Culligan Belgium Avaliações 2.348

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

* naam chauffeur = Steve vh * beleefd * sympathiek * kortom klantvriendelijk * werkt ordelijk en gericht * verwittigd telkens de dag ervoor via sms dat hij komt leveren

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 ster omdat minder niet kan.Dik een jaar terug sluiten wij een exploitatialocatie. Wij brengen Culligan hiervan op de hoogte. Gezien er geen exploitatie meer is,is er ook geen behoefte meer aan een w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Friendly staff (Steve V.H.) who helped me load and drop off all 35 water bottles in our stock room. We’ve been Culligan customers for many years and have always had great service. Highly recommended!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

After some issues we received a top service from Magali from customer care. She was extremely comprehensive and eager to find a solution to our needs. We want to express our gratitude and thanks to he... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Purificadora de água
  2. Fonte de Água Potável
  3. Fornecedor de refrigerador de água
  4. Fornecedor de filtros
  5. Fornecedor de equipamento para abrandamento da água
  6. Companhia de saneamento

Culligan, de wereldleider in waterbehandeling staat al meer dan 90 jaar tot uw dienst. Met ons assortiment waterkoelers, waterkranen en waterverzachters zijn we de norm op het vlak van waterbehandeling voor omgevingen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, restaurants, hotels, scholen en openbare ruimtes. Van vrijstaande, tafelmodel- en geïntegreerde dispensers tot fonteinen en waterverzachters. Elke oplossing is gericht op het leveren van de beste kwaliteit water op de veiligste en meest duurzame manier. www.culligan.be/nl - Culligan, le leader mondial du traitement de l'eau, est à votre service depuis plus de 90 ans. Avec notre gamme de fontaines d'eau, de robinets d'eau et d'adoucisseurs d'eau, nous sommes la référence en matière de traitement de l'eau pour des environnements tels que les bureaux, les usines, les hôpitaux, les restaurants, les hôtels, les écoles et les espaces publics. Nous proposons des distributeurs autonomes, de table et intégrés, ainsi que des fontaines et des adoucisseurs d'eau. Chaque solution est axée sur la fourniture d'une eau de la meilleure qualité possible, de la manière la plus sûre et la plus durable. https://www.culligan.be/fr

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Culligan miserie

Op 21 mei ging er water geleverd worden. 3 dagen later nog steeds niets. Gebeld naar Culligan. De chauffeur had vermeld dat er geen water nodig was. Geen chauffeur gezien op 21 mei. Dus waarom hij dit verhaal uit zijn mouw toverde is onbegrijpbaar. Mail gekregen op 23 mei dat er MOGELIJKS op 5 juni geleverd gaat worden. Nog niemand gezien vandaag. sinds Sipwell overgenomen is door Culligan loopt alles in het honderd, zowel qua leveringen als facturatie. De eerste die me een gelijkaardige firma kan aanbieden waar het wel vlot verloopt, zal ik dankbaar zijn want de maat is vol bij ons. En dan kunnen ze heel hun boel komen ophalen.

5 de junho de 2025

Beste Hilde,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat de levering op 21 mei niet is doorgegaan en dat u hierover onduidelijke informatie heeft gekregen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u is, zeker als u geen chauffeur heeft gezien en u afhankelijk bent van een tijdige levering.

De problemen die u ervaart sinds de overname door Culligan zijn zeker niet zoals wij willen dat onze service verloopt. We nemen uw feedback heel serieus en willen graag samen met u zoeken naar een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Médiocre !

Ne respecte aucune date de livraison !
On a beau téléphone donne les indications.on a l impression qu il faut recommencer chaque mois ! Franchement c est pénible !!!

3 de junho de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Merci d’avoir partagé votre expérience. Nous sommes désolés d’apprendre que nos dates de livraison ne sont pas respectées et que vous ressentez un manque de suivi malgré vos appels. Nous vous remercions pour votre patience et espérons regagner votre confiance.

Service catastrophique

Service catastrophique, soit inexistant, soit très médiocre. Pas de livraison pendant deux mois et aujourd'hui la moitié de ce qui est demandé. Ils ne répondent pas par téléphone, ni par mail. J'ai demandé la résiliation de l'abonnement, une honte, tout simplement

3 de junho de 2025

Bonjour,

Nous sommes vraiment désolés d’apprendre votre expérience et nous vous contacterons prochainement pour y remédier.

Cordialement,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

als culligan maandag 9 juni mijn water…

als culligan maandag 9 juni mijn water OPNIEUW niet levert, kunnen ze hun contract vergeten ik ben het beu ik moet elke maand opnieuw bellen en mijn beklag doen, ik zit ZONDER water voor mijn klanten dit kan toch niet??? sipwell zo maken jullie naam echt ten schande!!!!

1 de junho de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Nous vous remercions pour votre patience et espérons regagner votre confiance.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sedert overname van Sipwell naar…

Sedert overname van Sipwell naar culligan is het geen service meer moet je verplicht zoveel flessen bestellen culligan heeft zelfs geen bronwater van zichzelf want de bron is van sipwell. Sipwell zou beter weer overnemen .de grootste domste fout die sipwell gemaakt heeft was veel betere kwaliteit en service , ne mens vraagt zich af waar culligan mee bezig is . Prutsers. Op de website moet je de bestellingen zelf doen waar halen jullie het in jullie hoofd? Service dat is het gene dat jullie bedrijf moet aanbieden en niet als klant het werk laten doen, SIPWELL take over again.

15 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Dank u dat u uw mening met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u de service sinds de overname door Culligan als teleurstellend ervaart en dat u zich gedwongen voelt om meer flessen te bestellen dan gewenst.

We begrijpen dat het verschil in bestelproces en het gebrek aan eigen bronwater voor frustratie zorgt. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en nemen uw feedback zeer serieus.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

zeer slechte service sinds overname!

zeer slechte service sinds overname!

van 2018 klant, nooit problemen gehad. Nu bij overname worden er andere regels beslist, moet ik ineens 30 of 35 euro per levering extra betalen. Ik wil bijgevolg mijn contract opzeggen, zou ik nog 9 maanden huur moeten betalen! als ge zo u geld moet verdienen, schaam u! Nooit zal ik terug klant worden hier door de manier hoe ze nu handelen en communiceren.

28 de maio de 2025

Beste Dieter,

Bedankt voor uw feedback en voor uw jarenlange vertrouwen als klant sinds 2018. We vinden het bijzonder jammer dat uw ervaring sinds de overname niet meer aan uw verwachtingen voldoet.

We begrijpen dat veranderingen in voorwaarden en tarieven verwarrend en frustrerend kunnen zijn, zeker wanneer dit niet duidelijk gecommuniceerd wordt. Uw opmerkingen over de extra kosten en de opzegregeling nemen we dan ook zeer serieus. Het is nooit onze bedoeling om klanten het gevoel te geven dat ze vastzitten in een contract zonder transparantie.

We willen ons oprecht verontschuldigen voor de manier waarop dit is verlopen en danken u voor uw eerlijkheid. Uw feedback helpt ons om onze communicatie en klantgerichtheid te verbeteren. Mocht u alsnog openstaan voor een gesprek, dan bekijken we graag samen uw dossier om tot een correcte afhandeling te komen.

Mocht ik 0 kunnen geven

Mocht ik 0 kunnen geven, ik zou het doen.
Rampzalig bedrijf als het aankomt op engagementen qua levering. Zonder grondige reden wordt keer op keer een levermoment uitgesteld. Uiteraard zonder communicatie. Ofwel is het overmacht, ofwel geraakte de chauffeur er niet, ofwel moest het kleiner voertuig zijn. De prijs voor "excuustruus" gaat naar... jawel Culligan.

Vroeger zelden problemen met SipWell, nu... een ramp. Hoe een internationaal bedrijf zo al die jaren kan overleven... een raadsel.

20 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Hallo Michel, bedankt voor jouw feedback. Wij vinden het zeer spijtig om dit te vernemen. We nemen spoedig contact met u op om dit recht te zetten. Kan u ons uw klantennummer bezorgen zodat wij u kunnen contacteren? Alvast bedankt!

Slechte (klanten)service

Wij krijgen niet onze vier wekelijkse bestelling (ook al betalen wij hiervoor) waarbij ze aan de telefoon doodleuk zeggen 'deze flessen ben je dan kwijt hé'. Ondertussen al enkele keren onze opzeggingsbrief overgemaakt zonder reactie noch einddatum van onze overeenkomst ontvangen.

12 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Beste Julie, wij vinden dit zeer spijtig om te vernemen en dit is zeker en vast niet hoe wij wensen onze service uit te voeren. Mogen wij uw klantennummer vragen zodat we dit kunnen nakijken? Alvast bedankt!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een verschrikkelijk bedrijf????

19 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons zo negatief is. We willen graag beter begrijpen wat er misging en hoe we dit kunnen verbeteren.

Vreselijk

Vreselijk. Reeds op 22 april heb ik een bestelling geplaatst voor water, welke oorspronkelijk op 30 april geleverd zou worden. Tot mijn teleurstelling is de levering op deze datum niet uitgevoerd. Na telefonisch contact werd mij verteld dat de levering op 6 mei zou plaatsvinden, maar dit werd wederom uitgesteld naar 9 mei, en daarna naar 14 mei. Ook deze datum is inmiddels verstreken en ik heb nog steeds geen levering ontvangen, noch een communicatie hierover. Nu staat er in het klantenportaal dat het OPNIEUW uitgesteld werd naar 16 mei en dan nog onder voorbehoud. Is dit een grap ofzo?
Ik heb in totaal twee keer telefonisch contact gehad, maar er wordt duidelijk geen actie ondernomen om onze bestelling op tijd te leveren.

Volledig onaanvaardbaar aangezien we nu gewoon een waterkoeler zonder water huren van hen. Vreselijke klantenservice, om niet te zeggen onbestaande.

14 de maio de 2025

Beste Lou,
Wat vervelend om te horen dat uw bestelling voor water tot op heden niet is geleverd en dat u teveelvuldig bent doorverwezen naar steeds nieuwe leverdata zonder enige bevestiging of uitleg. Onze excuses hiervoor; dit is niet de service die u van ons mag verwachten.
Wij gaan uw situatie met voorrang onderzoeken en zorgen dat er spoedig nog contact met u wordt opgenomen om een concrete leverafspraak te maken. Mogen wij uw klantennummer aanvragen om dit te kunnen bekijken? Alvast bedankt!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blijf ver weg van Culligan !!!

Aan: Toekomstige klanten van Culligan

Beste lezer,

Via deze weg wil ik toekomstige klanten waarschuwen voor mijn negatieve ervaring met Culligan. Mijn intentie is om anderen te behoeden voor dezelfde problemen die ik heb ondervonden.

Tijdens mijn klantperiode bij Culligan heb ik te maken gehad met gebrekkige dienstverlening waarbij communicatie vaak onduidelijk en traag verliep. Daarnaast werden mij kosten in rekening gebracht die volgens de oorspronkelijke afspraken niet van toepassing zouden moeten zijn.

Ondanks meerdere pogingen om deze problemen met Culligan op te lossen, bleef de reactie onbevredigend, en werd er weinig tot geen medewerking verleend. Dit heeft geleid tot frustratie en financiële nadelen die ik graag anderen zou willen helpen te vermijden.

Ik raad potentiële klanten daarom aan om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van Culligan als dienstverlener en alternatieven te bekijken die mogelijk transparanter en klantvriendelijker zijn.

Hopelijk helpt mijn ervaring bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

8 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat onze dienstverlening en communicatie niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat er onduidelijkheden waren rondom de kosten.

Wij nemen uw feedback uiterst serieus en vinden het jammer dat uw pogingen om tot een oplossing te komen onbevredigend waren. Dit is zeker niet de service die wij nastreven.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extreem duur en geen garantie op leveringen

Na de overname van SIpwell gaat de maandelijkse factuur zeer snel in stijgende lijn. Zonder een stabiele (maandelijkse) levering van water. Aan gestegen personeelskosten zal het niet liggen want de klantendienst is onbestaande. Misschien is er extra personeel op de facturatiedienst want dat is het enige waar ze goed in zijn.

2 de maio de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Dank u dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat uw factuur recent sterk is gestegen terwijl de levering van water niet stabiel verloopt, en dat onze klantendienst u niet de ondersteuning biedt die u verdient.

We begrijpen hoe teleurstellend en hiervoor onze oprechte excuses.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vreselijke communicatie

Meermaals contact proberen nemen zonder respons.
Vroegerklant bij Sipwell waarbij we voor elke levering een sms en mail ontvingen om ons te verwittigen.

Jullie staan opnieuw aan de deur zonder verwittigen. Wij zijn niet thuis, kortom totaal geen service!

22 de abril de 2025

Resposta de Culligan Belgium

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons zeer te horen dat u geen duidelijke communicatie heeft ontvangen over onze leveringen en dat er zonder voorafgaande verwittiging bij u is aangebeld terwijl u niet thuis was. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om tijdig geïnformeerd te worden en betreuren dat onze service hierin tekort is geschoten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waterkoeler is een aanwinst – als de waterbiddons er zijn. Service laat te wensen over.

Voor onze firma hebben we een waterkoeler besteld. Oorspronkelijk was de levering voorzien binnen een maand, maar na aandringen werd dat versneld naar één week – goed nieuws dus. De koeler werd geleverd en geïnstalleerd, samen met twee flessen. Eén daarvan was halfleeg na installatie, 5L werd gebruikt tijdens het testen.

Ik gaf meteen aan de technieker door dat ik zes flessen had gevraagd. Hij bevestigde dat die nageleverd zouden worden. Een week later: nog steeds niets ontvangen. Na opnieuw contact op te nemen, bleek dat ik dit blijkbaar zélf online had moeten aanvragen. Helaas waren ze die info vergeten door te sturen. De nieuwe levertermijn: tien dagen.

