Hotels.com Avaliações 510

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bookede via Hotels com. Hjemmesiden sagde ‘hov noget gik galt, hvorfor jeg bookede via Scandic app. Booking var alligevel gennemført. Refundering ikke muligt. Ingen hjælp at hente i support. Virkelig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil aldrig bruge dem igen, det største dårlige firma i kommunikation og gør ingenting. Vi havde booket et hotel forkert og skrev til dem og de ville undersøge det om det kunne lade sig gøre at fl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I had a very disappointing experience booking through Hotels.com. I stayed at The Tower Hotel, by Thistle in London for 7 nights, and the hotel did not meet 4-star standards at all. In fa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De vil ikke overholde GDPR reglerne. Jeg kom igennem til kundeservice (Chatfunktion) her gør jeg opmærksom på at de ikke overholder GDPR regler for endhændning af data, dette kunne medarbejdren godt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel
  2. Cabana
  3. Agência de Viagens
  4. Aluguel para férias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter værdi for pengene i Las Vegas, træhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik væk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnætter* og få adgang til besparelser såsom hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *Bonusnætter er underlagt Hotels.com Rewards’ vilkår og betingelser, som kan læses på www.Hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Havde vi kunne give jer 0 stjerner

Havde vi kunne give jer 0 stjerner, så havde vi gjort det, mage til elendigt firma skal man lede længe efter. Der var ikke styr på noget som helst da vi ankom til vores destination og i havde ikke sørget for at vores værelse var booket. Vi kæmpede i meget lang tid for at komme til at snakke med jeres kundeservice. vi kunne næsten ikke komme igennem da jeres telefon robot ikke kunne formulere sig forståeligt. Endelig fik vi snakket med en og blev stillet videre til en dårligt engelsktalende medarbejder. Hun ville sende os på et andet hotel selv om hotelmanegeren sagde at der var ledige pladser det hvor vi havde ønsket at booke. Det endte med efter en lang diskussion at hun tilbød at refundere vores rejse, så vi kunne booke os ind selv på det hotel vi havde udvalgt ud fra mange kriterier. Nu har vi fået pengene retur men i har snydt os for omkring 90kr, normalt ville jeg sige pyt, men i dette tilfælde vores i bogstaveligt har fucket vores ferie op fra starten, vil jeg være vedholdende til i får styr på jeres del. SE SÅ AT FÅ OVERFØRT DET SIDSTE AMATØRER!!!!!

2 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvorfor kan man ikke komme i kontakt…

Hvorfor kan man ikke komme i kontakt med et menneske, hverken telefonisk eller via e-mail

Jeg har været en tilfreds bruger af Hotels.com i mange år. Hvor jeg oplevede en god service, hvor man også kunne komme i kontakt med et levende menneske. Nu oplever jeg DÅRLIG service, alle mine optjente point bliver ikke tilskrevet. En chatbot, som ikke kan hjælpe, og bare ender i blinde!

Til hotels.com venligst sæt jer i forbindelse med kunde nr. 62186520

10 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fejlagtig angivelse af max. personer pr. værelse

Jeg har søgt efter hotelværelse til 3 personer, og her angiver hotels.com, at alle værelser på flere hoteller kan bookes af 3 personer.

Jeg kontaktede derfor hotellet direkte, da jeg undrede mig over, at værelser på 15 m2 kunne huse en ekstra seng og blev bekræftet i, at dette heller ikke er korrekt. Tit er skal man booke 2 værelser eller et familieværelse/juniorsuite.

Da hotels.com har ret så misvisende information og man kunne risikere at booke til 3 personer og så stå i Paris og der kun er plads til 2, har jeg skrevet til Hotels.com og anbefalet at de opdaterer deres søgemaskine.

Hvis man dog kun skal afsted 2 personer (eller flere og har råd til to hotelværelser), har jeg ikke erfaring med, men man bliver jo lidt påpasselig med at bruge tjenesten.

4 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidligere super service! Nu håbløs dårlig service

Jeg har brugt Hotels.com i mange mange år. Tidligere super god service, talte med et levende menneske. Nu oplever jeg DÅRLIG service, alle mine optjente point er uretmæssigt blevet slettet! En chatbot, som ikke forstår dansk fører mig rundt og rundt på de samme sider. Får aldrig svar retur 🤨
Vil finde et andet firma!

3 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Se så at få rettet hjemmesiden så den stemmer overens med vikeligheden.

Jeg gav Hotels.com en frist på en uge til at få rettet noget, som fremgår af hjemmesiden for Seaside Park Hotel Leipzig: Parkering på stedet (25 EUR pr. dag, inkluderer fri ind-/udkørsel) Man har dog valgt at overhøre dette.

Jeg har igennem mange år brugt Hotels.com, men har også erfaret, at man ikke kan stole på hvad der står på en hjemmeside for et bestemt hotel. Jeg har erfaret, at der står at et hotel har aircondition, men når man ankommer viser det sig at det har man ikke.

Det samme gør sig gældende, at der står et hotel har parkering på stedet, men virkeligheden er at man ikke har parkering, men at der er en offentlig parkeringsplads i nærheden.

Booking.com har på deres hjemmeside vedr. Seaside Park Hotel Leipzig stående: Der er offentlig parkering i nærheden (reservering ikke muligt) og koster € 25 per døgn.

Jeg forstår slet ikke hvad der får Hotels.com til ikke at ville rette det med parkering, slet ikke fordi jeg har sendt dem information, hvor hotellet selv gør opmærksom på at de ikke har en parkeringsplads (Wir bieten bei uns im Hotel aber leider KEINE Parkmöglichkeit an). Sådan var det i øvrigt også sidste sommer, hvor jeg bestilte værelse på samme hotel.

Jeg holder som regel 3-4 ferier hver sommer, hvor jeg næsten altid selv er kørende. Og jeg har bestemt ikke lyst til at fise rundt for at finde et sted at parkere, men det kan jo være virkeligheden, når man ikke kan stole på hvad der står på Hotels.com hjemmeside.

Hotels.com har tidligere fortalt at det er op til hotellet selv at informere rigtigt på hjemmesiden, men hotellet har jo en fordel, når de skriver de har parkering.
Hotels.com fralægger sig altså ansvaret, medens det er mig som kunde det går ud over.

Se så at få rette hjemmesiden så den stemmer overens med vikeligheden.

18 de maio de 2025

Kundeservice er utilgængelig

Kundeservice er utilgængelig. Man skal igennem en meget lang process vi AI... Chatbot... og andet og så kommer man ikke igennem til et menneske alligevel.

Det er en fornærmelse af Hotel.com kunder.

Det er forbundet med meget frustration og vrede.

Hvad nu hvis en kunde stod i en nødsituation og ikke kan komme igennem....

Kundeservice er = 0

13 de maio de 2025

Meget skuffende oplevelse!!!

Meget skuffende oplevelse!!!
Vi havde booket og betalt, to hoteller, igennem Hotels.com. Desværre, var begge hoteller så uheldige, under vores ophold. De undskyldte mange gange, og medgav at kompensation var på sin plads. Dette skal dog gå igennem Hotels.com, da opholdene var betalt. Hotels.com svarer bare ikke på mine e-mails. Har også forsøgt, at komme i dialog via deres chat, hvor de pludselig afbrød midtvejs. Alt i alt, vurderer vi, at de er en flok griske, kolde og kyniske mennesker, der ikke interesserer sig for deres kunder, overhovedet.

18 de abril de 2025

Kundeservice er ikke-eksisterende

Deres kundeservice er nu blevet til en håbløs robot, der ikke forstår dansk.
Jeg har nu forsgøt at kontakte dem både via chatbot og kundeservice telefon, men får kun en robot der sender mig i rotation. Jeg havner samme sted hver gang.
Lige nu er jeg blevet snydt for 700 kr for en afbestilt overnatning, hvor pengene er blevet trukket før de skulle og ingen vil erkende at de har gjort det.
Overvejer at finde et andet sted at booke mine ferier igennem. De er fine nok når alt går godt, men der er ingen hjælp at hente, når der er problemer.

28 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gratis afbestilling… men kun hvis hotellet gider refundere. Hotels.com vil ikke hjælpe!

Det er snart 2 måneder siden jeg afbestilte mit hotel… jeg har overholdt ALLE refunderingspolitiker men eftersom hotellet i Krakow ikke gider refundere mine penge, siger hotels.com at de ikke kan gøre mere… dette er jeg helt i chok over! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at når jeg anvendte deres service, så skulle jeg selv slåsse med et hotel jeg ikke taler samme sprog med, og som TYDELIGVIS er klar over at hotels.com ikke gøre yderligere når de ikke vil refundere mine penge, super smart forretningsmodel!!!

6 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er tyveri og ansvarsfraskrivelse…

En rigtig dårlig oplevelse.
De løber fra deres ansvar. Og står ikke ved den kontakt de formidler. Det er tyveri og trist at det nu er nødvendigt at spærre sit kort for at kunne stoppe flere hævninger på kortet!
Og de danske kundeservicemedarbejdere lyver via mail og telefon (husk altid at optage samtalen).
Book endelig ikke din næste ferie her.

10 de abril de 2025

Falsk markedsføring af hoteller

Falsk markedsføring af hoteller

vi bookede et hotel i Prag og da vi kom ned på hotellet var de faciliteter de viste på deres side ikke inkl. selv om det stod på deres side det var en del af booking. Hotels.com kontaktede hotellet, men de afviste det var en del af bookingen selv om det står på deres side som inkl.

Så dårlig service - brug booking.com i stedet, der har vi kun modtaget god service

4 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

snyder med deres rabat

Anvender som ofte hotels.com til vores rejser. I sommer var vi uheldige, og fik kompensation på en kuponkode der er gyldig i 1 år. Nu vil vi gerne anvende kuponkoden men nu kan man desværre ikke tilgå koden da der er "fejl". Det er umuligt at komme i kontakt med et menneske, og selv bag deres officielle nummer gemmer sig et system, der umuliggøre at få et menneske i røret

2 de abril de 2025

Dårlig service og kommunikation

Mega træls oplevelse med Hotels.com - Jeg kom for sent med en afbestilling, grundet årsager der var ude af mine hænder ! Jeg kontaktede Hotels.com med det samme og fik svaret, at de havde talt med hotellet og man så bort fra sen afbestilling og at der ikke ville blive opkrævet noget. Derfor blev jeg noget forbavset, da jeg alligevel to dage senere blev opkrævet hele beløbet. Derpå fik jeg det vattede svar, at Hotels.com ikke kunne gøre mere ! Dårlig service og kommunikation. Kommer aldrig til at bruge Hotels.com mere

16 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Expected a hotel – got a curfew instead!

Expected a hotel – got a curfew instead!

We booked a hotel through Hotels.com four months in advance, where it clearly stated that check-in was possible until 10 PM. However, when we arrived, we were told that 10 PM was actually a curfew – meaning we were not allowed to leave the property after that time.

This was a huge disappointment since one of the reasons we specifically chose this hotel so we could go out and enjoy the evening. As a result, we were forced to find another place to stay at the last minute.

When we realized the mistake, we immediately called Hotels.com. They fixed the incorrect information on their website within a few minutes, proving that they knew it was misleading. Yet, they still refused to acknowledge their mistake and denied us a refund of 2700 DKK for a stay we never got.

Not only did they sell us false information, but they also kept our money without providing any service. Avoid Hotels.com unless you're okay with losing your money due to their incompetence! 👎

i dont know if this is even legal.

28 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice og nem bestilling

Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Jeg bruger altid Hotels.com og flere gange årligt. Har aldrig problemer med dem og hjemmesiden er nem og overskuelig,

Har også været i kontakt med dem to gange (to forskellige bookinger), hvoraf den ene var et hotel i USA, som var frygteligt og utrygt og vi fik lov at booke andet sted og fik penge tilbage. Anden gang var ved akut sygdom og hvor hotellet ikke var refunderbart og alligevel (uden bøvl), fik penge tilbage.

Jeg bruger kun hotels.com og er en meget tilfreds kunde.

27 de março de 2025

Dårligt produkt

Dårligt produkt. Hjemmeside og app er ekstrem langsom.

Jeg skulle have rettet ankomstdag på min reservation og har nu måtte kontakte dem 2 gange, og begge gange lovede de, at rette og fremsende mail. Det er ikke sket. Det har taget mere end 1 time og intet resultat, find en anden udbyder af hotelbooking

24 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais