conscious.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lan house

Escrito pela empresa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

131 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt super og lynhurtig service

Alt super og lynhurtig service - og skønt med en hilsen i pakken, jeg henter i din postkasse♥️ Vi nyder at have lækre produkter, der kun fylder lidt i skuffer og skabe.

26 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Annette,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din søde anmeldelse! 💛 Vi er så glade for, at produkterne passer godt ind hjemme hos jer. Tak fordi du er kunde hos os – det betyder virkelig meget!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

dejlige produkter

dejlige produkter

8 de junho de 2025

Hej Jona,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for vores lille virksomhed! Vi er rigtig glade for, at du synes om produkterne 😊

De bedste hilsner,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

3 stjerne pga rykker for anmeldelse…

3 stjerne pga modtaget 2. rykker for anmeldelse før jeg har haft mulighed for at prøve varen af…

6 de junho de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og jeg beklager ulejligheden med påmindelserne.

Vores system sender automatisk en anmodning om anmeldelse baseret på et gennemsnit af, hvornår de fleste kunder tager deres produkter i brug. Jeg kan godt se, at det ikke altid passer for alle, og det tager jeg selvfølgelig med i vores overvejelser fremover.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for produkterne – og har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at skrive ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse at handle hos jer. Jeg glæder mig til at få hængt mine sæbeholdere op. Jeg er vild med jeres shampoobars og det er fantastisk at de ikke fylder noget i feriekufferten.

5 de junho de 2025

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at det igen har været en god oplevelse at handle hos os! Det betyder virkelig meget for os med trofaste kunder som dig 💚

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

29 de maio de 2025

Hej Liselotte,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at både produkterne og leveringen levede op til forventningerne 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Næsten som en fysisk butik

Næsten som en fysisk butik. Dejligt at mærke, der er mennesker bagved, med en personlig håndskrevet hilsen. Tak for det ;-)

26 de maio de 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den varmer virkelig meget ❤️

Det er lige præcis den følelse, vi håber at sende med hver eneste pakke: at der står rigtige mennesker bag, som ser og værdsætter hver eneste bestilling.

Så tak for, at du mærkede det – og tak fordi du vælger os!

Altid den bedste service

Det er en kunst at kunne skabe en personlig service igennem en webshop, men det formår Tiril. Har købt varer flere gange og samme gode service hver gang. Personlig hilsen i pakken betyder alt ❤️
Svarer hurtigt på beskeder og er god til tips, tricks og rådgivning.
Stamkunde her, hvert fald 🙋🏼‍♀️

1 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Benedicte,

Ej hvor blev jeg bare glad – og faktisk også lidt rørt – over din anmeldelse ❤️

Det betyder så meget for mig, at din oplevelse er god. Jeg gør mig virkelig umage med hver eneste pakke, og at du lægger mærke til det, det gør hele forskellen!

Tusind tak fordi du kommer igen og igen – det er virkelig noget helt særligt at have dig som stamkunde 🙏🏼

Købte 3 sæbeholdere

Købte 3 sæbeholdere. Super fint lille produkt. Havde lige lidt problemer, men fik hurtig skriftlig hjælp. Hurtig levering.

12 de maio de 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for sæbeholderne! Vi er rigtig glade for, at du skrev, så vi kunne få løst problemet. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på både dine ord og din støtte 💚

Virker efter hensigten

Go service spare på plastik og hurtig levering

6 de maio de 2025

Hej Trine,

Tak for den søde anmeldelse! 💚 Vi er så glade for, at du sætter pris på både den hurtige levering og vores fokus på at spare på plastikken. Det betyder meget – tak fordi du støtter os✨

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og hjælp da jeg skrev om nogle spørgsmål. Har handlet her flere gange. Produkterne er gode. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

7 de maio de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget!
Vi er så glade for, at du er kunde hos os, og at du er glad for både produkterne og servicen. Det er præcis sådan en oplevelse, vi håber at give 💛

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej Randi,

Tak for din anmeldelse 🍓

Jeg lægger hjerte og sjæl i min lille virksomhed, og jeg håber altid at kunne give en oplevelse, der føles både personlig og positiv. Hvis der er noget, du synes kunne være bedre, så må du endelig sige til.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good products and quick delivery

Good products and quick delivery. Will recommend.

3 de maio de 2025

Hi Aurora,

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear you liked the products and service 😊

We truly appreciate the recommendation – it means a lot! 💚

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter og super hurtig…

Lækre produkter og super hurtig levering! Jeg kommer igen! 😉

30 de abril de 2025

Hej Marcel,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det betyder meget 🙏

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – og er så glade for, at produkterne og leveringen har levet op til forventningerne ✨

Spændende nye produkter

Spændende nye produkter.
Er allerede glad for opvaskebaren og kaffefiltret. Hurtig levering.

1 de maio de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør os så glade at høre, at du allerede er blevet glad for opvaskebaren og kaffefiltret – og at leveringen gik hurtigt, det betyder rigtig meget for os!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget glad for mit køb

Jeg er meget glad for mit køb, dog er duften af vaskesrkene lidt for voldsom for mig og dem uden duft var ikke mulige at købe

26 de abril de 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at du er glad for dit køb 💛

Duften kan godt virke lidt intens, når man åbner pakken med flere vaskeark samlet, men heldigvis bliver den meget mildere, når man bruger ét ark ad gangen i vasken.

De uparfumerede ark er desværre udsolgt hos producenten i øjeblikket, men vi bestiller dem hjem igen så snart det er muligt!

Personlig betjening

Der er altid god service og man bliver glad, når man henter en personlig pakke i postkassen.

27 de abril de 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for de varme ord 💛

Det betyder virkelig meget at høre, at både service og pakkeoplevelsen gør dig glad – det er lige præcis den følelse, vi håber at sende med hver eneste forsendelse. Tak fordi du handler hos os 🌿

Lækker hjemmeside

Lækker hjemmeside - skønne produkter!

13 de abril de 2025

Hej Line,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din søde anmeldelse! 🌿 Vi er så glade for, at du kan lide både vores webshop og vores produkter. Det betyder meget for os 💚

4 de abril de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at din ordre nåede hurtigt frem 💛

Tiril, stifter conscious.dk

Gode produkter, hurtig levering

Tak for den personlige hilsen og vareprøve af vaskeark.

28 de março de 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at den lille hilsen og vareprøven blev værdsat 💛

Vi elsker at kunne tilføje en personlig detalje til din pakke – det skal være lidt hyggeligt at handle hos os ✨

De bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og hurtig betjening

Godt udvalg og hurtig betjening. Elsker deres produkter. Kun anbefaling herfra.

20 de março de 2025

Hej Signe,

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse – tusind tak! 💛

Det betyder virkelig meget, at du er glad for både udvalget og vores produkter. Og så er det skønt at høre, at du vil anbefale os videre – det varmer!

De bedste hilsner
Tiril, stifter af conscious.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais