Heel betrouwbare TCG-shop, mooie en realistische prijzen, uitzonderlijk groot assortiment 🥳, de levering met GLS loopt vlot (goede opvolging via mail & track&trace),binnen de 2 werkdagen geleverd 👍... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Top bedrijf. ! Bestel hier vaker me pokemon kaarten , zeer legit eigenaren .nooit geen vreemde dingen mee gemaakt . Krijgt er vaak/altijd een leuk kaartje extra bij . Absoluut geen reseal of andere e... Ver mais
Snelle levering, geen absurde prijzen! Ik heb 2 koreaanse booster boxes besteld via CGS, waarvan bij 1 jammer genoeg de plastic seal een redelijk grote breuk/error had. Voor mezelf als niet-sealed col... Ver mais
Magic The Gathering deck en een aantal starter kits/collections gekocht. Cardgameshop was wellicht net iets duurder dan op Amazon bestellen, en dan een paar andere cardgame webshops waar ik kee... Ver mais
Detalhes da empresa
Good service makes the difference
Informações de contato
Borgveld 1, 3940, Hechtel-Eksel, Bélgica
- 0473582388
- info@cardgameshop.be
- cardgameshop.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Perfect geleverd
Perfect geleverd, mooie prijzen.
Nu hopen op mooie kaarten 🤗

Resposta da Cardgameshop
Alles was netjes verpakt en daarbovenop…
Alles was netjes verpakt en daarbovenop nog extra boosterpacks en promokaarten gekregen! 👍🏻Super!

Resposta da Cardgameshop
Wij hebben verschillende Pokémon…
Wij hebben verschillende Pokémon kaarten besteld voor mijn petekind.
Alles werd mooi ingepakt en snel geleverd.
We hadden ook online wat opgezocht en dit was de beste prijs dat we vonden.
Bedankt!

Resposta da Cardgameshop
Pokemon kaarten op en top
Bestelde artikelen komen altijd netjes optijd. Ze hebben scherpe prijzen en krijg altijd bij iedere bestelling een leuke kaart wat ik erg kan waarderen. Ik heb vaker bij verschillende leveranciers besteld maar CGS is voor mij een van de beste online. Compliment aan Jordy en Dorien.

Oplichterij
Oplichterij heb 2 kaarten laten graden en hadden gezegd dat ze mogelijk allebei een psa 5 konden zijn nu 2,5 maanden later terug opgehaald en waren psa 1 en 2 als ik dit haf geweten liet ik ze nooit graden geldwolven zijn het ps ze hebben weldegelijk gezegd dat mijn kaarten mogelijk psa 5 konden zijn bedankt voor de late reactie 😁

Zeer positieve eerste ervaring
Dit was onze eerste bestelling. Snelle levering, de producten waren allemaal apart en goed ingepakt. Zo fijn dat er ook wordt gedacht aan eventuele beschadigingen tijdens het transport!
We hebben ook nog een extra kaart gekregen. Fijn om zo te bestellen! We gaan hier zeker nog bestellen!

One of a kind!
Topkwaliteit en superservice!
Snelle levering en de pakketjes zijn keurig ingepakt.
Aanrader!

Betrouwbare verkoper van TCG producten
Betrouwbare verkoper van TCG gerelateerde producten. Groot aanbod van verschillende merken.
Bestellingen zijn steeds zeer zorgvuldig verpakt.
Zeer fijne ervaring!,

Mijn favoriete site
Mijn favoriete site om kaarten te bestellen! Prijzen zijn top, service is enorm goed en de pakketjes zijn altijd goed verpakt! Een echte aanrader voor jong en oud

Prima service
Ik heb hier al regelmatig iets besteld en alles wordt steeds op tijd en goed verpakt geleverd. De prijzen zijn zeer degelijk en misschien zelfs bij de goedkopere van de online winkels.
Hier en daar zal je een negatieve review lezen maar deze zijn hoogst waarschijnlijk het gevolg van te hoge verwachtingen en de daarop volgende teleurstelling.
Ben je op zoek naar iets van tcg dan is deze winkel zeker de moeite waard.

Top!
Top!
Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Zal nog bestellen.

Perfect service
Great service
Package in great condition
Nice extra gift added

Very Happy :)
Snelle levering, product zorgvuldig verpakt & een ook een leuke bonus Pokémon kaart gekregen bij mijn aankoop.
Very Happy :)

Onbeschadigd aangekomen en snel
Het pakket is onbeschadigd aangekomen, wat al een positief punt is. Daarnaast was de levering ook snel.

Aanrader
Vlotte verzending en heel netjes verpakt. Items in perfecte conditie binnengekregen.

Pokemonkaarten
Zeer goed verpakt, goede service en je krijgt telkens een leuk extraatje!
Geweldig!

Resposta da Cardgameshop
Vlotte levering de dag erna
Vlotte levering de dag erna, leuk extraatje erbij gekregen! Vanaf nu bestel ik al mijn kaarten bij hun.

Goedkoopste prijs
Goedkoopste prijs, snelle verzending, leuke verrassing in het pakje en goede customer service. Me happy!