Hurtig levering - varen var alt for stor trods brug af jeres anbefaling så den måtte desværre retur. Dig en hurtig behandling af returnering og ingen tab økonomisk. Rigtig go service 😊
A empresa respondeu
På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Ver mais
A empresa respondeu
Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen hos Companys. Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Companys
Var i Companys butik i waves for at bytte et par bukser. Jeg købte dem i søndags i Black Friday weekenden, og da vi havde været på shopping i mange timer, købte jeg bukserne uden at prøve dem, hvilket jeg også fortalte til ekspedienten. Da jeg kommer i dag for at bytte, så får jeg at vide, at jeg ikke kan få pengene tilbage, da de er købt på tilbud. Det ville jeg ønske, at man havde fortalt mig, da jeg købte dem. Da jeg handler en del i butikken, er jeg utrolig skuffet over den dårlige service. Og jeg kommer ikke til at handle hos Companys igen☹️

Resposta da Companys
Altid god service og stort udvalg af meget lækkert tøj.

Resposta da Companys
Der gik lang tid før jeg fik hjælp… havde travlt og skulle købe en kjole til min kone, men fik indtrykket af medarbejderne bare sad ude bagved og hyggede sig. Synes sku det var en ærgelig oplevelse.
Det kan i godt gøre bedre!

Resposta da Companys
Blev bare skuffet over disse bluser.
Kvaliteten plejer at være ok.

Resposta da Companys
Fantastisk service , lækkert tøj , gode priser , kan anbefales at handle hos companys.

Dejlig vest
Levering inden for en uge.
Kan anbefales.

Resposta da Companys
Et site der er nemt at komme rundt i, priserne er gode og varen kom hurtigt.

Resposta da Companys
Meget lækkert produkt,hurtig levering, alt helt i top.

Resposta da Companys
Modtager altid mine ting hurtigt og passer det ikke, er det let og sende retur, for de sender altid returlabel med og det er der ikke mange andre der gør.

Resposta da Companys
Virkelig god hurtig og effektiv service.
Varen leveret efter få dage.
Svar på mails samme dag.
Handler helt sikkert der igen og anbefaler hjemmesiden til andre.
Vh Ingelise

Resposta da Companys
Bestilte varen som blev leveret indenfor 4 dage. Desværre var pasformen ikke for mig, så jeg har returneret den. Ellers er oplevelsen som forventet.

Resposta da Companys
Fin onlinehandel. God hjemmeside. Mange produkter. Hurtig levering.

Resposta da Companys
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.