Country Lifestyle Avaliações

2.901
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een sierkussen van By-Boo besteld. Deze miste een stuk garen/zat een witte streep door. Gemaild en werd snel terug gemaild. Foto opgestuurd en kreeg snel daar op als antwoord dat ze kosteloos ee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle banken in showroom heeft de verkoper laten zien zonder opdringerig te zijn. Verkoper dacht goed mee dat model bank die ik wilde niet mooi en goed tot zijn recht zou komen in mijn woonkamer. Na de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en erg zorgvuldig verpakt. Helaas waren twee producten ondanks de goede manier van verpakken kapot bij levering. Gemaild en binnen een paar uur een nette reactie, een dag later kreeg i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontvangst met koffie dat gaat er wel in na een paar honderd kilometer sturen.Vriendelijk en vakkundig geholpen ,niets te veel om te kiezen tussen welke stoffen op de bank moest worden verwerkt. Kan d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 61% das avaliações negativas

Perfect

Perfect dankjewel 🙏

2 de junho de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles perfect is.

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

3 de junho de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is afgeleverd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

het is een zeer leuke winkel

het is een zeer leuke winkel , en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam , we moesten 170 km rijden en als we daartoe kwamen kregen we direct koffie aangeboden , dit vonden we een super ontvangst

1 de junho de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat bijzonder dat u zo'n afstand heeft afgelegd om ons te bezoeken. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en onze service, gastvrijheid en ontvangst met een kopje koffie heeft gewaardeerd.

Graag tot ziens!

Top service

We hadden via marktplaats een draaifauteuil gezien. Na een keer kijken en opmeten wilden we hem reserveren maar met de winkel tegenover ons stond hij binnen een kwartier in onze woonkamer. Top service en een prachtig meubelstuk.

6 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden en dat de draaifauteuil inmiddels een mooie plek in uw woonkamer heeft gekregen. Veel plezier gewenst met dit prachtige meubelstuk!

Kwalitatief hoogwaardige merkproducten…

Kwalitatief hoogwaardige merkproducten en zeer snelle levering.

24 de novembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze merkproducten en onze snelle levering.

Top service!

29 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De goede ervaring is vanwege de zeer…

De goede ervaring is vanwege de zeer goede service en klant vriendelijkheid.

28 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze service en klantvriendelijkheid hebben bijgedragen aan een goede ervaring.

Vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen.
Leuke collectie.
Snelle verzending.

27 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze collectie, de vriendelijke service en de snelle verzending.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dat de levertijd lang is, 17 weken is wel erg fors, we hebben het geaccepteerd.

We zijn heel netjes geholpen en goed geadviseerd. Het was jammer dat we het aankoopbedrag niet konden afronden op een rond bedrag. Als dat wel het geval was geweest hadden we alle sterretjes groen gemaakt.

15 de maio de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en uw mooie woorden over onze service en het advies. We waarderen uw feedback en uw vertrouwen enorm.

alles was naar wens fijn geholpen

alles was naar wens fijn geholpen

29 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u goed bent geholpen.

Vriendelijk personeel wat meedenkt

Vriendelijk personeel wat meedenkt. Wanneer je door de winkel loopt krijg je alle ruimte en vrijheid. Daarnaast ziet de winkel er prachtig, gezellig en schoon uit.

24 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en meedenkend ervaart en dat u de ruimte en sfeer in de winkel zo waardeert.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige gezellige winkel en zeer…

Geweldige gezellige winkel en zeer attent en behulpzaam personeel en een ruime mooie keuze.
Wij hebben de laatste jaren onze meubels daar gekocht en de afspraken zijn goed nagekomen.
Dus voor een bezoek zeker de moeite waard.

14 de maio de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat u onze winkel, het personeel en het ruime aanbod zo waardeert, en dat uw eerdere aankopen steeds naar wens zijn verlopen. We stellen uw vertrouwen in ons enorm op prijs en verwelkomen u graag opnieuw.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze winkel en het ruime aanbod zo waardeert.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Goede service en zeer klantvriendelijk

7 de maio de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert.

Netjes geholpen

Netjes geholpen, goede ideeën, wat misschien anders of beter kon.
Uitstekend geholpen. En wat ook belangrijk is, mooie produkten!

19 de maio de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u netjes en uitstekend bent geholpen en dat onze ideeën u hebben geholpen bij uw keuze. Ook leuk dat u zo tevreden bent over onze producten.

Ruim aanbod

Ruim aanbod, fijne manier van helpen bij de aankoop, mooie producten.

-puntje: parkeerruimte bij de winkel is weinig, andere parkeerplek onduidelijk aangegeven.

1 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review en uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, de hulp bij uw aankoop en onze producten.

Dank ook voor uw opmerking over de parkeergelegenheid.

prachtige spullen

prachtige spullen, vriendelijke mensen en uitstekende informatie

26 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze collectie, service en informatie zo waardeert.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

we hebben hier al verschillenden items…

we hebben hier al verschillenden items gekocht en altijd prettig geholpen en geadviseerd

25 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw vertrouwen en mooie review! Wat fijn om te horen dat u al vaker bij ons bent geslaagd en altijd prettig bent geholpen en geadviseerd.

Graag tot ziens!

Geweldig geholpen !

Zeer goed en vakkundig geholpen door uiterst vriendelijke heer. 2 prachtige stoelen uitgekozen waarbij er meegekeken werd naar houding en comfort. Van tevoren mijn budget verteld en binnen deze range naar tevredenheid 2 prachtige fauteuils rijker, heel hartelijk dank ! Verder een prachtige winkel en shop en de koffie smaakte heerlijk !

23 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed en vakkundig bent geholpen en dat u tevreden bent met uw nieuwe fauteuils. Geweldig dat comfort, houding én uw budget goed op elkaar aansloten. Ook leuk om te lezen dat u heeft genoten van onze winkel en de koffie!

Wij wensen u heel veel plezier van uw prachtige stoelen en zien u graag nog eens terug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals we al gewend waren weer goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Prima geholpen per telefoon naar tevredenheid
En erg vriendelijk personeel
Met de uitnodiging de koffie staat altijd klaar als u in de buurt bent
En daar gaan we zeker gebruik van maken

25 de maio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u telefonisch naar tevredenheid bent geholpen en onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. De koffie staat zeker voor u klaar.