Ideen er genial, men det fungerer desværre ikke helt i praksis. Alle varer jeg har modtaget i mine 2 første bokse er udgåede varer, så jeg har svært ved at stole på kvaliteten. Derudover stemmer ori... Ver mais

A empresa respondeu
Har bestilt julekalender og ligesom nogle andre, er jeg også utryg ved handels forløbet... Pengene er trukket fra kortet og lavede godt nok min ordre for 3 dage siden. Men har ingen information fået... Ver mais
A empresa respondeu
lækre produkter, ingen problemer med levering og hvis jeg pauser en måned. Kunne dog godt tænke mig at man kunne pause flere måneder af gangen, når produkterne hober sig op
A empresa respondeu
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... Ver mais
Escrito pela empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg bestilte boxen til min adresse. Den blev leveret til en gammel adresse og nu har jeg ikke hørt mere.

Resposta da Goodiebox Danmark
Det er rigtig gode produkter i august boksen

Resposta da Goodiebox Danmark
Produkterne svarer til beskrivelsen, æsken er stilfuld og meget smuk, leveringen var til tiden og uden problemer. En vidunderlig oplevelse! Jeg glæder mig til den næste mystery box🤩

Resposta da Goodiebox Danmark
I am very happy with the products, and goodiebox.

Resposta da Goodiebox Danmark
Hurtig og venlig betjening nå man kontakter dem .
Dejlige produkter og man får prøve en masser nye ting 👍🏻

Resposta da Goodiebox Danmark
Den kasse det er i passer til opbevaring i mine kreaskabe...

Resposta da Goodiebox Danmark
har sendt 4 mail og opsagt det alligevel sender de en ny og trækker penge og svare ikke på mail

Resposta da Goodiebox Danmark
Den er fyldt med gode ting, som virkelig kan bruges.

Resposta da Goodiebox Danmark
Det er nogle lækre produkter, der nok vil gøre de fleste henrykte, men jeg mangler muligheden for at anføre at jeg er meget lys og at jeg har brug for produkter til tør hud.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg elsker min månedlige box, af selvforkælelse. Lækre produkter, og mulighed for at prøve noget nyt. Kan varmt anbefale denne box.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg elsker denne boks det er meget spændende hver måned hvad man får og det sidste to måneder har jeg kunnet vælge en jeg gerne ville fedt

Resposta da Goodiebox Danmark
I love the app and i love that we have something just for us girls!!! I love the tips and tricks ,the information that it s shared about the products also the videos for selfcare ❤️

Resposta da Goodiebox Danmark
Har benyttet mig af Goodiebox i et halvt år nu, og har aldrig haft nogle problemer. Hver måned er der altid nye spændene produkter at bruge.
Vil helt klart anbefale !

Resposta da Goodiebox Danmark
Personligt kunne jeg ikke bruge det til ret meget.
Smag og behag

Resposta da Goodiebox Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.