Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een kleine hapering via het websiteformulier werd ik per mail direct en vriendelijk geholpen. De dop van mijn nieuwe waterfles was kapot, maar binnen een dag was er een oplossing: geld terug of een... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hele fijne producten

Hele fijne producten. Er staat een duidelijke uitleg bij.
Als je vragen hebt kan je die altijd stellen op verschillende manieren.

Ik ben erg blij met de producten en geven net dat extra duwtje in de goede richting

Ontzettend mooie Producten

Ontzettend mooie Producten, hier zelf 13kg mee afgevallen op goede gezonde manier! Snelle Levering, ook nog spaar-punten programma, voor extra korting, ik bestel al vanaf het Begin.... Loveit!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de producten

Ik ben erg tevreden over de producten. Waterfles is geweldig en de proteine en matcha repen zijn heerlijk! Daarnaast vaak aanbiedingen en spaar je best snel punten voor extra korting! Qua assortiment hoop ik heel erg op een keer een vegan optie met een reep, zodat mijn zusje ook mee kan genieten.

Ik ben fan van cabau

Ik ben fan van cabau. Ze leveren snel. Hebben goede producten die ik dagelijks gebruik. Je kan zelf kijken wat het beste bij je past in je routine. Ze hebben vaak leuke kortingen. Het is echt op vrouwen gericht.

Super goede producten

Super fijne producten goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede klanteservice eindelijk 1 die klachten serieus nemen en ze echt met je oplossen binnen 24uur heb je al antwoodt enigste minpuntje ze verzenden met post.nl die de pakketten gewoon voor de deur gooien 😢 misschien zouden ze kunnen overwegen om een andere bezorgdienst te kiezen die wel met respect met de pakketjes omgaan

3 de março de 2026

De producten zijn top

De producten zijn top
Klantenservice staat altijd bereid om te helpen
Nu bestellen is morgen in huis
Vaak leuke goede acties
Ik ben echt super tevreden 👍🏻🩷🩷🩷

Lekkere en prettige producten

Ik gebruik de producten van Cabau al 5 jaar en ben tevreden over deze producten. De smaken zijn lekker (en mocht een smaak niet voor jou passen is er altijd een andere smaak die je wel lekker vindt)
De supplementen zijn goed in te nemen en de shakes zijn niet melig of korrelig zoals ik bij andere merken wel eens heb gehad.
De marketing is mooi en vrouwvriendelijk. En gericht op positieve kracht uit de community.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ervaring met fatburner en collageen

Ik gebruik de fatburner en collageen van Cabau. De fatburner met de smaak cherry is heerlijk om te drinken en werkt goed icm sporten, waardoor ik ruim 6 kg ben afgevallen in 4 maanden tijd. Het collageen heeft de bestaande lijntjes niet weggenomen, maar mijn huis straalt meer en ziet er jonger uit. De bestellingen worden super snel geleverd en je spaart punten, waarmee je vervolgens leuke ‘hebbe-dingetjes’ kan uitkiezen.

2 de setembro de 2025

Heel blij

Inmiddels heb ik al heel wat producten van Cabau: eitwitlimonade, pre-workout, creatine en de eiwitten. Ik ben echt super tevreden over alle producten en merk ook wat het met mijn lichaam doet. Ook de drinkbekers zijn erg fijn. Kortom: Cabau is niet meer in mijn leven weg te denken en part of my lifestyle ✨🌼🌈!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smaken zijn heel lekker

De levertijd is snel. De smaken zijn lekker en het vult goed.
Ik red het alleen met het abonnement als ik de weekenden niet mee tel.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.