet over kvaliteten på forgyllingen. Jeg fikk et armbånd av mine døtrer, det med tre barn på. Etter to mnd var... Ver mais
A empresa respondeu
Elsker byBiehl smykker, som jeg altid ønsker mig til fødselsdage og jul❤️ God og overskuelig webshop, periodisk gode rabatter og meget hurtig levering. Kan varmt anbefales.
A empresa respondeu
Hej, jeg så lige en reklame for nogle smukke øreringe og tænkte at jeg har noget feedback, som jeg gerne vil give jer 🤎 Jeg har brugt jeres smykker i mange år både halskæder og armbånd, men jeg har... Ver mais
A empresa respondeu
Super rask leveranse, og hyggelig service. Virker seriøs. Veldig fornøyd med ringen jeg har kjøpt, og jeg fikk rabattkode til butikken her i Oslo. Gjenstår å se kvaliteten på ringen, da jeg akkurat... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Generelt set god oplevelse, smykket kom i god tid og som vist på hjemmesiden. De sender til gengæld både pose, og takkekort og magasin med i posen med smykket hvilket jeg rigtig godt kunne tænke mig at kunne have valgt fra da det virker som et kæmpe spild. Dette gør formentlig at jeg ikke ville benytte hjemmesiden igen, men ville købe ByBiehls smykker hos fysiske forhandlere.

Opdatering 270820
Efter at have haft direkte kontakt til ByBiehl fandt vi en super god løsning, hvorfor jeg naturligvis må ændre bedømmelsen til 5 stjerner.
_________________________________
Jeg købte godt nok smykket i Magasin, men mærket er ByBiehl.
Mit vedhæng begyndte efter et halvt års tid at miste belægningen, der hvor kæden går igennem hullet (beautiful world). Jeg har haft kæden i et år og langt fra brugt den hver dag. Jeg har ikke badet eller sovet med smykket.
Magasin har netop meldt retur, at de har talt med jer, og at det ikke går under garantien, da det må forventes at ske...
Havde nogen fortalt mig, at smykket ville blive grimt efter et halvt år, så havde jeg bestemt ikke brugt penge på det, men det må man jo så lære af...

Resposta da byBiehl
Jeg har indsendt en ørering, der efter 4 timers brug og i en spæd alder på under 14 dage, knækker.
De var allerede ved første henvendelse anklagende, og fortalte, at de sjældent går i stykker, og at jeg skal undgå at sove med dem. Jeg har haft dem på i alt 4 timer ved højlys dag.
Efter at "undersøge" smykket, konstaterede de, at det var selvforskyldt - men vælger alligevel at sende mig en ny. Det har ikke været selvforskyldt, og fordi at virksomheden har haft min ørering i "gidsel", har jeg ikke ville melde retur på deres dårlige kommunikation til kunderne. En afvisning fra deres side var ikke gået igennem en klage til forbrugerklagenævnet.
Desuden modtager man i sin pakke en masse unødvendig papir, poser mm. Det er i min optik spild af ressourcer.
De får to stjerner, da jeg synes, at deres designs er flotte - men jeg kommer desværre ikke til at handle hos byBiehl igen.

Resposta da byBiehl
Vi har været meget glade for at handle hos byBiehl!
Udover at smykket levede op til forventningerne, oplevede vi ekstraordinær service efterfølgende fra byBiehl!
Min kæreste fik ringen i julegave, men pga. graviditet kunne hun ikke passe ringen og vi kunne ikke forudse hvilken størrelse det skulle være efterfølgende. Da hævelsen havde forladt kroppen kontaktede vi byBiehl som viste forståelse og gik med til at ombytte selvom det var længe over fristen.
Grundet forskellige omstændigheder gik der endnu længere (ret lang tid) før ringen reelt blev returneret, men alligevel viste byBiehl stort sind og ombyttede ringen, hvilket vi er meget taknemmelige for, da det ikke er noget som man ellers kan forvente.
Stor anbefaling herfra!

Resposta da byBiehl
Lækre smykker og fuldstændig fantastisk kundeservice - kan ikke andet end anbefale både hjemmesiden og smykkerne generelt!

Resposta da byBiehl
Købte et armbånd til gave og fik hurtig hjælp da det ikke passede.
Den oplyste længde på hjemmesiden var ½cm længere end armbåndet reelt var. Det var desværre nok til at det sad lidt for klemt.
Kontaktede byBiehl og gjorde dem opmærksom på fejlen. De undskyldte og sendte en forlænger til armbåndet, som ankom allerede dagen efter :)
Flot service. Hurtig levering. Elegant indpakket. Kan kun anbefales.
Smuk gaveæske. Hurtig levering og gratis slik.
Super hurtig levering, tøj som stemmer overens med billederne på nettet og skøn profil på Instagram, som viser tøjet på en naturlig måde. Alt i alt en skøn kundeoplevelse.
Trist
Efter en fin oplevelse ifm bestilling og hurtig levering var det en stor skuffelse at åbne den pakke jeg modtog.
En flad kuvert indeholdende en lynlåspose med smykket i.
Havde nok forventet at modtage det ikke helt billige smykke i en eller form for æske eller indpakning der ville være smykket værdigt når det skal gives væk i gave.
Fantastisk service og super hurtig levering.
Jeg bestilte et par øreringe og skrev det var til en gave i kommentaren.
2 dage efter havde jeg min pakke i en fin indpakning og tilhørende gavepose.
Jeg var meget imponeret og tilfreds.
Så de kan varmt anbefales.
Mvh
Line
Jeg bestilte et armbånd og en ring, ringen havde de uheldigvis ikke på lager i den rigtige størrelse, derfor fik jeg først en mail om jeg kunne bruge en anden størrelse og senere en opringning. Da jeg var i tvivl om hvad jeg skulle gøre fik jeg hjælp af personalet, til at finde en anden størrelse.
Smykkerne kom i små æsker og der lå råd og vejledning til hvordan jeg bedst passer på mine nye smykker. Alt i alt en god og behagelig oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg bestiller smykker fra byBiehl! :)

Resposta da byBiehl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.