På grund af PostNord blev pakken ikke leveret, men der var hurtig hjælp fra kundeservice hos Cuubis. Skønt produkt og nemt at anvende.
Veja o que dizem as avaliações
Genialt 👏🏻 virkelig! Har kunnet lave en masse forskellige slags mos til min datter mega nemt, og så kan man tage de forskellige små tern op og mikse til forskellige spændende smage hver gang. Jeg ha... Ver mais
Mega smart system, super sjovt at lave her de første gange, også selvom maden ikke skal gives endnu, men jeg måtte bare prøve :D nemt at trykke flad uden luftbobler. Og fedt at man kan bruge andre pos... Ver mais
Super produkt og mega god service :) Jeg købte cuubis brugt af en anden og desværre gik lukkemekanismen i stykker, jeg skrev til cuubis og i løbet af kort tid sendte de mig en ny :D havde ellers tænk... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse babymad og babymos ned i små ensartede portionstern. Blend, mos, hak og snit din babymad. Kun din fantasi - og køleskabets indhold - sætter grænsen! Med Cuubis-tern i fryseren har du altid babymad klar i en travl hverdag.
Informações de contato
Tronkærgårdsvej 52, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- 51922240
- info@cuubis.dk
- cuubis.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering og lækre varer
Hurtig levering og super weboplevelse
Hurtig levering og super weboplevelse. Produktet fungerer som forventet
Godt produkt og hurtig modtagelse af…
Godt produkt og hurtig modtagelse af varen i pakkeshop
Kan klart anbefales
Elskede at bruge dem til at lave mos til min datter da hun var lille. Kan stadig finde på at bruge dem til en rest der skal fryses. Kan klart anbefales.
Kan anbefales
Vi elsker at bruge dem til at fryse…
Vi elsker at bruge dem til at fryse babymad ned.
Så nå de små skal har frisk hjemmelavet mad.
Alle mine 3 drenge elsker at deres mad er hurtigt klar og jeg elsker at maden er hjemmelavet 💝💝💝💝
Gode produkter og hurtig levering.
Super hurtig og nemt
Super smart
Super smart! Gør hverdagen med en baby lidt lettere 😊👍🏻
Kan klart anbefales hvis man har brug for lidt overskud i hverdagen uden at gå på kompromis med kvaliteten af babymaden ☺️
Hurtigt og effektiv.
Hurtigt og effektiv handel og levering. Nemt at bruge - gode materialer. Meget tilfreds 💜
Gør hverdagen som alenefar til 3 børn…
Gør hverdagen som alenefar til 3 børn noget nemmere 😅
De virker bare!!! 👊🏼
+ lynhurtig levering 💪🏼
Elsker det! Gør hverdagen meget lettere
Genial måde at lave mad til den bette , og gør det lettere og billigere i længden i en travl hverdag 😊👍🏻

Resposta da Cuubis ApS
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service.
Havde bestilt skåle og en ske, hvor skeen ikke var i pakken, da jeg åbnede. Den var røget ud af pakken under transporten.
Jeg sendte en mail, fik svar 10 min efter og der er nu en ny ske på vej.
Handler gerne hos Cuubis igen!

Resposta da Cuubis ApS
Elsker at det kan være nemt…
Elsker at det kan være nemt at lave grød til mit barn. Og når han ikke længere spiser grød, er der så mange andre anvendelse muligheder.
Genialt
Genialt til at have nemt mad til baby, i en travel hverdag. Vil anbefale at købe mere end en. ❤️👍
Fint produkt
Fint produkt, det virker og er ikke hverken mere eller mindre end dét det udgiver sig for at være. Obs! Fyld hellere posen for lidt end for meget.
Så tilfreds 👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.