Het toestel zelf is een echte aanwinst, maar de communicatie errond valt zwaar tegen. Veel mails, zelf achter informatie moeten gaan, vragen blijven herhalen ... Ik huur een toestel, maar zit ondertussen wel veertien dagen zonder water.

Culligan toont trouwens op hun website een andere score dan dit profiel op Trustpilot, dus best alle klachten ook op het andere profiel melden.

14 de abril de 2025

Beste Mvr Verschueren,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en gedetailleerde beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het toestel zelf, maar vinden het jammer dat de communicatie en opvolging rond de levering niet aan uw verwachtingen voldeden.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u als klant zelf achter cruciale informatie moet aangaan of zonder water komt te zitten, zeker niet wanneer u een toestel huurt. Uw ervaring toont duidelijk aan dat er intern iets is misgelopen in de communicatie, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen ze doorgeven aan de betrokken teams, zodat we onze processen kunnen verbeteren en dit in de toekomst kunnen vermijden.

Rampzalige service

Rampzalig. Ik heb niet gekozen voor een rampzalige firma als culligan. Was zeer tevreden van sipwel. Zonder enige communicatie werd dit contract overgenomen, en de service is om te janken. Ze factureren maandelijks en verder krijg je 0,0 service. Heb gevraagd het toestel asap te komen halen, wens dit contract onmiddellijk te stoppen, ma hè krijgt niemand te pakken en ze reageren gewoon niet. Ik wil met deze firma niets te maken hebben.

1 de abril de 2025

Beste Cindy,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de overgang van Sipwell naar Culligan voor u als klant niet transparant is verlopen, en dat dit tot frustratie heeft geleid. Het spijt ons oprecht dat u zich niet geïnformeerd voelde over de overname en dat de service sindsdien niet aan uw verwachtingen voldoet.

Het is zeker niet onze bedoeling om klanten in onzekerheid te laten of hen het gevoel te geven dat ze geen gehoor krijgen. Uw opmerkingen over de facturatie en het gebrek aan opvolging nemen we dan ook zeer serieus. We willen dit graag intern verder bekijken en zorgen voor een correcte afhandeling van uw contract en toestel.

Uw feedback helpt ons om onze processen en communicatie te verbeteren — dank u wel daarvoor.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Water

First, I don’t know when the delivery will arrive. Second, empty bottles that are left behind in my basement because there is no place in the delivery car to take them back. Thirdly, no easy/fast communication about the delivery. An app would be useful.
Sara

23 de maio de 2024

Resposta de Culligan Belgium

Hello Sara, thanks for your feedback. We are working on this and soon there will be automatic communication about your delivery. We appreciate your feedback.

ZERO COMMUNICATIE

Ons contract bij Sipwell zei 4 flessen alle 4 weken. Culligan levert niet, je begrijpt niet waarom, dus bel je - krijg je de uitleg dat 't nu 8 flessen per 4 weken is of 6 flessen per 8 weken. Ze leveren wel binnen de 2 werkdagen als je zonder water zit, maar dat kost je dan 30 euro leveringskost! Allemaal ZONDER communicatie. Culligan is enkel geïnteresseerd in grote afnemers!

31 de março de 2025

Beste Alise,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de wijziging in levervoorwaarden en het gebrek aan communicatie hierover tot verwarring en frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Het spijt ons dat u zonder duidelijke uitleg geconfronteerd werd met aangepaste leverfrequenties en bijkomende kosten voor spoedleveringen. Transparantie en klantgerichtheid zijn voor ons essentieel, en we erkennen dat dit in uw geval niet goed is verlopen.

Uw opmerkingen zijn waardevol en worden intern doorgegeven aan de betrokken teams. We willen graag bekijken hoe we dit kunnen rechtzetten en u beter kunnen ondersteunen. Gelieve uw klantennummer door te geven — we staan klaar om uw dossier te bekijken en samen een oplossing te vinden.

Waardeloze service

Sinds de overname van SipWell naar Culligan, geen service meer zoals voorheen. Geen antwoorden op vragen, klantenservice nul komma nul, onduidelijke en onjuiste informatie via het webportaal, leveringen die worden aangekondigd maar uiteindelijk niet doorkomen. Heel jammer, er wordt overwogen om over te schakelen op een andere water leverancier want dit is echt onbetrouwbare service.

7 de fevereiro de 2025

Beste Mieke,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de service sinds de overname niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen uw frustratie over de gebrekkige communicatie, foutieve leveringen en het onduidelijke portaal.

Uw opmerkingen worden intern opgevolgd. Als u openstaat voor verdere opvolging, helpen we u graag via 052 890 890.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.