Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver mais
Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver mais
Na een kleine hapering via het websiteformulier werd ik per mail direct en vriendelijk geholpen. De dop van mijn nieuwe waterfles was kapot, maar binnen een dag was er een oplossing: geld terug of een... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Holanda
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mega fijne producten
Mega fijne producten, snelle levering en vaak mooi acties. Heel tevreden met de producten van Cabeau en de bijdrage van deze producten in mijn gezonde levensstijl. Ik raad het iedereen aan.
Fantastisch Merk!!
Snelle levering, heel leuke producten in dit geval wat ik heb gekocht zijn de drinkflessen en die werken geweldig en heel fijn om te gebruiken.
Fijne producten die aansluiten op mijn…
Fijne producten die aansluiten op mijn behoeftes!
Hele fijne artikelen
Hele fijne artikelen, goede kwaliteit!
Had ik eerder moeten weten!
Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp tegen mijn opgeblazen gevoel en moeilijke stoelgang.
Mijn dochter kwam met Belly support van Cabau en eerst was ik een beetje sceptisch; dat zal vast niet helpen. Maar het werkt wel, ben heel blij dat ik dit product heb gevonden en kan het iedereen aanbevelen.
fijne website
fijne website, snelle service en goede producten zelfs tijdens drukke sale dagen!
Fijne producten en snelle levering
Fijne producten en snelle levering.
Snel punten sparen voor leuke cadeaus
top team/bedrijf/merk
Hele fijne communicatie. Producten doen wat ze moeten doen. Mooie kleuren van de items. Leuk merk!
Heel tevreden!
Heel tevreden van alle producten (lekkere smaken), ook redelijk snel toegenomen. Mooie kleuren van sportzakken en bekers!
Altijd goed service
Altijd goed service, snelle verzending en super lekkere producten.
Snelle levering, goede producten…doen wat ze moeten….gewoon goed!!!
Super
Super snelle levering ‘s avonds besteld en de dag erna smiddags al in huis
Ook hee fijne producten
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard. Wat een vreselijk slechte service. Voor meer dan 70 euro aan producten besteld, waarna je een gratis waterfles zou krijgen. De fles aangevinkt, vervolgens zit de fles niet bij mijn bestelling en bestel bevestiging. Ze vervolgens een bericht gestuurd. Krijg ik de reactie dat ik de fles had moeten aanvinken bij het afrekenen, waar ik ook zeker van ben dat ik dit gedaan heb. Ze hebben een cadeaucode gegeven voor een gratis fles vanaf een nieuwe bestelling van 70 euro. Dus dit zou betekenen dat ik nogmaals 70 euro zou moeten betalen om die fles te krijgen. Als ik vraag wat de reden is dat ze het niet kunnen nazenden krijg ik hier geen antwoord op. Vindt het zo jammer dat zo een mooi merk zulke slechte service heeft. Dit maakt het zo dat ik niet meer zal bestellen en ik denk zo te lezen dat meer mensen dit hebben aangezien zij precies hetzelfde probleem hebben gehad met hun afgelopen bestelling….

Resposta de Cabaulifestyle
Vergeten product wordt niet nageleverd
Ik heb een bestelling geplaatst van boven de €70 en zou hierbij een gratis drinkfles krijgen. Ik kon deze fles echter nergens toevoegen dus heb de bestelling maar geplaatst en ging er van uit dat zij deze zelf zouden toevoegen. Dit bleek echter niet zo te zijn, dus ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice. Zij vertelden mij dat ik dit via een pop-up die zou moeten verschijnen, toe had moeten voegen. Ik heb screenshots aangeleverd dat er geen pop-up verschijnt (zowel bij mij niet, als bij anderen die ik het gevraagd heb te checken). Hier wordt totaal niet op gereageerd, het enige antwoord dat ik terugkrijg is dat het erg vervelend is en dat ze de gratis fles, waar ik recht op heb, niet kunnen naleveren. Wat een ontzettend slechte service! Dit was de eerste en gelijk de laatste bestelling bij Cabau. Geen aanrader!
Toevoeging 09-03-2026: dit klopt niet. Ik heb screenshots toegevoegd in mijn mails naar jullie, waarop te zien is dat de pop-up niet verschijnt terwijl ik wel aan de voorwaarden voldoe. Ik heb niks aan een code om de fles alsnog te krijgen, dan ben ik degene die op moet draaien voor de verzendkosten terwijl hier iets mis gegaan is in jullie systeem. Nogmaals; in mijn ogen is dit slechte service.

Resposta de Cabaulifestyle
Echt een aanrader!
Een fijne site met veel goeie producten! ook leuke aanbiedingen en spaarpunten systeem waar je wat me kan doen. Voor sport en voeding zeker een aanrader! ik ben dol op de gezonde repen en ik heb veel van haar sportartikelen, ze zijn heel prettig om mee te sporten plus de leuke kleuren helpen heel goed mee:)
Tevreden
Ben erg tevreden over de Producten en de service vanuit het bedrijf bij eventuele vragen. Verzending gaat vlot en is goed te volgen via track en trace.
A happy woman
Erg blij met de producten van cabau, vooral de maaltijd shake de cookie cream is heel erg lekker smorgens ik ben een slechte ontbijter maar door deze shakes zit ik elke ochtend goed vol tot de middag pauze! Bedankt voor de bloom!
De producten zijn van hoge kwaliteit en…
De producten zijn van hoge kwaliteit en de verzending was heel snel.
Zeer fijne producten
Ik gebruik de producten al jaren. Het is een vaste routine geworden. Ik raad het iedereen aan
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.