Hurtig levering - varen var alt for stor trods brug af jeres anbefaling så den måtte desværre retur. Dig en hurtig behandling af returnering og ingen tab økonomisk. Rigtig go service 😊
A empresa respondeu
På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen hos Companys. Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Inspirerende shop, hurtig levering og heldigvis passede begge kjoler fint.

Resposta da Companys
Jeg har endnu en gang haft en god oplevelse

Resposta da Companys
God oplevelse at handle hos Companys. Det eneste som ærger mig, er at man skal betale for retur fragt, når der ikke er opgivet på varen at størrelsen er så store at man skal købe nummeret mindre.

Resposta da Companys
Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros til de piger.

Resposta da Companys
Nem bestilling, god feedback at de havde varen. Besked at nu kunne jeg følge varen på vej til mig.

Resposta da Companys
Dette udelukkende grundet deres returpolitik. Jeg kan se GLS har afleveret min pakke den 28/3, i dag den 10/4 har jeg stadig intet hørt fra Companys - end ikke en bekræftelse på modtagelse.
En Flintstone proces og så lidt kundevenligt.

Resposta da Companys
Købte en kjole den 27/2. Der stod levering 2-3 hverdage. Fik endelig en kjole efter 10 dages venten. Det var så det forkerte kjole. Den forkerte Kjolen blev sendt retur samme dag. Her 1/4 venter jeg stadigvæk på mine penge.
Kundeservice fralægger sig alt ansvar, det er jo de andres skyld.
Her kan nævnes IT problemer, leverandør problemer, problemer med lagret og i går var det et kursus skyld.

Resposta da Companys
Bestilte 2 kjoler (Ichi) den 23. marts kl. 06.30. Der stod levering den 25. eller 26. marts. Jeg har stadig intet hørt, så kontaktede på telefon tidligere i dag. Svævende svar, om at der vist nok var noget registreret i dag - jeg har dog intet hørt om kjolerne er på vej, eller hvornår de vil ankomme. Så må pakken jo bare gå tilbage, jeg kan ikke hente den de næste 14 dage. Første, sidste og eneste gang jeg handler i den webshop.

Resposta da Companys
Varen kom som den skulle men måtte desværre retur. Denne proces er under al kritik. Varen blev returneret samme dag jeg modtog den og derfor fik de nederdelen retur på lageret inden de nåede at hæve beløbet for ordren. Her 14 dage efter de modtog varen, har jeg stadig ikke fået mine penge retur og de svarer ikke på mails. Det er simpelthen ikke i orden. Jeg kan ikke anbefale at handle på deres webshop medmindre man er sikker på at ville beholde varen.

Resposta da Companys
Fint udvalg, men bestiller en vare søndag og den sendes først onsdag. Det er for lang tid. Da jeg skriver til kundeservice, går der en lille uge, inden de svarer. Også for lang tid. Derfor kun 2 stjerner.

Resposta da Companys
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge retur. Jeg måtte rykke for dette to gange.

Resposta da Companys
Har 18/2 sendt en pakke retur til Companys. Jeg var inde og tracke den 28/2 og det så ud til, at den var strandet, så jeg sendte en mail til Companys og bad dem efterlyse den. Det svarede de ikke på, så jeg ringede til dem 4/3 og talte med en venlig medarbejder, der sagde, at pakken var modtaget for nogen tid siden. Nu har vi 9/3 og jeg har stadig ikke fået refundering eller bekræftelse på noget som helst eller mail af nogen art. Så jeg kan jo desværre snart blive nødt til at lave en indsigelse i banken, da Companys har overskredet deres frist for rettidig refundering.

Resposta da Companys
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sikkert handle der igen.

Resposta da Companys
Jeg har vært innom Companys på Byporten noen ganger. De ansatte der er veldig hjelpsomme og flotte! Klærne er av veldig god kvalitet! Kan virkelig anbefales!

Resposta da Companys
Hurtig og super god oplevelse, alt i den skønneste orden 👍😊

Resposta da Companys
Meget lækkert tøj, flere forskellige gode mærker mærker.
Godt sted at handle på nettet.

Resposta da Companys
Stort udvalg af varer, både i butik og online til rigtige gode priser. 👍

Companys er fantastisk !
Et af de bedste steder at handle :
Udvalg i top
Gode mærker
Kvalitets mærker
Stort udvalg
God kundeservice
Nemt at afmelde

Resposta da Companys
Hurtig levering, tøjet lever op til forventningen

Resposta da Companys
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.