På grund af PostNord blev pakken ikke leveret, men der var hurtig hjælp fra kundeservice hos Cuubis. Skønt produkt og nemt at anvende.
Veja o que dizem as avaliações
Genialt 👏🏻 virkelig! Har kunnet lave en masse forskellige slags mos til min datter mega nemt, og så kan man tage de forskellige små tern op og mikse til forskellige spændende smage hver gang. Jeg ha... Ver mais
Mega smart system, super sjovt at lave her de første gange, også selvom maden ikke skal gives endnu, men jeg måtte bare prøve :D nemt at trykke flad uden luftbobler. Og fedt at man kan bruge andre pos... Ver mais
Super produkt og mega god service :) Jeg købte cuubis brugt af en anden og desværre gik lukkemekanismen i stykker, jeg skrev til cuubis og i løbet af kort tid sendte de mig en ny :D havde ellers tænk... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse babymad og babymos ned i små ensartede portionstern. Blend, mos, hak og snit din babymad. Kun din fantasi - og køleskabets indhold - sætter grænsen! Med Cuubis-tern i fryseren har du altid babymad klar i en travl hverdag.
Informações de contato
Tronkærgårdsvej 52, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- 51922240
- info@cuubis.dk
- cuubis.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, så grød og mos til baby bliver nemmere at give. Samtidig sparer det også i tid, at man bare kan tage små terninger op.
Jeg er super glad for cuubis
Jeg er super glad for cuubis! Det er bare så nemt at lave en stor portion mad, og så tage efterhånden som det skal bruges. Kan helt klart anbefales!
Hurtig levering og super godt produkt
Hurtig levering og super godt produkt! Vi bruger det hver dag og gør madlavning meget nemmere og mindre madspild!
Godt produkt
Fin leveringstid, godt produkt, gode videoer på hjemmesiden, så man kan se hvordan produktet virker. Jeg er meget tilfreds!
Fantastisk produkt der lever fuldt op…
Fantastisk produkt der lever fuldt op til forventningerne. Hvorfor er ingen dog kommet på det noget før. Enhver med lille frysers bedste ven til babymad

Resposta da Cuubis ApS
Gør det nemt at lave hjemmelavet.
Bakkerne fungerer rigtig fint og har en god størrelse, så man nemt kan justere mængden af mos. De er dejligt nemme at bruge og så er det bare praktisk at have mosen frosset ned i “flade plader”.

Resposta da Cuubis ApS
Virkelig praktisk system og super nem…
Virkelig praktisk system og super nem at bruge, vi er enormt glade for den herhjemme til babymad på frys.
Meget tilfreds
Super nem at bruge. Virker til at være god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med købet.
Genialt produkt til babymad og super…
Genialt produkt til babymad og super hurtig levering.
Hurtig levering af produktet
Hurtig levering af produktet, som virkelig bare er et must have når man gerne selv vil lave mos m.m. til sit barn.
Produktet er af god kvalitet og meget let at bruge.
Hurtigvlevering
Genialt produkt
Produktet er genialt, og afhentning fungerede uden problemer med stor fleksibilitet hos Cuubis

Resposta da Cuubis ApS
Fantastisk produkt når man selv vil…
Fantastisk produkt når man selv vil lave grød og mos til baby!

Nemt og godt!
Levering og selve produktet lever op til forventning. Det er hele er godt!

Resposta da Cuubis ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.