Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop overtaget en lejlighed på Østerbro. Det har været en overraskende god og behagelig proces. Ved spørgsmål har der været ligetil og nem adgang. Samtidig har der været virkelig god indfly... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med City Apartment i forbindelse med min boligsøgning. De har været utrolig hjælpsomme og støttende gennem hele processen, og kommunikationen har været både hurt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en sjælden god oplevelse at blive håndbårret af Alexander fra City Appartments i vores søgen efter vores nye hjem. Vi oplevede at vores behov blev tilgodeset efter alle kunstens regler og nu b... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Inspetor imobiliário

Escrito pela empresa

Vi tilbyder leje af moderne lejligheder og nyttige erhvervslokaler i København og omegn.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemme at komme i kontakt med

Nemme at komme i kontakt med - de har gode mennesker ansat!! Hurtigt og effektivt

11 de fevereiro de 2026

Resposta da City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som nemme at komme i kontakt med - og at du har haft en hurtig og effektiv oplevelse. Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg havde en virkelig god oplevelse…

Hej jeg havde en virkelig god oplevelse allerede da jeg fik nøglen sat han mig ind i alle de ting der skal vide og tog billeder af det der var i lejligheden hvis der var noget jeg synes ikke var i orden men alt var i orden så var jeg over og handle og kom tilbage så stod der en anden mand som jeg skulle have den vaske brik af hans startede med at sætte navn på postkassen og gik ned i vaskekælderen sammen med mig og hjalp mig med at kode ind så jeg kan bruge vaskemaskinen så alt i alt kun positive ting fra mig

15 de janeiro de 2026

Resposta da City Apartment

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både nøgleoverdragelsen og hjælpen efterfølgende. Det betyder meget for os, at vores lejere føler sig godt taget imod fra start.

Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en velfungerende ejendom

Det er en velfungerende ejendom, på Danmarks smukkeste placering.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da City Apartment

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du oplever ejendommen som velfungerende - og vi er helt enige i, at beliggenheden er noget helt særligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde og venlige personaler.

10 de dezembro de 2025

Resposta da City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team.

AVOID

AVOID, they will take your whole deposit for completely unjustified renovations, make false assurances, and overall just scam you for works they will never do.

16 de novembro de 2025

Kan IKKE anbefale

En dyr og ubehagelig oplevelse

De tager hele depositum og opkræver yderligere, selvom man overleverer en lejlighed som er rengjort og god stand efter kun at have boet der få måneder... Føles som SCAM. Forstår ikke at firmaet stadig eksisterer??

5 de novembro de 2025

Dyr affære

City apartments gebyrer ved fraflytning er horrible. Vær opmærksom på det fulde indskud + mere - bliver faktureret ved fraflytning. Til trods for 100%rengjort lejlighed og fin stand på lejligheden uden nogen skader - tager de Max beløb til istandsættelse. Jeg har nu hørt fra 4 tidligere fraflyttere om samme behandling. Lejligheden er fin og alt fungerer - men vær opmærksom på fraflytning er ekstremt dyrt.
Kunne desværre ikke give 0 stjerner

28 de outubro de 2025

Kære Peter

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, du ikke er tilfreds med, og vi forstår godt, at fraflytning og afregning kan være en følsom proces.

Vi vil dog gerne præcisere, at det arbejde, der blev udført ved fraflytning, sker på baggrund af den stand, lejemålet oprindeligt blev overdraget i – nemlig med nymalede vægge og nyslebne gulve. Ved fraflytning blev der konstateret mærker og slid på både vægge og gulv, som krævede fuld istandsættelse for at bringe lejemålet tilbage til den oprindelige indflytningsstandard. Dette er helt i overensstemmelse med lejekontrakten og gældende regler på området.

Vi bestræber os altid på at være fair og transparente i vores vurderinger, og vi tager naturligvis alle henvendelser seriøst. Skulle du ønske at gennemgå opgørelsen i detaljer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte – vi hjælper gerne.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fin lejlighed og god beliggenhed

Fin lejlighed og god beliggenhed, MEN desværre møg beskidt. Især ovnen og under køkkenvasken, plus køkkenvasken var stoppet, dette problem kunne dog hurtig løses med en svupper. Pander & gryder var ikke ordentligt rengjorte. På badeværelset var vaskemaskinen fyldt med våde hånderklæder & linned, samt der stod tom emballage fra shampoo, osv.

17 de outubro de 2025

Effektiv og gennemsigtig proces

Jeg havde en rigtig god oplevelse med City Apartments. Hele processen var både effektiv og gennemsigtig – fra første kontakt til indflytning. Kommunikation var klar, og alt gik hurtigt og problemfrit. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og servicen var både professionel og imødekommende. Kan varmt anbefales!

30 de setembro de 2025

Amazing service from Alexander

My family and I are moving into one of their apartments in 2 weeks. From the first day, Alexander has been taking care of our questions, going the “extra mile” to guarantee our satisfaction with the agreement, being punctual in our meetings and replying our messages straight away.
We are extremely satisfied with City Apartment’s way to do business and with Alexander’s way to take care of his clients.
I highly recommend City Apartment

19 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Var svære at få lavet aftaler med 2

Var svære at få lavet aftaler med 2. gang til fremvisning af bolig. Der blev oplyst forskellige ting som ikke holder stik. Bl.a. at ens græs bliver slået for én, hvilket ikke passer. Det skal man selv gøre. At man måtte sætte læ-hegn op på altan og ved terrassen, hvilket heller ikke er sandt.

1 de julho de 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse, eller hvis der har været oplysninger, som ikke har stemt overens med det, du har fået at vide - det er selvfølgelig aldrig meningen, og vi tager det til os.

Græsset på fællesarealerne bliver slået af os. Det er også tilladt at opsætte hegn på terrassen i op til 1,5 meters højde, hvilket fremgår af det informationsbrev, vi har sendt ud til beboerne.

Hvis der fortsat er tvivl eller spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte ejendomsadministratoren, så vi kan hjælpe med at finde en god løsning.

City Apartment

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais