CE Repair Services Avaliações 965

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patrick, de monteur. Wat een vriendelijke behulpzame man. Behalve dat de tv gemaakt is, heeft hij ook geduld gehad met onze herplaatshond. Bezoek was spannend en daar had hij alle begrip voor. Complim... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama bedrijf!!! Ze liegen glashard en als je ze hiermee confronteert dan verschuilen ze zich achter de woorden dat jij het als klant verkeerd heb begrepen. Strooien met termen maar als je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

à fuir Après 4 passages de techniciens, mon sèche-linge n’est toujours pas réparé. Les interventions s’enchaînent sans résultat, avec à chaque fois du temps perdu et aucune solution concrète. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met dit bedrijf klopt iets niet. Communicatie zeer zwak en moeizaam. Wettelijke garantie wordt niet gegeven. Zij werden via Samsung aangesteld om onze droger te repareren. Machine maakte hels lawaai s... Ver mais

Detalhes da empresa

965 avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Twee keer achter elkaar viel de monteur uit en telkens moest ik wéér weken wachten op een nieuwe afspraak. Geen enkel proactief contact of snelle oplossing. Uiteindelijk zelf MediaMarkt moeten benaderen om iets voor elkaar te krijgen. Waardeloos geregeld.

28 de agosto de 2025

Beste meneer,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Helaas kan een monteur uitvallen vanwege ziekte, dat doet de monteur niet expres.

Excuus voor het ongemak.

GXO ServiceTech

Professional Repair Experts

The technicians at CE Repair Services were courteous and knowledgeable, providing excellent service.

4 de agosto de 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for sharing your experience.

Kind regards,

Via LG een reparatie ingepland

Via LG een reparatie ingepland. Ik mag hier 2 weken op wachten. Terwijl ik ontzettend ziek ben en mijn medicatie gekoeld moet blijven. Hebben vandaag weer de reparatie via sms afgemeld omdat monteur ziek is. Niet eens t fatsoen gehad om op te bellen.
Waardeloze service.

15 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u gevraagd om meer informatie, maar helaas nooit ontvangen.

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk reageren.

CE Repair Oplichting Services

CE Repair Oplichting Services

Ik heb keurig al mijn gegevens achtergelaten zoals gevraagd. Dat jullie nu zogenaamd mijn bestelling niet kunnen vinden zegt al genoeg over de kwaliteit van jullie bedrijf. Lees hieronder hoeveel mensen hetzelfde ervaren.

Jammer!!!!
Ik blijf bij mijn standpunt en verhaal.

7 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht. Wij hebben gevraagd om uw order nummer met ons te delen via Trustpilot. Helaas!

Wij kunnen u daarom niet van een inhoudelijk reactie voorzien.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

CE Repair Tervuren België is een…

CE Repair Tervuren België is een arrogant en triest bedrijf. 3x een LG Soundbar heen gestuurd voor niets, werd niet gerepareerd de verpakking werd zelfs niet geopend. maar telkens mochten we wel 2 weken of langer wachten voor niets, dan nadien ontvangen wij facturen van een verhuisbedrijf dat ze hebben gebruikt en onze email hebben opgegeven. ik heb hun toen een mail gestuurd dat ik het beu was en als er nog 1 factuur die voor hun bedoeld was bij mij toe kwam dat ik naar de politie stapte, nooit reactie op gehad. CE Repair kan maar 1 ding oplossen en dat is oploskoffie en meer niet. bij ons komen die gewoon niet meer binnen ik betaal liever een eerlijke technieker voor zijn werk dan met deze prutsers te werken

14 de março de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wij kunnen u daarom niet van een inhoudelijk reactie voorzien.

Asociaal

2x een afspraak gemaakt voor een reparatie aan de oven. 1e keer zeggen ze af de middag voor de afspraak en de 2e keer op de dag zelf. Ze hanteren zelf een beleid waarin je €69,50.- moet betalen als je te laat verzet of annuleert. Dit werkt echter maar 1 kant op. Ik heb 2 vrije dagen opgenomen, die 2 dagen kosten me meer dan de oven. Maar die €130.- die ze me onderhand verschuldigd zijn kan je op je bolle buik schrijven. Jammer joh

1 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Hier balen wij ook van.

Helaas is een zieke monteur overmacht en hebben wij geen reservebank met monteurs om dit op te pakken.

Hoe vervelend ook, wij maken graag een nieuwe afspraak met u.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle reparatie gehad van m’n…

Goede en snelle reparatie gehad van m’n wasmachine door Ziad.

30 de julho de 2025

Goede en fijne service

Goede en fijne service. Ziad heeft mij uitstekend geholpen met mijn wasmachine.

29 de julho de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon goed en keurig netjes verzorgd

Via Harmen Kardon voor een garantie reparatie van een mini esquire 2 bij CE terecht gekomen. Toestel op gestuurd in originele verpakking met toebehoren. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd en mijn toestel keurig netjes verzorgd en met alle toebehoren weer terug mogen ontvangen. Dus CE complimenten voor deze uitgevoerde garantie reparatie want was best kritisch over wat ik las in de reviews die ik had gelezen dus bedankt. Ordernummer: 3179262 Roel van Hassel

29 de julho de 2025

Prima ervaring met CE Repair

Prima ervaring met CE Repair, in het bijzonder monteur Geert-Jan; absoluut kundige monteur die binnen een uur een fikse reparatie aan onze droger afrondde. Behalve kundig was hij ook erg vriendelijk en beantwoordde mijn technische vragen over de reparatie allemaal volledig. Niets dan lof voor Geert-Jan van CE Repair!

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel gemak met uw droger.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Philips TV scherm stuk 2keer afspraak…

Philips TV scherm stuk 2keer afspraak ingepland 2 keer verkeerde onderdelen mee toen werd tv mee genomen krijg hem na 3 week terug met verkeerde rand om het scherm en het geluid is verkloot
dan word de tv als niet te repareren komen ze hem halen door zeer onbeschoft persoon had bij deze persoon bijna klappen gegeven vroeg hem alleen om een bewijs van inleveren nooit weer ce repair

28 de julho de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wij hebben via Trustpilot gevraagd om aanvullende gegevens aan te leveren, helaas hebben wij deze niet van u mogen ontvangen.

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk van een reactie voorzien.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het contact met CE repair was goed, maar geduld vereist

Het contact met CE repair was goed. Het kost wel even wat moeite om alle informatie aan te leveren die ze willen qua videos en foto's. Echter geven ze snel een update. Voor het inplannen van een reparatie van mijn Samsung wasmachine zijn er beperkte opties. Maar als het gepland staat is de monteur er op tijd en deze had zeker verstand van zaken. Hij heeft de complete wasmachine uit elkaar gehaald en er een geheel nieuwe trommel in geplaatst. Tot nu toe functioneert de wasmachine weer.

17 de junho de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 4 sterren.

Reliable and Efficient

CE Repair Services fixed my home appliances quickly and professionally. Highly recommend their team!

9 de julho de 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for sharing your experience and awarding 4 stars.

Best regards,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In april 2025 ging mijn Samsung…

In april 2025 ging mijn Samsung wasmachine stuk.
Er is 4 keer een monteur van CE geweest..6 weken lang kon ik niet wassen..Er is een nieuwe moter,trommel,aandrijfriem,printplaat in gegaan.toen deed hij het...totdat ik afgelopen weekend aan het wassen was en niks het meer deed.Ben naar een locale reperateur gegaan,en wat bleek...ze hadden de bedrading niet in goot gedaan..tijdens centrifugeren was alles kapot getrokken....Mijn les..ik koop voortaan bij de plaatselijke witgoed..order nr 3109839 van april tm juli ben ik met jullie in de weer geweest..het heeft me een hoop wasserette kosten gekost....

23 de julho de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ordernummer. Wij waren in gesprek met Samsung om dit voor u op te lossen, helaas heeft u er zelf voor gekozen om deze uitkomst niet af te wachten. Hoe vervelend ook, maar dan kunnen wij niets meer voor u doen. Sorry!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TV van een jaar oud defect, Gideon top monteur

TV van een jaar oud defect. Via de winkel, bericht dat CE Repair Service de TV zouden repareren. 2 weken zonder TV gezeten, waar ik begrip voor heb (vakantietijd). Netjes een mail ontvangen, wanneer de monteur zou komen. Kwartier voor aankomst gebeld door monteur Gideon. Precies een kwartier later stond hij voor de deur. Gelijk aan de slag gegaan met reparatie. Ik zag dat Gideon verstand van zaken had, en binnen no time was de TV gerepareerd. Zéér vakkundige en vriendelijke monteur. Werkte zeer netjes. Verpakking materialen allemaal meegenomen. Tijdens reparatie de TV en onze meubelen zeer goed beschermd door dekens op de tafel te leggen enz.
In één woord: Top. Gideon, bedankt en zou graag zeggen: tot de volgende keer!
(Maar dat betekent dat er weer iets defect is, wat ik niet hoop)

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Monteur John H was keurig op tijd

Monteur John H was keurig op tijd, had snel door wat er aan de hand was, fijn dat hij alles voor mij weer heeft ingesteld, kortom zeer tevreden.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij delen uw feedback met onze monteur.

Vriendelijkheid

Werd keurig op tijd gebeld hoelaat de monteur zou lomen.De monteur was erg vriendelijk en ook heel erg voorzichtig met mijn televisie en had de reperatie snel klaar.Een dikke pluim voor deze monteur.

18 de julho de 2025

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afspraak gemaakt om een 75 inch tv op…

Update , zie het antwoord van het bedrijf , heb ik toch helemaal niks aan , er staat al in mijn review dat ik contact heb gehad met klantenservice en dat die mij gelijk geeft en alsnog niks voor me kan betekenen .
Antwoord dan niet als ik er niks aan heb

Afspraak gemaakt om een 75 inch tv van Samsung op te laten halen voor reparatie , in mail stond niet dat er iemand moest helpen , dus ik ben naar werk gegaan en mijn moeder van 60 thuis laten zitten om de deur open te doen, monteur komt in zijn 1tje ( zet dan in de mail dat er hulp nodig was of bel even ) om een tv van 75inch op te halen , vraagt hulp aan mijn 60 jarige moeder om te tillen terwijl zij aangaf geen kracht te hebben , uiteindelijk op aandringen toch mijn moeder van 60!! Laten tillen, ipv een andere afspraak maken of mij bellen ,schade aan de trap gekregen , schadeclaim gemaakt en word gezegd dat het eigen fout is omdat mijn moeder niet genoeg kracht had om te tillen . ( kon je ook wel bedenken , echt DOM ) Ongelooflijk slecht, zelfs de meneer van klantenservice geeft mij gelijk en gezegd dat normaal gesproken altijd 2 man komen voor een grote tv, maar helaas kon die niks voor mij betekenen.( heb het ook op email staan )
Stelletje oplichters
Ordernummer 3148045

2 de julho de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Ondertussen heeft u contact gehad met onze Customer Care.

Vakkundig

Vakkundig
Aardig
Legt uit wat hij doet

'Nick' is écht een vakman!!

Groet,

Anneke & Henk
Uit Dokkum

17 de julho de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De wasmachine was kapot.

De wasmachine was kapot.
Een week later kon de monteur langskomen (wel wat lang..)
De monteur (Nick) was vriendelijk en netjes. Belde keurig een half uur vooraf dat hij er zou zijn. Wasmachine was binnen een half uur gerepareerd.
Prima service!

17 de julho de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 4 sterren.

CE Repair Services/GXO ServiceTech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.