På grund af PostNord blev pakken ikke leveret, men der var hurtig hjælp fra kundeservice hos Cuubis. Skønt produkt og nemt at anvende.
Veja o que dizem as avaliações
Super produkt og mega god service :) Jeg købte cuubis brugt af en anden og desværre gik lukkemekanismen i stykker, jeg skrev til cuubis og i løbet af kort tid sendte de mig en ny :D havde ellers tænk... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse babymad og babymos ned i små ensartede portionstern. Blend, mos, hak og snit din babymad. Kun din fantasi - og køleskabets indhold - sætter grænsen! Med Cuubis-tern i fryseren har du altid babymad klar i en travl hverdag.
Informações de contato
Tronkærgårdsvej 52, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- 51922240
- info@cuubis.dk
- cuubis.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig hjælp fra kundeservice
Genialt 👏🏻
Genialt 👏🏻 virkelig! Har kunnet lave en masse forskellige slags mos til min datter mega nemt, og så kan man tage de forskellige små tern op og mikse til forskellige spændende smage hver gang. Jeg har anbefalet til alle, jeg kender. Det fungerer seriøst skide godt. Til sommer skal jeg også fryse kaffe ned til iskaffe til mig selv 💃🏼
Virkelig smart
Super smart og praktisk! Kan virkelig anbefales til en travl hverdag med opstart af mos til en lille en.
Det bedste køb jeg har gjort til dato
Det bedste køb jeg har gjort til dato. Hvor er det et enkelt og nemt produkt, den eneste fejl var ikke at købe to forme da jeg ofte laver mere mos end til en form. Men sikke en nem jul jeg går i møde med opstart på mos 💪🏼
Smart produkt
Smart produkt, der er nemt og enkelt at bruge. Selve bestillingen og leveringen var også super.
Selve formen er et fint produkt, bioposerne er dårlige
Selve formen er et fint produkt. Vi købte startpakken med 25 bioposer. Min oplevelse er, at man skal være ret nænsom, når man skal have en cube ud af posen, da posen ellers går i stykker - er sket med 2 stk indtil videre. Jeg ved ikke om dette også gør sig gældende for de “almindelige” poser.
Levering var hurtig
Bare et super produkt og ekstra når man…
Bare et super produkt og ekstra når man har små børn. Super hurtig service
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Produktet levet til fulde op til mine forventninger.
Godt produkt
Godt produkt, der gør det noget nemmere at opstarte mos og grød med en baby.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Super nemt at bruge og det gør det så meget nemmere at få lavet god hjemmelavet grød og mos til ens baby
Hurtig levering og super produkt!
Bestille i går og har fået det leveret i dag. Virkelig hurtig levering🙂 Nu glæder jeg mig bare til at bruge produktet✨😍
Hurtig levering
Super produkt
Super produkt. Hurtig afsendelse efter bestilling. Alt i alt en tilfreds kunde 👌🏼
Super produkt og hurtig levering!
Tilfredsstillende og sjovt!
Mega smart system, super sjovt at lave her de første gange, også selvom maden ikke skal gives endnu, men jeg måtte bare prøve :D nemt at trykke flad uden luftbobler. Og fedt at man kan bruge andre poser, når man engang løber tør for de originale !
Fantastisk produkt
Dette produkt er skide smart også er virksomheden mega behjælpelige🫶🏽
Godt køb
Jeg er så glad for at jeg besluttet mig for at gøre dette køb. Dejlig nemt at få frosset div. mos ned.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.