Veja o que dizem as avaliações
Det var Michael, der servicerede min cykel. Rigtig sød og imødekommende. Jeg fik alle de informationer, jeg havde brug for. Jeg bestiller helt sikkert service igen til næste år hos jer.
Har haft Hans-Jürgen på besøg dags dato. Rigtig god service, veludført arbejde, god rådgivning og skrev i forvejen da han kom lidt før tid. Alt i alt en god oplevelse.
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Very professional and reliable service
Very professional and reliable service. Communication with customer is very fast, polite and friendly. My old bike just got new life and I am truly amazed that this is the same bike I left for repair. I will go back to this company anytime my bike will be in need. Thank You so much!
Jeg har brugt Cykel Mekanikeren 2 gange…
Jeg har brugt Cykel Mekanikeren 2 gange - det var Alex (Aarhus område) der udførte arbejdet begge gange. Han er både flink og effektiv! Kontorpersonalet er imødekommende og hurtige til at svare. Dejlig løsning at man kan få ordnet cykelreparationer på bopælet. Mange tak herfra for super godt arbejde!
Super service, både kundeservice og mekaniker Michael
Har haft Hans-Jürgen på besøg dags…
Har haft Hans-Jürgen på besøg dags dato.
Super god service
Super god service, hurtigt, lækkert og super nemt. Virkelig tilfreds kunde 👏🏼
Vi havde Michael ude, hvor han også gav fine instrukser i brugen af el-cyklen.
Michael ordnede vores cykel super…
Michael ordnede vores cykel super hurtigt. Det var en god oplevelse.
Havde besøg af Michael
Havde besøg af Michael, der ydede en super service; tillidsvækkende, kompetent, forklarede hvad han lavede og var desuden et behageligt bekendtskab.
Det var Michael
Det var Michael, der servicerede min cykel. Rigtig sød og imødekommende.
Rigtig god service og et godt stykke…
Rigtig god service og et godt stykke arbejde udført af Michael Nielsen.
Fantastisk service af Michael
Fantastisk service af Michael. God til at forklare og vise hvordan jeg selv vedligeholder min cykel indtil han kommer næste gang. Og skønt at han kommer hjem til dig og du ikke skal afsted med cyklen. Kan kun varmt anbefales 💪🏼
Havde ingen kendskab til firmaet
Havde ingen kendskab til firmaet, og kunne ikke finde pris liste, kunne dog se at i mit post nummer at der er 199kr i kørsel.
Jeg bestilte skift af to slanger på almindelig cykel.Endte med at betale ca 1600 kr. - dog skiftede de så også et dæk, som ikke var bestilt.
Indsatsen er jeg egentlig fin tilfreds med, men syntes ikke der er sammenhæng mellem prisen og arbejdet. Medarbejderen var her max en time.
- Forstad ved Randers
Venlig og kompetent medarbejder. Generelt en god oplevelse!
Super professionel og menneskelig…
Super professionel og menneskelig rådgivning.
Hurtig og effektiv
Michael kom som aftalt, gjorde cyklen klar på under tre kvarter og havde lidt tips og tricks i lommen. Behagelig oplevelse - og han kommer med sit eget mobile værksted.
Super service!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vi bruger altid cykel-mekanikeren til service af vores ladcykel og det fungerer bare helt perfekt. Altid god service, smil og rådgivning! :)
Super god oplevelse med…
Super god oplevelse med cykelmekanikeren! Ankom til aftalt tid, fair priser og virkelig god rådgivning. Min cykel kører som ny igen – kan klart anbefales!
Jeg anbefaler!!
Jeg havde en af mekanikerne fra Odense afdelingen ude hos mig i dag. Det var en rigtig god oplevelse. Flink mand, hurtig ekspedition og kom tidligt. Jeg havde booket en tid imellem 12-17 og han var her allerede ca 12.30. Det er fedt at sådan nogle kørende cykelsmede kommer på ens bopæl, når man bor langt væk fra nærmeste by og ikke har mulighed for at transportere sin ladcykel selv. Tak for i dag.
Med en anbefaling herfra!
Gjorde for første gang brug af cykelmekanikerens tilbud om ‘mobilt værksted’ i dag - det bliver ikke den sidste! Det var nemt at booke - og modtog en sms en halv time før ankomst.
Michael ankom præcist og mødte op med et smil og et fast håndtryk.
Han var forberedt på opgaven - hurtig og præcis i sin kommunikation, havde et godt forslag til bedre løsning af en del af arbejdet og var effektiv i udførsel af opgaven. Gav sig tilmed tid til at give et par gode råd til både bedre håndtering/brug samt vedligehold. Jeg betaler gerne de 200kr for transport af værksted til vores egen kantsten en anden gang. Kort sagt: Vores trofaste ladcykel har fået en ny bedste ven - og vi ved hvem vi skal ringe til næste gang!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.