Calvolingua Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun positive ord at sige om Calvolingua. Absolut verdensklasse oversættelsesbureau, og så er Pedro Calvo jo bare et meget sympatisk og venligt menneske, og fagligt helt i top. Jeg brugte Calvo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet oversættelser tre eller fire gange hos Calvolingua, og de har altid været præcise og soignerede. Hurtig levering og svartid, højt niveau af service inkl. rådgivning i forhold til ov... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstrem hjælpsom, og rar mand. Brugte ham til at oversætte og apostelle mine dokumenter til spansk, men han hjalp med så meget mere end det. Hvis jeg havde nogle spørgsmål overhovedet, var han hurtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Tradutor

Informação fornecida por fontes externas variadas

Translatørbureau med speciale i spanske oversættelser. Calvolingua er specialister i juridisk oversættelse og har mere end 15 år erfaring i translatørbranchen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

præcis information til brug for beslutning, hurtigt udført og høj grad af service. ringtig fin pris i øvrigt

4 de julho de 2023

Kære KHM

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Der er altafgørende for os, at vores kunder oplever den bedste service og kvalitet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesional y rápido en contestar

Profesional y rápido en contestar. Sus consejos fueron de gran ayuda también

5 de julho de 2023

Estimado AI:

Muchas gracias por las palabras positivas.

Se lo agradecemos mucho.

Un cordial saludo,

Højt service niveau

Højt service niveau, god vejledning med hensyn til spanske krav, meget professionel og seriøs oversættelse som giver den nødvendige tryghed, særdeles venlig behandling og til rimelig pris.

27 de junho de 2023

Kære Ejvind

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at I er tilfredse med forløbet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Calvolingua, an excellent professional translator fluent in Danish and Spanish.

I have been a satisfied customer for many years. A very meticuluos, detailed and highly qualified work.
Clear and easy reading, without style problems. Absence of grammatical errors. Use of usual terminology for the speciality. Syntax without errors. Messages translate clearly. The translation expresses the same meanig of the original text. All sections fully translated. Not misunderstandings or misinterpretations of sentences or words.

20 de junho de 2023

Dear Katty,
Thank you for your kind words.
It is always a pleasure working for you.
Kind regards,

Meget imødekomme

Jeg havde akut brug for en der kunne oversætte 2 dokumenter til spansk. Jeg fandt Pedro tæt på Køge,og det har jeg absolut ikke fortrudt.
Han klarede både oversættelse, turen til Udenrigsministeriet og erhvervsministeriet og da det kom retur til ham sendte han det også videre til Peru med UPS. Så nemt det pludselig blev. Og jeg er blevet holdt orienteret undervejs til modtageren,så man også får at vide når det er afleveret.

26 de março de 2023

Kære Lilian
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder så godt, vi kan. :-)

En fantastisk god service

En fantastisk god service! Bedre end jeg havde forventet.
Opgaven, som Calvolingua modtog fra mig, var slet ikke nemt pga. mange forskellige komplikationer omkring danske myndigheder, fuldmagt, forsendelsen af dokumentet til udlandet, m.m.. Heldigvis var Calvolingua’s ejer, Pedro Calvo, tålmodig, professionel og klar til at hjælpe med alt , hvad han havde mulighed for. Og det var meget.
Vores kommunikation under hele processen var fantastisk. Pedro var altid klar til at svare på alle mine spørgsmål samt finde løsninger på de forskellige udfordringer, der opstod under arbejdet.

Jeg vil absolut bruge Calvolingua til andre opgaver.
Tak.

19 de março de 2023

Resposta da Calvolingua

Tusind tak for de meget pæne ord og de 5 stjerner!

Det har været en fornøjelse og en spændende udfordring at være med til at løse denne specielle opgave.

Held og lykke med det videre forløb.

Gracias Pedro

Gracias Pedro por tu ayuda, eficiencia y rapidez. Super recomendado 👌🏻

6 de fevereiro de 2023

Gracias a ti.

Me alegro mucho de haber podido asistir.

Un cordial saludo,

Pedro et meget omhyggelig

Pedro et meget omhyggelig - så du får tillid til ham lige med det samme. Super kompetent og så har han meget fokus på kundeservice. En rigtig god oplevelse.

31 de janeiro de 2023

Kære Steen

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Hurtig og professionel kommunikation

Hurtig og professionel kommunikation, høj kvalitet

3 de janeiro de 2023

Kære Alex

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse med vores kvalitet og service.

meget tilfreds

meget tilfreds. god service som Calvolingua plejer

11 de dezembro de 2022

Kære Jean Paúl
Tusind tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at kunne hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pedro var meget hurtig at gøre…

Pedro var meget hurtig at gøre oversættelsen fra spansk til dansk, selv om teksten var lang og kompliceret, da det var en spansk lovtekst. Også en senere tekst han oversatte lavede han omgående. Og jeg synes prisen var meget rimelig. Det var en god oplevelse. Fem stjerner!

13 de outubro de 2022

Kære Britt
Tusind tak for den meget fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at kunne være med til at hjælpe vores kunder videre.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, jeg fik den oversættelse jeg havde brug for og det gik hurtigt.

1 de outubro de 2022

Kære Margarita
Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for, at du var tilfreds med oversættelsen.

Super Service

15 de setembro de 2022

Resposta da Calvolingua

Mange tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at kunne hjælpe.

100% recommended

100% recommended. Quick, professional and a very good communication/ response.

5 de setembro de 2022

Dear Sonia,
Thank you very much for the 5 stars.
We are happy that you are satisfied with our service.
Kind regards,
Calvolingua

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais