Banner for Cantata Coffee, Tea & Gifts

Cantata Coffee, Tea & Gifts Avaliações 939

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik koop hier al drie jaar koffiebonen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zijn wel iets duurder dan in de doorsnee winkel, waardoor we af en toe afwisselen met andere koffiezaken. Enig minpunt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer gevarieerd aanbod van koffie en thee van hoge kwaliteit. Een plezier om bij elke bestelling naast iets vertrouwds, ook iets nieuws te bestellen. De laatste levering liep niet helemaal vlot (te wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hallo , dagelijks genieten van uw Cantata coffee van super qualiteit , dat is onmisbaar geworden ! De vele soorten , maken dat ik door t intense proeven de juiste keuze kan maken . (Jammer dat vorig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1ère commande via le site mais je connaissais déjà les produits, achetés dans 2 magasins de la marque différents. Excellents produits. Le seul bémol a été avec la livraison mais Cantata n'en est nu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café
  2. Torrefação de Café
  3. Loja de Café
  4. Loja de chás

Sobre Cantata Coffee, Tea & Gifts

Welkom bij Cantata – Coffee, Tea & Gifts

Bij Cantata draait alles om beleving. In onze winkels en webshop vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 260 soorten koffie en thee uit meer dan 70 landen. Van klassieke smaken tot verrassende blends: elke kop vertelt zijn eigen verhaal.

Cantata is dé bestemming voor wie houdt van kwaliteit, geurige ontdekkingen en een tikkeltje luxe in het dagelijks leven. Onze passie stopt niet bij koffie en thee – we bieden ook verfijnde geschenkartikelen aan, perfect om iemand (of jezelf!) te verwennen.

Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service, uitgebreide productkennis én de mogelijkheid om alles eerst te ruiken in de winkel. Zo vind je altijd precies wat bij jouw smaak past. In onze webshop krijg je hetzelfde warme gevoel, met duidelijke omschrijvingen, inspiratie en regelmatig leuke acties.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannend kopje kruidenthee, een krachtige espresso, een originele geschenkbox of een limited edition seizoensblend – bij Cantata vind je het allemaal.

We nodigen je graag uit om onze wereld vol aroma’s te ontdekken.
Laat je zintuigen prikkelen en proef de wereld, kopje per kopje.

Bezoek onze webshop

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

939 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig duur!

Schandalig duur!
Vandaag heeft mijn man 500 gr gember-, 500 gr zoethout- en 250 gr Bitter Sweet Symphony thee meegebracht van Cantata Wijnegem. Dit was voor een bedrag van 106,86 euro… 40,62 euro voor 500gr gember en 41,62 voor 500 gr zoethout.
Op natuurproduct.com kost 1kg gember 19.95 euro en 1 kg zoethout 19.95 euro. Dus 2 kg thee voor 39.90 euro…
Tot nooit meer…

3 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Danny,

We begrijpen dat de prijs voor u een verrassing was, zeker omdat het in dit geval om pure gember- en zoethoutthee gaat en u deze vergelijkt met prijzen van gelijkaardige producten online.
Graag willen we verduidelijken dat onze theeën, ook de enkelvoudige varianten, zorgvuldig worden geselecteerd op kwaliteit, herkomst en snijwijze van de grondstoffen. Daarnaast houden onze prijzen ook rekening met factoren zoals verpakking, bewaring, winkelservice en persoonlijk advies. Producten die online worden aangeboden, zijn daardoor niet altijd één-op-één vergelijkbaar.

Dat neemt niet weg dat we het jammer vinden dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We begrijpen dat het prijsverschil voor u groot aanvoelt, en uw feedback is voor ons waardevol. We nemen dit dan ook zeker intern mee.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder via contact@cantata.be

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit van…

Snelle levering en goede kwaliteit van Thee

26 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit als de snelle levering! 😊

Geniet nog van je lekker theeën. 🫖😉

21 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn dat alles snel geleverd werd, zodat je meteen weer thee kon zetten. Geniet ervan! 🫖

Lekkere thee

Lekkere thee, zorgvuldig verpakt en snel geleverd ♥️

11 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Beste Danie, bedankt voor je mooie feedback! 😊 Fijn om te horen dat de thee in de smaak valt en dat alles snel en vlot geleverd werd.

Geniet nog van je thee! 🫖

Bonjour Laurence,

Merci beaucoup pour votre avis 😊 Nous sommes ravis d’apprendre que notre café aromatisé à la noisette vous a plu !

Au plaisir de vous servir à nouveau très bientôt. ☕️

Klantvriendelijkheid ten top

Ik werd zelf attent gemaakt op een fout in mijn bestelling. Aangenaam verrast van zo een goede persoonlijke dienstverlening.

11 de março de 2026

Beste Nancy,

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit doen we met veel plezier.

Fijn dat je onze persoonlijke service kon waarderen. We staan altijd voor je klaar! ☺️

Geniet nog van je lekkere thee! 🫖

Lekkere thee

Lekkere thee, stipte levering.

7 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de thee in de smaak valt en dat alles netjes op tijd geleverd werd. Daar doen we het voor. ☺️

Veel plezier met de thee! 🫖

Excellent coffee

5 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Thank you for your kind review! We’re very happy to hear that you enjoyed the coffee you ordered from our webshop. We appreciate your support and hope to serve you again soon. Enjoy your coffee! ☕

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Une fois n'est pas coutume j'ai…

Une fois n'est pas coutume j'ai commandé par internet cette fois ci. Livraison très rapide et paquet très soigné avec en cadeau un échantillon de thé. La cerise sur le gâteau est la livraison gratuite. Le café et le thé sont délicieux. L'avantage en magasin est que je peux les sentir et faire mon choix. Seul petit bémol le manque d'entrain et de motivation de la vendeuse. Un petit sourire serait le bienvenu. Mais vraiment c'est le seul petit reproche que je puisse émettre. Je suis fan 😁

4 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci beaucoup pour votre message et pour votre fidélité, cela nous fait vraiment plaisir de lire que vous appréciez notre café et notre thé. Nous sommes également ravis que la livraison et le soin apporté au colis vous aient plu, ainsi que la petite attention avec l’échantillon.

Nous vous remercions aussi pour votre remarque concernant l’accueil en magasin. Votre retour est important et nous en tiendrons compte afin d’améliorer l’expérience de nos clients. Un sourire et un service chaleureux font effectivement toute la différence.

Au plaisir de vous revoir en magasin ou de vous servir à nouveau en ligne. Merci encore pour votre confiance et votre enthousiasme ! ☕😊

Bestelling correct ontvangen.

Bestelling correct ontvangen.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je review, Bea! Fijn om te horen dat je bestelling correct is aangekomen. We wensen je alvast heel veel smulplezier met de lekkere koffies! ☕️ Geniet ervan! 😊

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je genoten hebt van onze koffie en service.

Het spijt ons wel dat het pakket beschadigd werd geleverd, zeker omdat het bedoeld was als cadeau. We waarderen het enorm dat jullie zo begripvol waren en dat we het samen hebben kunnen oplossen met een tegemoedkoming.

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten eerlijk en correct te helpen, ook wanneer er onderweg iets misloopt. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van de koffie! ☕️

Rapidité

Rapidité d'envoi
Emballage sécurisé

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que l’envoi a été rapide et que l’emballage était bien sécurisé. Nous faisons toujours de notre mieux pour que chaque commande arrive rapidement et en parfait état.

Au plaisir de vous servir à nouveau ! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte levering en altijd mooie leuke…

Vlotte levering en altijd mooie leuke en lekkere cadeautjes om te geven.

21 de fevereiro de 2026

Beste Liesbeth,

Dankjewel voor je fijne review! 💛 Wat een heerlijke keuze met de flavoured koffie en de instant cacao met hazelnoot smaak, hopelijk is alles ook echt in de smaak gevallen. ☺️

Dankjewel voor het vertrouwen dat je in ons stelt voor het verzorgen van jouw cadeautjes. We helpen je met veel plezier graag opnieuw bij een volgende gelegenheid! 🎁✨

Snelle levering, heerlijke theetjes

16 de fevereiro de 2026

Beste Marina,

Dankjewel voor je mooie review! 🌿 Fijn dat je blij bent met de snelle levering en de theetjes. Geniet ervan! ☺️🫖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de tweede keer een bestelling…

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst de bezorging is heel vlug verlopen heb niet lang op mijn pakje moeten wachten en kon al vlug van de lekkere thee genieten een dikke pluim voor jullie

15 de fevereiro de 2026

Beste Marie-Rose,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen om opnieuw bij ons te bestellen! 😊

Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je snel van de thee kon genieten. Daar doen we het voor!

Geniet nog van je lekkere thee, en we staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. 😊🫖🍵

Online en in de winkel allebei even goed

Online en in de winkel allebei even goed
Wordt ook snel geleverd
Een leuke tester er bij

16 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 😊

Super dat zowel je online ervaring als je bezoek in de winkel goed bevallen zijn. We doen ons best om snel te leveren en het is leuk om te horen dat de tester in de smaak viel!

Graag tot een volgende keer! 💚☕️

Makkelijk en correct

12 de fevereiro de 2026

Beste Anneleen,
Dank je wel voor je fijne review! Heel fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen. 😊

Ondanks een misverstand

Ondanks een misverstand, toch een snelle levering !
Nogmaals bedankt.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dank je wel Annick voor je review!
Fijn dat alles ondanks het misverstand snel in orde kwam. Geniet van de lekkere theetjes! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote keuze-snel geleverd !

Grote keuze, altijd snel geleverd, zo netjes verpakt en zeer verzorgd ! Ik ben en blijf een zeer tevreden klant. En altijd leuk zo'n nieuw smaakje om eens te proberen !👍❤️

8 de fevereiro de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dank je wel Patricia voor je mooie woorden en je vertrouwen! ❤️ Fijn om te horen dat je blij bent met de ruime keuze, de snelle levering en de verzorgde verpakking. En we blijven natuurlijk ons best doen om je telkens weer met een nieuw smaakje te verrassen 😉
Veel geniet- en degustatieplezier!

Heel lekkere koffie

Heel lekkere koffie, maar in heel veel van de capsules zaten wel deuken.

3 de fevereiro de 2026

Beste Ijenko,

Bedankt om dit met ons te delen en fijn om te horen dat de koffie in de smaak viel!

Het is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen bieden dat capsules deuken vertonen, waarvoor alvast onze oprechte excuses.

Mogen we even nagaan of dit zich voordeed bij één specifieke variant, of bij meerdere? Zo kunnen we dit intern verder opvolgen.

Mocht u hierover nog vragen hebben of dit verder met ons willen opnemen, dan mag u ons gerust contacteren via contact@cantata.be. We helpen u graag verder. 🙏

Luca

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.