conscious.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lan house

Escrito pela empresa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

131 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine miljørigtige produkter og god…

Fine miljørigtige produkter og god service.

15 de janeiro de 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse 💚 Vi er super glade for, at du er tilfreds med både produkterne og servicen.

Tak fordi du handler hos os og støtter vores plastfri løsninger – det sætter vi stor pris på ✨

Meget fine produkter

Meget fine produkter - og hurtig levering

Fineste kundeservice med hurtigt svar

8 de janeiro de 2026

Hej Sussie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨ Det betyder virkelig meget for os, at du er glad for både produkterne, leveringen og servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode produkter men ikke svampoobaren

God website, let at finde rundt og bestille. Mange gode varer, MEN shampoobaren er ikke god. Den er nærmest som en slibesten. Det er ikke godt for mit hår!

4 de fevereiro de 2025

Hej Anni,

Mange tak for din feedback og for de pæne ord om vores webshop og produkter!

Vi er kede af, at shampoo baren ikke fungerede for dig – det er bestemt ikke meningen, at den skal føles så hård på håret. Vi tager altid feedback med videre.

For at få det bedste resultat anbefaler vi: Sørg for, at både hår og shampoo bar er helt gennemvædet, og kør baren i langsomme cirkelbevægelser i hovedbunden. Det kan være en god idé at vaske håret to omgange – første gang skummer det ikke så meget, men anden gang vil der komme mere skum.

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

Håber en dag det bliver lidt billigere 🙂

5 de janeiro de 2026

Hej Karen Margrethe,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen.

Vi prøver altid at holde vores priser fair i forhold til kvaliteten og materialerne, men vi sætter stor pris på din feedback. 💛

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Convenient format – but a step backwards in chemical sustainability!!!

The product is easy to use and reduces packaging, but its chemical sustainability is weak. The relatively high dosing, combined with a very high surfactant content, results in a high chemical load per wash. The lack of water-softening builders and the addition of fragrances further undermine both environmental and allergy performance. Overall, this does not appear to be a more sustainable alternative to eco- and allergy-labelled dishwasher tablets.

7 de janeiro de 2026

Hej Miljøkemiker,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine overvejelser.

Den samlede mængde tensid pr. vask er faktisk ofte lavere end ved brug af en tab! Lad mig lige forklare. Det er vigtigt at huske, at de angivne tal viser den procentvise koncentration i produktet – ikke den samlede mængde pr. vask. Vaskearkene er bevidst meget koncentrerede, men de vejer også markant mindre end traditionelle opvasketabs. Et vaskeark vejer typisk 2–5 gram, mens en almindelig opvasketab ofte vejer 12–20 gram, hvilket betyder, at den samlede mængde tensid pr. vask ofte er lavere end ved brug af en tab.

Den høje koncentration gør det muligt at reducere vægt, volumen og emballage, hvilket sparer plads under transport og opbevaring. Formuleringen består af let bionedbrydelige tensider, herunder plante- og sukkerbaserede ingredienser, kombineret med enzymer, der er effektive ved lavere temperaturer. Til håndtering af kalk anvendes citrat, citronsyre, bicarbonat og GLDA – et bionedbrydeligt alternativ til traditionelle fosfatbaserede kalkbindere.

Mht. duftstoffer er de anvendte parfumer klassificeret som bionedbrydelige, og mange kunder foretrækker en let duft i deres produkter. Vi håber dog, at producenten på sigt vil tilbyde en parfumefri variant til dem, der ønsker det.

Vi vil også gerne understrege, at vi aldrig markedsfører produktet som mere bæredygtigt end miljø- eller allergimærkede alternativer, da sådanne udsagn kræver grundig dokumentation.

Tak for din feedback – den er værdsat og tages med videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service. Gode produkter.

11 de dezembro de 2025

Hej Marlene,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I er bare lynhurtige til at få sendt…

I er bare lynhurtige til at få sendt jeres ordre afsted. Mega lækkert - Tak - god jul🎄

11 de dezembro de 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🤍

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for den hurtige levering – det betyder virkelig meget for os.

Rigtig glædelig jul til dig også 🎄✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varene leveres hurtigt

Varene leveres hurtigt , shampoo, balsam og sæbebar dufter dejligt
Shampoo kan smuldre , men virker alligevel i små stykker og skummer så nemt - suppleret med balsam bar, føles mit hår blødt og fyldigt efter en hårvask
Og så fylder det hele meget mindre i mit lille badeværelse i forhold til konventionelle shampoo plastflasker :)

15 de dezembro de 2025

Hej Liz,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for produkterne!

Du har helt ret i, at shampoo baren i nogle tilfælde kan smuldre lidt. Det er netop sammensætningen af de gode ingredienser, der kan gøre den lidt mere skrøbelig, og det er noget, vi aktivt arbejder på at optimere – uden at skulle gå på kompromis med effekten!

I de tilfælde kan vi anbefale at anvende en sæbepose, som er genial til mindre sæbestykker.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder virkelig meget for os 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og god service 🙌

30 de novembro de 2025

Hej Anne-Marie,

Tak for de pæne ord 🙌 Det gør os så glade at høre, at du oplever både god kvalitet og god service.

Vi sætter stor pris på din feedback – og på dig som kunde. Tak fordi du handler hos os 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig gode produkter og nemme at…

Virkelig gode produkter og nemme at bruge.
Bestilling, betaling og levering gik som smurt

28 de novembro de 2025

Hej Jeannette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛 Hvor er vi glade for at høre, at både produkterne og hele købsoplevelsen har fungeret nemt og problemfrit.

Det betyder virkelig meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Gode produkter

Gode produkter

30 de novembro de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for produkterne.

Tak fordi du støtter vore virksomhed!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode naturlige produkter til at betale

Kan ikke udtrykke nok hvor fed en butik det her er!! Har handlet her flere gange både til mig selv og til gaver. Der er hurtig levering og virkelig god kundeservice🤩 Det er virkelig fedt med en dansk virksomhed, der sælger naturlige produkter, til en overkommelig pris. Har bl.a. brugt deres shampoo bar og den har gjort underværker for mit hår, så kvaliteten er også i top.

2 de novembro de 2025

Hej Josefine,

Åh wow, tusind tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – den varmede virkelig ❤️

Det betyder så meget at høre, at du både er glad for levering, kundeservice og ikke mindst produkterne. Vi prøver alt hvad vi kan for at holde priserne så overkommelige som muligt, samtidig med at kvaliteten er helt i top – det er noget af det vigtigste for os.

Og hvor er det dejligt at høre, at shampoo baren har gjort underværker for dit hår! At du vælger os igen og igen – både til dig selv og som gaver – er den største kompliment, vi kan få.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det gør virkelig en forskel 🫶✨

Hurtigt og nemt

12 de novembro de 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt gik hurtigt og nemt – det betyder meget for os. 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med disse produkter.

Jeg bruger opvaskemaskinen, vaskemaskinen og toilet ark, og de fungerer rigtig godt. Jeg har ikke brugt andet i flere måneder. Pakkerne holder i omkring tre måneder, de fylder ikke, og spildet er minimalt. Jeg er vild med disse produkter.

4 de novembro de 2025

Hej Lara,

Wow, tusind tak for din fine anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har brugt dem i flere måneder og stadig er så glad for dem.

Jeg er helt enig, det er så dejligt at de både sparer plads og minimerer spild!

Tak fordi du deler din oplevelse! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et fantastisk sted med masser af gode…

Et fantastisk sted med masser af gode ting

10 de novembro de 2025

Hej Helle,

Tusind tak for de søde ord! 🌿 Vi bliver så glade for at høre, at du kan lide vores udvalg. Tak for at du handler hos os ❤️

Lækre produkter

Lækre produkter - og miljøvenlige

9 de novembro de 2025

Hej Randi Annette,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt, at du synes produkterne er lækre – og at du værdsætter de mere plastikfri valg, vi arbejder for 🌿Det betyder rigtig meget for os!

Ordentlig produkter

1 de novembro de 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores produkter som ordentlige. Vi gør os umage med at vælge plastikfri og gennemtænkte løsninger ❤️

Dejlige produkter og hurtig levering

Dejlige produkter og hurtig levering

7 de novembro de 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi bliver så glade for, at du synes om produkterne og oplever hurtig levering. Velkommen tilbage! 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kommer gerne tilbage til conscious igen…

Kommer gerne tilbage til conscious igen og igen. Køber opvaskesæbebar og sæbe-sheets til opvasker og vaskemaskine. Har også prøvet deres shampoobarer. Godt tilfreds.

25 de agosto de 2025

Hej Mathilde,

Hvor dejligt at høre! Vi sætter stor pris på, at du vender tilbage til os – og ekstra skønt at du kan lide både shampoobarerne og opvaskesæberne. 💚

Tiril, stifter af conscious.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais