Cyclingfreak.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt Pedalklamper til Spinning. Jeg modtager hurtigt pakken og konstaterer at 2 ud af 6 metalskiver de har medsendt har for små huller til skruerne, således at skruerne ikke kan ko... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestilte de dele jeg skulle bruge. Leveringen fejler intet dag-til-dag. Begge varer havde dog et MEN, den ene var ikke som beskrevet eller afbilledet. Den anden havde tydeligvis været åben i kassen,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan KUN skrive gode ord om Cyclingfreak Dejlige varer , hurtigt sendt til en, rigtig god kunde kontakt. Stor forståelse for, at vi sender en vare retur pga. personlig årsag . Mine penge retu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var nogle vigtige spørgsmål som blev besvaret via e-mail meget hurtigt. Yderlig skulle pakke sende til Tyskland, så den service blev også oprette. Ordre og handel kig helt efter bogen og er utroli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Loja de acessórios para bicicletas

Sobre Cyclingfreak.dk

Informação fornecida por fontes externas variadas

• Dag til dag levering

• Fragtfri ved køb over kr. 299

• 365 dages returret

• Kunde support på telefon og mail

• Vi sætter kundeservice i højsædet og gør en ære i, at give dig den bedste service

• Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, eller sende os en email. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan få hjælp til at vælge den rigtige vare

• Mail: info@cyclingfreak.dk

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service ved i første omgang utilstrækkeligt produkt

Jeg havde bestilt Pedalklamper til Spinning.
Jeg modtager hurtigt pakken og konstaterer at 2 ud af 6 metalskiver de har medsendt har for små huller til skruerne, således at skruerne ikke kan komme gennem hullet og hvorved at klamperne ikke kan monteres.

Dette skriver jeg til Cyclingfreak.dk i søndags, men her en uge senere har jeg stadig ikke hørt fra dem.

Derfor skrev jeg herinde hvor jeg kun gav dem en enkelt stjerne.
Mandag morgen ringede de til mig, og beklagede at de ikke havde svaret. De sendte mig efterfølgende et nyt sæt klamper, som var fremme allerede tirsdag.

19 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan KUN skrive gode ord om…

Jeg kan KUN skrive gode ord om Cyclingfreak
Dejlige varer , hurtigt sendt til en, rigtig god kunde kontakt.
Stor forståelse for, at vi sender en vare retur pga. personlig årsag .
Mine penge retur.
Jeg vil VARMT ANBEFALE at købe varer her fordi alt er så godt
Med venlig hilsen Kirsten Tranberg

28 de agosto de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Betjeningen var god

Betjeningen var god. Jeg føler mig til gengæld en smule snydt på produktet. Jeg fik tilsendt en cykellås, der viste sig at kunne klippes over med en gemen køkkensaks. Det er til dels lidt useriøst at markedsføre sådan et produkt. Til dels er det også ærgerligt at skulle betale næsten 100 kr i fragt for at returnere det.

30 de maio de 2020

Hurtig hjælp.

Købte flere ting og desværre var det ene dæk kommet i en anden størrelse end det jeg havde bestilt. Lidt træls, men der kan jo ske fejl alle steder. Ringer til dem, og allerede da de tager telefonen sidder de og kigger på et billede af det jeg har fået, inden kassen blev lukket. Det er smart og jeg skulle ikke bruge tid på at finde ordrenummer eller lign. Meget flinke og de sender det rigtige dæk til mig. Virkelig rar oplevelse at ringe og fik hurtig den rigtige hjælp. Tak Cyckling freak.

25 de abril de 2019

De er gået konkurs

7 de novembro de 2017

-------------------------------------------------------------
Cyclingfreak.dk gik desværre konkurs 28.09.2017, der er kommet ny ejerkreds pr. 8/12 2017
Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige, hvis det er spørgsmål eller andet i forhold til konkursen. info@cyclingfreak.dk

Skod-butik

Dårlig stil,... manglende og forkerte varer i ordre, lover at eftersende, det sker aldrig?! Samtidig med at jeg har sendt det forkerte retur.
Og nu er butikken tilsyneladende lukket ned?!
Skod butik.

29 de outubro de 2017

Hallo hvorfor svarer I ikke

Hallo hvorfor svarer I ikke. Totalt useriøs.

26 de outubro de 2017

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har returneret en hjelm til deres …

Har returneret en hjelm til deres adresse - den er kommet retur, så de er helt sikkert lukket ned. Stay away

16 de outubro de 2017

Fik aldrig varen

Fik aldrig varen! Pengene blev dog heller ikke trukket. Man kan ikke ringe til dem og deres dør er låst!

13 de outubro de 2017

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har efter 2 uger stadigt ikke fået …

Jeg har efter 2 uger stadigt ikke fået min vare, og de tager ikke telefonen, ligesom de ikke besvarer gentagne henvendelser pr. mail!

13 de outubro de 2017

Konkurs?

Ikke modtaget mine varer. Svarer heller ikke på e-mail. Pengene er dog ikke trukket.

-Mulig konkurs!!??

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen varer og ingen kontakt!

Har bestilt en lygte og lidt andet den 26/9. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, kun en ordre bekræftelse. Jeg har skrevet på to forskellige mail adresser, uden at få svar og har forsøgt at ringe butikken op, men den går på svarer.

Noget rigtig møg!

Dårlig stil

Dårlig stil. Modtaget ordrebekræftelse, men ingen varer. Svarer hverken på mail eller telefon. Mit kort er heldigvis ikke blevet trukket for beløbet. Tyder på at butikken er lukket.

11 de outubro de 2017

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varer er uendelig lang tid om at komme

Varer er uendelig lang tid om at komme, der står 1-2 dage på hjemmesiden, men nu efter en uge har jeg stadig intet modtaget.

8 de outubro de 2017

-------------------------------------------------------------

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais