At starte forløb hos Caroline, er den bedste investering i mit liv. Caroline tænker meget i det hele menneske - Carolines coaching er fantastisk. Hun formår at se ens behov/udfordringer og arbejder m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Caroline formåder virkelig at sammensætte et trænings forløb der lige passer til en, samt måltider der lige er til. Er der ved en side hele vejen igennem, hjælper og tilpasser det hele under vej.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Caroline! Det passer perfekt for mig, at træningen kan klares hjemme og at de er med forholdsvist korte sessioner - og at det sammen med ændring af kosten hurtigt v... Ver mais
Caroline er den perfekte coach, når det handler om livsstilsændring. Du får lækre familie venlige madplaner, som matcher dine ønsker og krav. Tilpasset træningsprogram, som er til at gå til. Samt,... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos TEAM CAROLINE WOLF tilbyder vi SUPERMOM-FORLØBET, en unik tilgang til mødre og kvinder, der ønsker at finde tid og overskud til en sund og stærk livsstil. Vi ved, at mange kvinder føler sig overvældede af hverdagens kaos med arbejde, børn og familie, og at det kan være svært at se, hvordan man skal opnå et vægttab, når tiden er knap.Vores mål er at gøre denne rejse lettere for dig. Vi er selv mødre, der lever i virkeligheden, og vi forstår de udfordringer, du står overfor. Vores forløb er designet med fokus på at integrere sunde vaner i din travle hverdag. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper dig med at finde balance mellem familieliv og egen velvære.Med støtte fra vores erfarne team vil du lære at prioritere dig selv, opbygge sunde rutiner og opnå vægttab på en måde, der føles overskuelig og realistisk. Vi er her for at motivere, inspirere og guide dig i din rejse mod en sundere livsstil, uden at du skal føle, at du går glip af det, der betyder mest for dig.Hos os handler det ikke kun om tallene på vægten; det handler om at skabe en livsstil, der fungerer for dig og din familie. Sammen kan vi gøre en forskel og finde den styrke, der bor i hver eneste mor.
Informações de contato
Ørbækgårds Allé, 742, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- carolinewolf@live.dk
- carolinewolf.dk
Kan kun anbefales.
Kan kun anbefales.
Et helt fantastisk forløb.
Jeg startede for ca. 5 mdr siden, og hold nu helt fast sikke en rejse det har været.
En coach der ikke bare interesserer sig for de fremskridt du laver, men som også har en finger på pulsen i dit liv, så planerne passer ind i ens hverdag, stresset som den kan være. Altid positiv feedback og svare hurtigt. Lækre opskrifter for hele familien og træninger der er lige til at gå til.
Hun levere løbende en grundviden som kan bruges i alle situationer mht. Kost.
Og føler man et tilbage slag, ja så har hun også en fornuftig forklaring på hvad det kan skyldes uden at man står tilbage og føler at man har fejlet.
Så hvis du er i tvivl om hvilken coach du skal vælge, så vælg Caroline!
Kæmpe anbefaling!
Jeg har nu været i gang med et forløb hos Caroline i 4 måneder. Jeg elsker alt ved det! Jeg er overrasket over, at jeg lykkedes med at tabe så mange kilo, og samtidig på en overskuelig måde, hvor jeg også mærker en “madro” jeg slet ikke kan huske hvornår jeg har mærket før. Caroline støtter og hjælper på den bedste måde jeg kunne ønske mig. Det er super godt, nærværende og fantastisk med kommunikation gennem videoer fra Caroline. De gange jeg “falder” hjælper Caroline på den bedste måde, med støtte og stadig rosende ord, forståelse og “forklaringer”, så det føles vildt motiverende den måder Caroline kan heppe, støtte og “samle op”. Jeg er vildt imponeret og har lyst til at fortsætte længe endnu! Kæmpe stort tak til Caroline, det er fantastisk at være i gang hos dig! Jeg kan varmt anbefale Caroline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Caroline er sød
Caroline er sød, nærværende og god til at følge op.
Alle pengene værd!
10 stjerner herfra! Er ca. halvvejs i et forløb med Caroline og det er virkelig godt.
Caroline er nærværende og virkelig motiverende. Det er så skønt med videohilsner i stedet for kun beskeder - det motiverer bare endnu mere.
Derudover føler jeg mig altid i fokus og jef får altid svar på de spørgsmål jeg har.
Vil helt klart anbefale et forløb hos Caroline!
En faktisk coach og personlighed!
Jeg ville ikke kunne komme på noget dårligt om Caroline, om jeg så prøvede. Hun er en fantastisk coach, som motiver og holder en oppe på sine mål og med en forståelse for en stresset familehverdag. Ind til videre et kanon forløb og jeg er slet ikke færdig! 🙌🏻
Kæmpe stjerner til Caroline!
Kæmpe stjerner til Caroline!! Hun formår at gøre det nemt både at inkorporere træning og have fokus på kalorieindtag uden, at sure forbud og lange træningssessioner.
Det er meget positivt, kærligt og ærligt!
Jeg har fået enormt meget ud af mit forløb hos Caroline også selv om det tager længere tid at smide kiloene, end jeg troede. Jeg er stadig i gang med mit forløb og jeg ved at Caroline hepper mig helt til målstregen.
En varm anbefaling
Caroline har på en nem og overskuelig måde - og med en anerkendende og altid opbakkende tilgang - hjulpet mig med at få gang i min træning igen og slippe ud af mine “sukker-quickfix-vaner” ved at spise sunde, nærende og mættende måltider i stedet. Varmeste anbefalinger herfra.
Det er den bedste rejse jeg har prøvet
Man skal prøve det for helt at opleve hvor godt det er. Jeg meldte mig ind fordi jeg gerne ville tabe mig. Det er Caroline virkelig god til at støtte mig i hele vejen igennem og jeg føler mig tryg i det. Det er virkelig rart.
Og så må jeg bare sige at jeg har fået så meget mere end et vægttab. Jeg er blevet meget bedre til at mærke min krop og det jeg har behov for. Det er virkelig godt.
Caroline er med hele vejen og man kan altid spørge om alt. Og hvis der er noget som ikke passer ind i min hverdag, så er hum lynhurtig til at rette til så det passer.
Og så føles det ikke som en kur! Jeg spiser på en måde så jeg også har lyst til at spise på den må på de dage hvor motivationen er i bund.
Jeg er SÅ glad for at jeg har gjort det her for mig selv.
Skøn kvinde at samarbejde med
Skøn kvinde at samarbejde med. Gode opskrifter, svartid er minimal (maks 12 tinder) selv i ferien!
Gode øvelser, når man mangler lidt pep-talk så står C klar med godter i lommen! I kan trygt vælge hende til jeres forløb.
En helhjertet anbefaling af Caroline 🌟
Jeg har været virkelig glad og tilfreds med mit forløb hos Caroline! Alt foregår gennem app’en, som er nem at navigere rundt i og anvende. Opskrifterne er lækre, nemme at tilberede, og så er der også noget til den lidt sødere tand. Træningsplanerne er tilpasset dit niveau, hvilket jeg har elsket! Selvfølgelig tager det tid at vænne sig til nye opskrifter og at veje sin mad, men det man finder hurtigt en rutine.
Og så er der Caroline ✨ Sød, hjælpsom, imødekommende. Sender korte opmuntrende og motiverende videoer, og hurtig til at svare, hvis man skriver til hende. Deler åbent ud af sig selv.
Jeg har allerede anbefalet Caroline til veninder, og giver hende gerne min største anbefaling til alle andre!
Kæmpe hjælp og støttende sparring
Jeg havde brug for at tabe mig, i min lænd havde jeg nu tredje prolaps og skulle opereres igen. Lægerne ville give mig slanke sprøjten, men jeg kiggede i stedet rundt på ig og faldt over Caroline og hendes forløb. Jeg kontaktede hende og fik en uforpligtende samtale. Den førte til jeg nu har været igang i 3 måneder og fortryder det på igen måde.
Mit træningsprogram bliver lavet ud fra mine skader, er der en øvelse som ikke duer bliver den ændret med det sammen.
Vi har en fed og personlig kontakt og sparring. Hvilket giver mig sindssygt meget ro.
Madplanerne er gode og lige til.
Jeg har anbefalet Caroline til andre :)
Intet mindre end topkarakter herfra
Intet mindre end topkarakter herfra!
Jeg er selv i gang med forløb hos Caroline Wolf og jeg er imponeret over hendes evne til at holde en til ilden på vægttabsrejsen uden restriktioner.
Hun svarer hurtigt med brugbare svar og gode forklaringer på tingene.
Gode kostplaner og træninger med masser inspiration og variation.
Hvis noget ikke passer ind hos dig, så laver hun det om med det samme.
Vil uden tvivl anbefale andre mødre at springe ud i det!
Energien man får retur er mindst lige så fedt som vægttabet.
Og prisen….
Den er virkelig fair 🙏🏼🙏🏼
Kæmpe anbefaling ❤️
Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige online coaches, og man er ikke altid heldig, fordi mange desværre kun går op i penge og ikke i at hjælpe klienten - men! så faldt jeg over Caroline ☀️
Hun er simpelthen det mest fantastiske menneske at være i forløb ved, hun er nede på jorden, der er altid hjælp, og støtte at hente, hvis det hele lige sejler lidt for meget. Jeg havde især brug for en coach som også var i det her hamsterhjul med børn og mand, fordi det altså er lidt nemmere at spejle sig i, end en ung coach der kun har sit arbejde at bruge tid på.
Jeg vil til hver en tid anbefale Caroline - det er lækker nem mad, gode trænings programmer - hvor det også tidsmæssigt er realistisk, fordi; 2 små børn, og et hus der skal passes 🤯🥵
Kæmpe high five herfra ✋🏼
Fantastisk forløb🤩
Har nu været under Carolines kyndige vinger i 3 mdr og det er den bedste beslutning jeg længe har taget🤩
Caroline motiverer dig til at du når dine mål på god og konstruktiv måde, med en fantastisk indstilling og hun anskuer tingene på en måde, som gør at det er overskueligt.
Jeg vil helt klar anbefale et forløb hos Caroline❤️❤️
💪🏼 KÆMPE ANBEFALING 💪🏼
Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Caroline er vildt dygtig og er opmuntrende på den gode måde, intet overflade pladder…. :)
Med appen er alt nemt at gå til, den er håndterbar og overskuelig.
Hvis der er ekstra hensyn i forhold til madplanerne eller træningsplanerne, så bliver det ændret efter ingen tid.
Her hjemme er vi glade for fisk, og wupti så fik vi opskrifter med lækker fisk. Virkelig lækre og gode retter. Det bedste det er okay at indtage snacks, såsom kanelgifler, riskiks med chokolade, brød med nutella og meget mere.
Ja…. det er besværligt den første tid hvor man skal veje sin mad, men gi det tid, så ligger det hurtigt på rygraden :)
Hvis man har skavanker (som jeg) er det også noget Caroline tager højde for.
EN KÆMPE ANBEFALING HERFRA.
Sød & hjælpsom
Caroline er super sød og meget hjælpsom. Hun svarer på alle beskeder, kommer med gode råd og opløftende kommentarer, hvis man selv mister pusten 😀
Udover det er det sindsygt gode opskrifter og træningsprogrammer, som gør det hele meget nemmere at følge. Jeg har haft et godt forløb og har ikke fortrudt det på noget tidspunkt.
Jeg kan helt klart anbefale Caroline 😀
Nem og ligetil tilgang til et sundere liv
Nem og ligetil tilgang til vægttab, træning og et sundere liv med hurtig feedback og tilrettet til mit liv. App’en er nem at finde rundt i og Carolines rådgivning er en stor hjælp.
Kan varmt anbefale Caroline
Kan varmt anbefale Caroline.
Hele forløbet bliver tilpasset ind i ens hverdag og er nemt at gå til. Caroline er meget professionel og nærværende i hendes coaching. Det opleves meget trygt at være i forløb hos hende og det giver store resultater både fysisk og mentalt.
Caroline er en kæmpe stjerne til det hun laver !
Varm anbefaling!
Jeg var en smule skeptisk over et online forløb, men Caroline er enormt nærværende, opsøgende og oprigtigt interesseret - så det føltes virkelig hurtigt nemt, trygt, og som om vi kender hinanden godt og har mødtes mange gange!
Caroline har fanget virkelig godt, hvordan man kan kombinere et travlt (og træt) mom life med vægttab og bevægelse. Og hvis noget ikke spiller, så er hun dygtig til at justere og tilpasse. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Caroline! :-)
Kæmpe anbefaling af Caroline
Kæmpe anbefaling af Caroline! Hun er super sød, nærværende og ikke mindst realistisk. God til at sparre, tjekker ofte ind og tilpasser hele tiden forløbet ift den travle omskiftelige hverdag. Maden er lækker og familievenlig samt ikke mindst mættende og træningen både nem at gå til samt realistisk. Der er fokus på at ændre vaner og ikke på lynhurtige resultater af en kur man alligevel ikke kan holde i længden. Så klar anbefaling af dygtige Caroline 😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.