Cool Company Avaliações 675

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I grund och botten en gedigen tjänst som stärker entreprenörskapet och skapandelusten - när allt det administrativa kan läggas åt sidan. Skatter, avgifter, moms, redovisningar och allt annat som tar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan in... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Cool Company

Cool Company
Så funkar det
Räkna ut lön
Skapa konto

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.

Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.

Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.

Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

675 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Ni är snabba

Ni är snabba, väldigt hjälpsamma i kundservice. Uppskattar denna tjänst jättemycket

21 de março de 2023

Enkla verktyg

Enkla verktyg, väldigt trevligt bemötande när support via telefonsamtal behövts, effektiv utbetalning. Ett bra system!
Mvh Christina

28 de fevereiro de 2023

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt att lägga in kunder

Enkelt att lägga in kunder, överskådligt vad som utbetalas. Lite krångligt att ändra på fakturor som blivit "fel"
Men allt som allt, mkt enkelt att fakturera/få betalt.

28 de fevereiro de 2023

Enkelt och smidigt!

Oj vilken befrielse att kunna fakturera för sitt arbete utan problem! Supporten finns som stöd och jag måste säga att nya designen gör upplevelsen ännu bättre. Tack för att ni finns Cool Company!

1 de março de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade stressat över en…

Jag hade stressat över en företagsstruktur i flera månader innan jag fick en rekommendationen om att använda cool company från en vän. Jag har haft en helt underbar upplevelse med supporten och allt har flytit på otroligt smidigt högt över förväntan!

19 de fevereiro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The best umbrella company experienced to date

Firstly this isn't Stephen - I am just working from his PC, I am Anita Cameron, his wife.

Cutting a long story, experience, short; I moved umbrella companies to Cool Company, the best decision made.

Communication/s, prompt payment of wages namely same week payments and reliability have all been my experience. I have known Cool Company for over a year now and I have had no issues at all. Cool company are professional but personable too.

In this current climate it is so difficult to find let alone secure a new home, but, again as is the way of Cool Company being prompt, professional and personable, Cool Company gave me a reference and today we had great news that we will be moving into our new home shortly.

Huge thanks!

14 de fevereiro de 2023

Enkelt och smidigt!

Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyggt så att alla uppgifterna stämmer innan fakturan skickas iväg, så att kunden får en komplett och hanterbar faktura. Dessutom snabb och trevlig kontakt när det behövts. Man är i trygga händer!
Också ett stort plus för det aktiva CSR-arbetet, det går väldigt enkelt att t ex lägga till co2-infångst i sin faktura.

12 de fevereiro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid ett supertrevligt bemötande och fantastisk service

Jag har alltid fått en fantastisk service och ett mycket trevligt bemötande när jag har varit i kontakt med Cool Company.
Jag älskar också enkelheten i servicen som är Cool Company erbjuder. Jag skulle vilja ge sex stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 de janeiro de 2023

Hej! tack för ditt omdöme! Mvh CCAB

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Most things are working well

Most things are working well, sometimes invoices sent by the CoolCompany are sent to spam folders and the clients don't see them which require me to manually follow-up

24 de janeiro de 2023

Hej! tack för ditt omdöme! Mvh CCAB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag ångrar tyvärr att jag valde just…

Jag ångrar tyvärr att jag valde just cool company.
Den digitala tjänsten funkar dåligt och svarsfrekvensen på mail har varit undermålig.

När jag väl fick tag i kundtjänst bad man om ursäkt och förklarade att det fanns för lite personal i förhållande till antalet kunder som flödat in senaste tiden.

Man skulle ordna upp något cool company själva ställt till, men höll heller inte det löftet.

Vill inte behöva jaga det här företaget med blåslampa och vara nervös över att fakturorna inte stämmer.

Jag har hur som helst lagt enormt mycket tid på att få allt att rulla sen jag anlitade cool company.
Den tiden har jag inte, så därför kommer jag framöver tyvärr anlita ett annat företag.

12 de dezembro de 2022

Inte för dummies

När man anlitar en tjänst som CoolCompany är det i många fall för att slippa krångel och förenkla kring regelverken runt företagande.

Tyvärr är det väldigt otydligt via er service när och från vem man får betalt eftersom inga siffror på ens bankkonto stämmer överens med de uppgifter som läggs upp om fakturorna på CoolCompany.

Det är även onödigt otydligt kring procentsatser så att man får göra om fakturorna med jämna mellanrum - efter att ha kontaktats av er.
Hade tjänsten varit mer användarvänlig så hade den typen av moment inte behövt ske.

Mvh

2 de janeiro de 2023

Resposta de Cool Company

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi delade upp vårt svar i två delar:

1 Få betalt:
Vad jag kan se så har du fått utbetalt exakt det belopp som framgår på din lönespecifikation. Dessa finner du i vänstermenyn under "Löner" samt klickar på "Lönespecifikationer". För att göra detta tydligare för dig som egenanställd, så har vi tack vare din feedback lagt till även en kolumn med alla nettolöner på samma sida. Dvs du kan ladda ned en PDF, men också se beloppet direkt i tabellform.

2 Procentsatser:
Våra fakturor granskas manuellt innan utskick för saker såsom momssats. I ditt fall har vi bett dig ändra en momssats, vid ett fakturautskick, för att säkerställa att rätt moms faktureras gentemot uppdragsgivaren. Vi har som en rullista med olika momssatser att välja bland, varav standard är 25 %. Dessvärre kan vi inte ta bort dessa olika alternativ.

Återigen, tack för din feedback!

Mvh,
Cool Company

Enkelt att hantera

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv.
Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet utan att man kan ändra.
Men det viktigaste känner jag är att jag vill kunna se vilken faktura pengarna är kopplad till om inte minst att pengarna kommer från coolcompany när de kommer in på kontot. Jag blir ganska förvirrad när det bara står en massa siffror istället

31 de dezembro de 2022

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meddelar ingenting till kunder.

Meddelar ingenting om när sista utbetalningsdag är om man ni har ärende hos kfm så har satts ännu djupare i skiten nu för att jag soickade in fakturan ”för sent” så måste vänta rn hel månad till. Snälla om någon ska bli frilansare använd frilansfinans cool company är bara bekymmer å riktigt sega på att svara å när den svarar vet inte människan du pratar med något utan dem måste kolla med massa andra. Spara er tid och humör och gå in på frilans istället. Cool company får det sämsta omdömet av mig.

29 de dezembro de 2022

Resposta de Cool Company

Hej! Tack för ditt omdöme. Dessvärre kan vi inte gå närmare in på ditt ärende på grund av det ärende ni nämner att ni har hos Kronofogdemyndigheten. Mvh, Cool Company

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.