Bookede via Hotels com. Hjemmesiden sagde ‘hov noget gik galt, hvorfor jeg bookede via Scandic app. Booking var alligevel gennemført. Refundering ikke muligt. Ingen hjælp at hente i support. Virkelig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg vil aldrig bruge dem igen, det største dårlige firma i kommunikation og gør ingenting. Vi havde booket et hotel forkert og skrev til dem og de ville undersøge det om det kunne lade sig gøre at fl... Ver mais
I had a very disappointing experience booking through Hotels.com. I stayed at The Tower Hotel, by Thistle in London for 7 nights, and the hotel did not meet 4-star standards at all. In fa... Ver mais
De vil ikke overholde GDPR reglerne. Jeg kom igennem til kundeservice (Chatfunktion) her gør jeg opmærksom på at de ikke overholder GDPR regler for endhændning af data, dette kunne medarbejdren godt... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter værdi for pengene i Las Vegas, træhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik væk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnætter* og få adgang til besparelser såsom hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *Bonusnætter er underlagt Hotels.com Rewards’ vilkår og betingelser, som kan læses på www.Hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.
Informações de contato
Estados Unidos
- da.hotels.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hotels.com burde tage ansvar når man…
Hotels.com burde tage ansvar når man får en dårlig oplevelse.
Tak, jeg finder selv ud !
Vi har i mange år anvendt Hotels.com - faktisk næsten uden problemer. Nu har jeg imidlertid oprettet en ny mailadresse som jeg helt naturligt vil registrere på Hotels.com under mine personlige oplysninger. Det er i og for sig ganske nemt, lige med den undtagelse, at der sendes en mail til ens tidligere tilknyttet mailkonto, hvor du skal bruge et link.
Jeg har derfor forsøgt at kontakte (det de kalder) kundeservice på chat (for man kan ikke ringe og tale med en dansk kundeservice-medarbejder). Her får jeg gentagne gange at vide, at jeg blot skal følge vejledningen og tilføje min nye mailadresse. Men da linket til oprettelse af ny mail kommer på ens gamle mailkonto (der er lukket ned), kan de ikke hjælpe en yderligere
Jeg har herefter forsøgt at oprette en ny konto hos Hotels.com med min nye mailadresse - ja, så langt så godt. Jeg anmoder om at få overført mine optjente fordelsnætter til min nye konto, men næh nej - heller ikke det kan lade sig gøre.
For lige at gøre historien kort; :-) så vælger vi fremover at anvende et anden hoteludbyder (app). En rejse er en personlig sag, så her har vi ikke brug for uprofessionelle udbydere.
Stol ikke på dem
Stol ikke på dem. Jeg boede 7 dage på hotel og modtog ikke en bonusnat. De har ændret deres hjemmeside, så man ikke kan kontakte dem.
Alle mine bonus point er forsvundet
Alle mine bonus point er forsvundet. Havde optjent 8. alle mine forrige rejser er slettet. Umuligt at komme i kontakt med dem.
Havde booket en overnatning på 4…
Havde booket en overnatning på 4 stjernet hotel. Da vi ankommer viser det sig, at hotellet er 3 stjernet og det, der stod på hjemmesiden ikke svarede til hotellet. Har prøvet at skrive til hotels men der er ingen direkte adresse man kan skrive til og de svarer naturligvis ikke. Meget skuffende
Jeg har gennem mange år brugt…
Jeg har gennem mange år brugt hotels.com da hver 10 overnatning er gratis, hvis man har en konto.
De reklamerer med, at man skal booke inden for et år igen, hvis man skal benytte sine bonusnætter.
Jeg bookede en del hotelophold i sommeren 2024 og nu prøver jeg at booke igen marts 2025 og vil naturligvis gerne samle bonus nætter.
Men pludselig har jeg ingen bonusnætter?
Der er ikke gået et år, så det er snyd og humbuk.
Jeg har også prøvet at undersøge om jeg kan maile dem, men når man går ind på kontakt os på deres hjemmeside, er der ingen mailadresse man kan skrive til.
Firmaet er kun en pengemaskine og snyd og humbuk
Den værste service og svindel…
Den værste service og svindel hjemmeside 👎🏻
De skriver ink morgenmad
De skriver ink. Morgenmad og efter reservation er der pludseligt ikke - og der er så gebyr istedet
Vi havde reserveret 1 værelse på st…
Vi havde reserveret 1 værelse på st Mark i London og pludselig får vi en mail om at vi har annullere hotellet men det viser sig så at det er expedia der har haft en system fejl og annulleret vores hotel, så nu vil de have vi booker et nyt hotel og afventer 7-10 dage før vi får pengene tilbage fra det andet hotel!!! Første gang jeg handler igennem dem og også sidste gang
Ingen customer service
Jeg har igennem de sidste 15 år været flittig bruger af hotels.com. Jeg synes at det har været en nem og smertefri måde at finde hoteller rundt om i hele vedenen nemt og bekvemt. Jeg booker tilpas mange ophold til at være guld medlem.
Pt er jeg igang med at at planlægge min bryllupsrejse som inkluderer et "layover" i Singapore.
Da jeg laver min 5. booking på 8 dage er der sket en fejl, så mine søgninger ikke længere er for 2 personer, men kun 1. Jeg opdager fejlen da jeg modtager booking bekræftelsen, og kontakter straks hotels.com. De vil dog udelukkende forholde sig til at hotellet er non refundable. Det er på trods af at jeg har kontakt til dem med det samme og mange dag før at pengene overhovedet er trukket fra min konto.
Jeg er meget skuffet over deres tilgang og mener de må have haft mulighed for at få hottelet til at bøje sig, men man nægter at skele til kontekst, loyalitet etc.
I skal ikke forvente nogen form for assistance fra dhotels.com
Så et kæmpe stort minus i customer service, til deres chatbot, Siri, Tiffany, Nora & Lisa
Hold jer langt væk fra Hotels.c
Det er sidste gang, jeg bruger hotels.
Efter endt ophold i Madrid fik jeg aldrig mine sidste 3 stempler, så jeg kan ikke udløse min gratis overnatning. Jeg har skrevet til hotellet, som siger at jeg skal kontakte hotels. Jo tak, det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt endsige finde kontaktoplysninger på hotels.c Man kan chatte med en robot som ikke svarer på det man spørger om. Og da jeg endelig fandt en mail, jeg kunne skrive til, så svarer de bare ikke, som i overhovedet!! Det hele er svindel og humbug!!!
Jeg bookede en ferie bolig
Jeg bookede en ferie bolig, og der var forelske på det extra gebyr som hotels hade på deres side og på det som jeg modtog fra DanCenter.
Nu ligger jeg i en battel imellem dem fordi ingen vil tage ansvar for de forkerte oplysninger.
Svindel og humbug
Svindel og humbug, havde 12 stempler, men de var pludselig udløbet 4 dage end de skulle bruges.
Hotels.com ansvar at samarbejde med nogle ordentlige partnere!!
Jeg har brugt Hotels.com rigtig meget, men er nu blevet skuffet, over ingen hjælp.
Booket hotel, hvor man skulle henvende sig på telefon, for at få instruktioner for indtjekning, da der ikke var bemandet fast.
Kunne ikke komme i kontakt med Hotellet, skrev til Hotels.com før udløb af afbestillingsfrist, men intet svar. Ønskede ikke at køre til Lubeck uden at være sikker på overnatning, så afbestilte (efter afbestillingsfrist) og bestilte noget andet.
Har været i kontakt med Hotels mange gange, da jeg har skrevet omkring problemet før deadline, men der er ikke noget at gøre. Dårlig stil, da det jo er Hotels.com ansvar at samarbejde med nogle ordentlige partnere!!
jeg overvejer om jeg skal bruge Hotels igen??
Burde havde 0 stjerner
Burde havde 0 stjerner. Skulle bruge mine bonusnætter jeg havde sparet op via bookinger, pludselig er de væk. Og uden mulighed for at kontakte dem herom.
Brug hotellerne direkte, de her snyder jer bare!
Stjæler penge fra dig
Det er ikke uden grund at Hotels.com for så mange dårlige anmeldser
Hvis du kan lide at skyde dine penge ud i det blå, uden sikkerhed for din booking og support, så brug Hotels.com. Der er meget lille garanti for at du får pengene refunderet.
Det er ikke uden grund at Hotels.com for så mange dårlige anmeldelser.
Kommunikation umulig
Vi har tidligere været meget, meget tilfredse med hotels.com. Vi har i flere tilfælde modtaget god hjælp, når vi stod med et problem med et hotel under en rejse. Men nu, hvor hotels.com er blevet en del af Expedia, er det umuligt at ringe dem op. Telefonrobotten kan ikke se, at der er eller har været reservationer på mit telefonnummer. Alle tastetryk fører til volapyk fra robotten. En mail-adresse findes ikke mere. – Expedias telefon virker forresten heller ikke.
Optjen værdiløse bonusnætter
Optjen bonusnætter. Ja tak, men når jeg så vil bruge en bonusnat, skriver hotels.com i deres app, at der er tekniske problemer, prøv igen senere.
Tja, senere og senere, det virker stadig ikke.
Tilgengæld kan jeg alle mulige unyttige robotsvar og hvordan man indløser bonusnætter.
En håbløs spiral.
Svinder firma.
Svinder firma.
Bookede et hotel værelse i Malmø med dobbeltseng men fik et værelse som ikke var overens med det jeg bookede og fik en enkeltmands seng.
Efter en uges skriveri med 15 forskellige medarbejdere sluttede den sidste af med jeg ikke kunne få pengene tilbage.
Den første medarbejder og hotellet bekræftede vi fik det forkerte værelse og vi ville få pengene tilbage, men den sidste medarbejder nægtede at give os pengene tilbage.
Hold jer fra Hotels.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.