Bookede via Hotels com. Hjemmesiden sagde ‘hov noget gik galt, hvorfor jeg bookede via Scandic app. Booking var alligevel gennemført. Refundering ikke muligt. Ingen hjælp at hente i support. Virkelig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg vil aldrig bruge dem igen, det største dårlige firma i kommunikation og gør ingenting. Vi havde booket et hotel forkert og skrev til dem og de ville undersøge det om det kunne lade sig gøre at fl... Ver mais
I had a very disappointing experience booking through Hotels.com. I stayed at The Tower Hotel, by Thistle in London for 7 nights, and the hotel did not meet 4-star standards at all. In fa... Ver mais
De vil ikke overholde GDPR reglerne. Jeg kom igennem til kundeservice (Chatfunktion) her gør jeg opmærksom på at de ikke overholder GDPR regler for endhændning af data, dette kunne medarbejdren godt... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter værdi for pengene i Las Vegas, træhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik væk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnætter* og få adgang til besparelser såsom hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *Bonusnætter er underlagt Hotels.com Rewards’ vilkår og betingelser, som kan læses på www.Hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.
Informações de contato
Estados Unidos
- da.hotels.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Falsk reklame og dårlig oplevelse
Til Hotels.com
Jeg vil klage over hotel Bodo i Karlshamn - falsk reklame i jeres annonce om udsigten til vandet
og at man ikke har meldt ud at Hotellet var under renovering
jeg ville aldrig have bestilt dette hotel hvis jeg havde vist det som jeg ved i dag.
- da vi ankom lidt forsinket på grund at ulykke på motorvej kunne vi ikke se Hotellet idet det var pakket ind i stilatter og plastik - endvidere havde store problemer med at logge os ind i boksen, måtte have hjælp af naboen
da vi kommer ind, ser vi at elevatoren ikke i brug og vi måtte gå op til 3 sal
Da jeg er handicappede var det en meget svær tur op,
Da vi så kommer op, ser vi store huller i taget og ledninger det hænger ud fra loftet blev i utrykte
senere viste det sig også at der ikke var bad på værelserne men på gangen
Værelserne var pæne og rene- og personalet som kom om morgen var søde og venlige, men de kunne jo ikke gøre noget.
Da vi næste dag for fat på udlejer, viser det sig at det ene værelse vi havde fået var forkert og vi skulle flytte ud igen -det var vi meget utilfredsmed.
Udlejer giver os så lidt rabat for at vi skulle flytte værelse, men da vi fortæller at vi rejse en dag før siger han til personalet at vi skal betale 2.000 svk for overnatningerne
så den rabat han påstod at vi havde fået, var i realiteten kun fradrag for den sidste nat
som i kan se på billederne var udsigten kun til tagene over husene
Jeg håber på at få refusion for denne oplevelse - den var under alt kritik
mvh Pia Jensen
Fin tilfredshed men med flere småting, der irriterer.
Overordnet set er jeg godt tilfreds med hotels.com, men det irriterer mig enormt, at det nærmest er umuligt at komme i kontakt med et levende menneske og ikke kun en robot. Jeg havde to gratis overnatninger af forskellig værdi og brugte dem til to overnatninger af forskellig værdi. Den ene overnatning passede på beløbet med den ene reward, så derfor valgte jeg selvfølgelig den. Det var dog den anden reward til en højere værdi, der blev brugt, med det resultat, at der var en difference, jeg ikke fik noget ud af, men som jeg sagtens kunne have brugt på det næste og dyrere hotel.
Småting - nuvel, men dumt af hotels.
Rejseplan nummer 72053862839900
Ikke eksisterende kundeservice i Hotels.comRobotter egner sig ikke til alle typer…
Robotter egner sig ikke til alle typer af kundeservice.
Jeg har bestilt et hotelværelse i Split, og har skrevet med hotellet om afhentning i lufthavn osv. pludselig får jeg igår en opringning fra hotellet at de er nødt til at annullere min reservation, par af en sag der involvere politiet og værelset ikke kan benyttes. Fair nok. Men, jeg får så melding om, at jeg har afbestilt værelset. Jeg har sort på hvidt fra hotellet at de beklager den ulejlighed de har bragt mig i. Efterfølgende en sms at de er nødt til at indberette at jeg efter aftale har afbestilt værelset?? Og Hotels.com, ja der kan robotten hverken den man får på chatten eller telefonen hjælpe.
Så ikke mere Hotels.com til mig, der er heldigvis andre udbydere.
De burde gøre mere profesionelt 😡😡😡
Hotelchefen forsøgte at hæve penge fra mit kort, og der blev foretaget 3 opkrævninger. Da jeg ringede dertil, sagde han, at vi var nødt til at gøre dette, og at hotellerne havde oplysninger. Da jeg lavede min reservation herfra, valgte jeg at betale kontant. Da jeg gjorde indsigelse mod dette, annullerede han min reservation, og nu er mit kort lukket, og jeg har ikke noget sted at bo.😡😡😡😡
Man kan ikke ændre i opholdets længde.
Jeg havde i november 2023, bestilt 2 overnatninger (fredag til søndag) på et hotel her i DK i starten af Juli 2024. Vi har nu fundet ud af, at vi desværre ikke har mulighed for at komme før om lørdagen. Altså 1 overnatning. Jeg har derfor kontaktet Hotels.com for at spørge om jeg kunne slette overnatningen fra fredag til lørdag. Det kunne jeg godt. Men så skulle jeg slette hele bookingen, og bestille et nyt. Det ville så koste os flere penge, for en overnatning, end for 2
Selv om jeg havde bestilt med ændringer.
Det synes jeg bestemt er bondefangeri.
Tænker kun på profit og ikke god kundeservice
1 stjerne er for meget….
Brugte 2,5 time med uforståelig kundeservice på den anden side af kloden og de ville intet gøre for at hjælpe.
Hotellet var beskrevet og der var tydeligvis blevet røget omkring 1 million cigaretter på værelset så det stank af røg.
Havde booket 5 nætter til ca. 5000kr og fik at vide at de kunne da finde et andet hotel som jeg selv selv skulle betale for. Og at pengene som jeg havde betalt ikke ville blive refunderet.
Pas på de hæver uden booking
Bestiller et ophold. De reserverer pengene (hæver dem ikke)
Forbindelsen er pludselig afbrudt og der kommer ikke en booking igennem.
Beløbet er nu 5 dage senere stadig reserveret og deres kundeservice hæver blot tiden for hvornår de kommer retur hele tiden.
Deres kundeservice er en hjernedød AI robot som ikke fatter hat.
Brug ikke Hotels.com det er scam af værste skuffe
Aldrig igen! Værst tænkelige service
Aldrig igen!
Efter at have booket +180 overnatninger igennem Hotels.com - første gang har jeg brug for hjælp er der ingen hjælp at hente.
Flere aftaler om at vende tilbage blev ikke overholdt. 17.000 kr. tabt grundet manglede opfølgning på annullering. Efterfølgende har de fralagt sig alt ansvar og ikke vendt tilbage.
Værst tænkelige service.
Bestilte idag et hotelophold i Rom
Bestilte idag et hotelophold i Rom. Efter at have betalt, fik jeg en besked om at der var en fejl med forbindelsen. De trak pengene, men jeg fik ingen bookingbekræftelse!! Har efterfølgende ringet til hotellet og de har ikke fået besked om nogen booking. Mit problem er at man ikke kan komme i kontakt med hotels.com. Når man ringer til dem, kan man ikke komme videre til en medarbejder, med mindre man har er bookingnummer!! Jeg har jo ikke fået et bookingnummer!! Jeg vil meget gerne have enten mine penge igen eller bekræftelse på min booking. Kan jo ikke bestille et andet hotel, da i har trukket pengene!!
Hvis jeg kunne give minus stjerne
Hvis jeg kunne give minus stjerne, ville jeg det. Vi booker en overnatning på holiday inn osnabrueck med en del betaling nu og resten ved ankomst. Dette gør vi søndag og mandag kan jeg se at de har hævet 167,00 mere end hvad hele opholdet koster. Hotels kan ikke hjælpe, så jeg kontakter selv hotel. Efter meget skriveri frem og tilbage, bliver opholdet annulleret og beløbet refunderet. Men grundet kursdiff står vi med en regning på 45,00 som hverken hotel eller hotels vil dække. Det er princippet i det hele at vi skal betale for hotellets fejl
Hotels.com Goldmember
Hotels.com Goldmember, what a F..... joke. 23. maj er jeg på vej til Paris. Jeg har bestilt værelse på Hotel Phenix ca. 3 måneder forinden. Jeg kontrollerer lige reservationen en sidste gang på Valby station kl.06.00 om morgenen på vej Kastrup lufthavn. Til min overraskelse er værelset cancelleret, uden jeg har fået besked. Jeg taler med Hotels kundeservice i 45 minutter. Selvom jeg er såkaldt Guldkunde, ville de ikke hjælpe mig med et nyt værelse. I mellemtiden er værelset selvfølgelig bliver 2.5 dyrere end da jeg bestilte i god tid, den merudgift står jeg selvfølgelig med. Prikken over iét var så, mine optjente Reward point kunne ikke bruges på hotellerne i Paris. Det er simpelthen en direkte fornærmelse at kalde kunderne for "Goldmembers", når man er så ubehjælpelig og ligeglad, når noget tydeligvis er gået galt på deres side. Jeg har i dag slettet min konto siden 2009, de kan rende mig..... De fik desværre 2 Reward nætter med...
Udokumenteret påstand om at kunden har uret.
Bestilte juli 2023 et ophold i Cuxhaven (Tyskland) maj 2024, men fik aldrig bekræftelsen. Marts 2024 skrev vi til hotellet i Cuxhaven, for at sikre vores reservation, da vi nu var i tvivl om, hvilket bureau vi havde bestilt igennem. Hotellet svarede imidlertid aldrig og der var ikke flere ledige værelser. Vi bookede derfor et andet hotel i Cuxhaven, da den øvrige rejse var på plads. På indrejsedagen i Cuxhaven fik vi fra Hotels.com besked om, at pengene var trukket til det oprindelige hotel, hvilket vi straks klagede over. Ved den efterfølgende skriftlige opfølgning, henviste Hotels.com til, at vi må have glemt at tjekke booking bekræftelsen i "slettet eller uønsket post". Vi beder dem derfor om at sende dokumentation for, at de har sendt en bekræftelse tilbage i 2023, men det kan de imidlertid ikke imødekomme. At vi tillige gør opmærksom på, at bookingbekræftelsen under alle omstændigheder ville have været synlig i deres APP, forholder de sig ikke til, men henviser til de sædvanlige afbestillings- og ændringsregler.
Vi håber vores oplevelse vil gøre fremtidige brugere af Hotels.com lidt skarpere end os, til hurtigere at følge op, hvis de (igen) skulle glemme at sende bookingbekræftelsen.
Det er komplet umuligt at komme I kontakt med kundeservice
Det er komplet umuligt at komme I kontakt med kundeservice. En chat robot afskærer muligheden for hjælp, når problemet skyldes teknisk fejl og medarbejderne på chatten er ubehjælpsomme og kan ikke forstå problematikken.
Bestil aldrig gennem Hotels.com
Et godt råd, bestil aldrig igennem Hotels.com!
Tilbage i januar 2014 bestilt jeg hos Hotels.com to værelser en overnatning på Køge Strandhotel.
Hotels.com hæver pengene med det samme og bestillingen kunne ikke annulleres. Heller ikke selv om jeg forsøgte det inden for 12 timer.
Selvfølgelig havde Hotels.com også rod i bestillingen, heldigvis løste Køge Strandhotel problemet.
Så takket være Tanja Hansen og personalet på Køge Strandhotel, så havde vi 29. maj 2024, et dejligt ophold i Køge.
Husk det! Bestil aldrig gennem Hotels.com, bestil direkte hos hotellet.
En uovertruffen konduite blev udvist…
En uovertruffen konduite blev udvist fredag den 24. maj 2024 og en enestående professionel service blev givet af Dennis, således at vores forlængede weekend i Stockholm kunne blive så pragfuld som den blev. Vi var fanget i en utilsigtet situation med 2 reserverede værelser, på samme hotel i Stockholm i samme periode på 4 dage - 3 overnatninger. STORT TAK til Dennis fra Hotels.com kundeservice for den sublime håndtering af situationen. Selvfølgelig bruger vi Hotels.com til vores næste rejseoplevelse
Inficeret af myrer
Bookede to værelser til to overnatninger. Begge var inficeret af myrer og edderkopper. Vinduerne var rådne/mørnet, så de kunne nærmest ikke åbnes. Vi aflyste den sidste overnatning og fandt noget andet.
Vi kommer ikke til at benytte os af stedet igen.
Første og sidste gang!
Booker 1 værelse på Fredensborghusene den 26.03.24, får bekræftelse for værelset 1. Juni og betaler samme dag.
Den 29. april (5 uger efter) får jeg besked om at værelset ikke er disponibelt og at betalingen sendes retur!
Sindssyg dårlig oplevelse
Sindssyg dårlig oplevelse. Bestilte hotel 2 mdr inden min ferie. Reservationen kunne afbestilles frem til aftenen før. Næste dag tjekkede jeg endnu en gang at alt så fint ud. Mens jeg var på flyet til UK annullerede hotels.com min reservation!
Der stod jeg i London om aftenen med min datter - det var hendes konfirmationsgave. Hotellet kunne ikke finde mig i systemet og oplyste at de var booket og ikke havde flere værelser. Jeg skulle kontakte hotels.com - hvilket er noget nær umuligt!!Jeg måtte derfor hurtigt finde et andet hotel og det var ikke nær så godt og så måtte jeg endda betale mere for et lille hummer ved siden af hotellets køkken.
Det er sidste gang jeg benytter mig af hotels.com.
Hotels.com sletter bonus nætter
Har fået besked fra jer om at bonus nætter efter 12 måneder nulstilles, trods det at vi efter 12 mdr. og 7 dage har hotel bestillinger liggende hos jer🤔 kan det virkelig være rigtigt? Tror Hotels com så vi vil blive ved med at bestille gennem jer??
Svindel.com - Sikke et svindelforetagende
Sikke et svindelforetagende. De gør intet ud af at forklare, hvad man ikke får ved at bestille gennem dem. Og det er ikke så lidt. Er lettere rystet over det faktisk, har skrevet til dem, men ingen reaktion...
Hvis du vil snyde dig selv, så brug hotels.com. Håber de dør.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.