Jeg har brugt Cykel Mekanikeren 2 gange - det var Alex (Aarhus område) der udførte arbejdet begge gange. Han er både flink og effektiv! Kontorpersonalet er imødekommende og hurtige til at svare. Dejli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Very professional and reliable service. Communication with customer is very fast, polite and friendly. My old bike just got new life and I am truly amazed that this is the same bike I left for repair.... Ver mais
Vi har netop haft besøg af Cykel-mekanikeren til service af vores ladcykel. Ud over det forventet service, så fik vi virkelig også god vejledning til hvordan vi bedste muligt fremadrettet passer bed... Ver mais
Kæmpe anbefaling herfra. At blive spottet af en af jeres kørende medarbejdere på vejen, for at spørge om han hurtigt skal skifte mit punkterede dæk, så jeg igen kan komme videre på ladcyklen med fi... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service og kan varmt anbefales
Vi har haft glæde flere gange af hurtig, dygtig og professionel hjælp. Der har altid være super service. Så en stor tak til cykelmekaniker Hans-Jürgen.
Super service - Kan klart anbefales
Super service. Next at bestille, hurtigt og effektiv cykel mekaniker.
Kan klart anbefales
Super fed service
Super fed service, samt detaljeret forklaring på problemer med cyklen!
Michael Nielsen fra cykelmekanikeren…
Michael Nielsen fra cykelmekanikeren var meget grundig og god til at vejlede i forhold til vedligehold og produkter. Super oplevelse
Fantastisk service
Fantastisk service i Slangerup i forbindelse med min søns cykel jeg troede skulle repareres, men istedet skulle retur på købsgarantien (andetsteds)
God service fra Michael og problemet med cyklen blev løst hurtigt og effektivt.
Venlige & imødekommende
Venlige & imødekommende, perfekt reparation samt hurtige...ringer før afhentning / tilbagelevering. Jeg måtte aflyse den aftalte dag for tilbagelevering -> no problem, det ordner vi..kort sagt rigtig god service, anbefaler meget gerne.
Fantastisk service
Dårlig service og forståelse for situationen
Havde bestilt booking og i den forbindelse vil jeg blive ringet op. Her snakker jeg i ca. 10min med en fra Cykel Mekanikeren, der afslutningsvis siger, at mekanikeren ringer 30min før. På den måde kan jeg nå hjem og åbne for ham. Jeg får dog først et opkald, når mekanikeren er ankommet og han har ikke tid til at vente. Herefter får jeg en faktura på 500kr. Efterfølgende informerer Cykel Mekanikeren, at min samtale med personen fra Cykel Mekanikeren ikke er nedskrevet på min booking og derfor står de 500kr til betaling, selvom fejlen ikke ligger hos mig.
Dårlig service og forståelse for situationen - 1 stjerne herfra.
Havde haft mekaniker ude til service…
Havde haft mekaniker ude til service mm. af to cykler + ladcykel (samlet udgift over 3.000,-). Efter service piber bremsen på ladcyklen så højt at den forskrækker forankørende cyklister. Min almindelige cykel når jeg ikke engang at cykle på før den er punkteret. Laver reklamation og samme cykelmekaniker kommer ud. Siger bare at nye bremseklodser piber og det har han allerede fortalt mig tre gange, så han kan ikke forstå hvad problemet er. Ender med lidt modvilligt at kigge på ladcyklen igen.
Den punkterede cykel vil han kun ordne mod betaling + transportomkostninger (på trods af han allerede er her og skal udbedre ladcyklen). Det bliver et nej tak til flere bookinger her fra.
Jeg blev mødt af en sur mekaniker
Jeg blev mødt af en sur mekaniker, der gav mig skylden for ikke at beskrive ordentligt hvad han skulle lave i forbindelse med en forskrifter.
Jeg fortalte, at jeg ikke har styr på terminologien, og at jeg havde sendt en masse billeder, så han kunne se det på dem.
Dem havde han ikke lige kigget på.
Jeg fik dog en undskyldning.
Han tog afsted igen, da han ikke havde delene til opgaven, som han nu tog på sig.
Han ringer senere på dagen og spørger om jeg vil have en del i en farve der ikke passer til cyklen, det takker jeg nej til.
Han kommer dagen efter, hvor jeg ikke er hjemme.
Han brokkede sig over at han havde alt for travlt, til min mor.
Han ringer til mig, efter han er færdig.
Han siger, at der var en anden del der var noget galt med ved forskifteren, som han ikke havde med i bilen. Derfor kan og vil han ikke lave den.
Han foretager service på cyklen og siger, at bremserne er slidte og skal lægges i petrolium.
Jeg spørger om han kan skifte dem.
Det vil han ikke, for han har for travlt.
Han siger, at jeg selv kan købe nye forskrifter og bremser og sætte på cyklen, for det vil han ikke.
Cyklens bremser, både for og bag, sidder nu fast på remmen og jeg kan slet ikke bruge cyklen, som nu skal til mekaniker igen.
Det er dybt absurd, at jeg bestiller en mekaniker til at lave min cykel, som gør at jeg ikke kan bruge min cykel.
Bagefter siger mekanikeren fix det selv.
Det var jo hele pointen med opgaven.
Han sagde, at han var flink ikke at give mig regning for hans arbejde med forskifteren, for den havde han jo ikke lavet?
Det blev så 618.- for noget jeg ikke kan bruge til noget.
Jeg har aldrig prøvet noget lignende før.
Super service og oplevelse.
Super service og oplevelse.
Og god og grundig instruktion og forklaring om cyklen og forholdsregler.
Har haft besøg af cykelmekanikeren…
Har haft besøg af cykelmekanikeren Michael. Helt super og alt fungerer☀️
Fik fantastisk service af Michael
Fik fantastisk service af Michael
Michael Nielsen er bare en super mekaniker
Michael Nielsen var forbi og servicere min Babboe ladcykel, og tror aldrig den har haft det så godt, som nu - han kender virkelig sit fag og forklarede vigtig viden på et simpelt plan, så en ikke-cykel-kyndig forstod det - derudover var han virkelig rar 😊 Tak for fantastisk service og godt humør Michael - 5 stjerner herfra 🚲
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.