Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para escritório
  2. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Escrito pela empresa

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

præcis behandling af ordre

1 de novembro de 2023

Hej K.O. Pedersen

Mange tak for din bestilling og flotte anmeldelse. Vi er super glade og taknemmelige for, at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god onsdag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering til aftalt tid & god pris

Levering til aftalt tid, opkald inden levering og ikke mindst prisen og viden ved forespørgsel

31 de outubro de 2023

Kære Samrådets Boligfond

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk - Det er vi meget glade for, men endnu mere glade for, at I har haft en god oplevelse.

I ønskes en god dag fra Cares.dk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I kan det hele- og er top top…

I kan det hele- og er top top servicemindet

9 de outubro de 2023

Kære Kresten

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er meget glade for vores samarbejde, og er glade for, at du kan lide vores service. Vi tales ved snart igen.

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at navigere på hjemmesiden og…

Nemt at navigere på hjemmesiden og hurtig levering

26 de setembro de 2023

Hej Karen

Mange tak for din flotte anmeldelse og feedback af Cares.dk - Vi er glade for, at vores hjemmeside er lige til, og at du modtog dine varer hurtigt.

Rigtig god dag til dig.

Kære kunde

Mange tak for din feedback og flotte anmeldelse af Cares.dk. Jeg er glad for, du har oplevet hurtig levering, og at du er tilfreds med dine varer.

God aften til dig.

Altid 100% perfekt oplevelse

Altid 100% perfekt oplevelse, hurtig forsendelse og rigtig ordre.

24 de setembro de 2023

Hej Susanne

Vi er meget glade for, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Tusind tak for din feedback! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

God mandag!

29 de setembro de 2023

Hej Susi

Mange tak for din flotte anmeldelse og bestilling hos Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet hurtig levering!

Ønsker dig en god lørdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering

28 de setembro de 2023

Kære Pia

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade for, du har oplevet gode priser og hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god weekend.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. fint tilfreds

26 de setembro de 2023

Hej Kurt

Mange tak for din ordre og anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har oplevet hurtig ekspedition. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

God weekend.

27 de setembro de 2023

Hej Inge

Tak for din ordre og flotte anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på. Jeg er glad for, du modtog dine varer hurtigt. Jeg giver rosen videre til lageret.

God onsdag!

Alt forløb glat

24 de setembro de 2023

Hej Elisabeth

Mange tak for din gode anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en problemfri oplevelse hos os! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god mandag.

Godt udvalg af kontorartikler

Køber tit til mit kontor. Rigtig gode priser og god service!

14 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Mads

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, du er tilfreds med vores priser og service. Vi er glade for vores samarbejde!

Rigtig god dag

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtigt og nemt

4 de setembro de 2023

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os, som har været nem og hurtig. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god onsdag

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os med lave priser og hurtig levering. Sådan skal det være!

Ønsker dig en god weekend

4 de setembro de 2023

Kære Vagn

Mange tak for de 5 stjerner. Det er vi utrolig glade og taknemmelige for. Jeg giver rosen videre til lageret angående den hurtige levering.

Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine produkter hurtig og effektiv levering

Find produkter

27 de agosto de 2023

Kære kunde

Tak for din anmeldelse af Cares.dk. Det er vi utrolig glade for. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik det jeg havde bestilt

Jeg fik det jeg havde bestilt. De var billigst med prisen, og varen lever op til det forventet. Jeg vil helt klart bestille derfra igen

3 de agosto de 2023

Kære Anja

Hvor dejligt at høre - Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse, og vil se frem til at være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god weekend

Stort sortiment

Stort sortiment, fair priser og top kundeservice… Ikke sidste gang jeg bestiller derfra 👍

16 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Kære Jacob.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at være behjælpelige igen i fremtiden!

Ønsker dig en god weekend.

Bestilte mandag kl

Bestilte mandag kl. 13 og havde alle varerne tirsdag kl. 10. Det er imponerende.

7 de agosto de 2023

Kære Birgitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anerkendelse! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har oplevet hurtig levering. Men vi også meget glade for, at du valgte Cares.dk igen.

Ønsker dig en skøn dag.

Helt OK

Alt fungerer som det skal

30 de julho de 2023

Hej Claus.

Tak for din anmeldelse af Cares.dk - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.
Cares.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais