we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... Ver mais
De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... Ver mais
Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... Ver mais
Detalhes da empresa
- Designer de interiores
- Reforma de Banheiros
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de móveis para sala de estar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.
Informações de contato
Olympiaweg 260, 3078 HT, Rotterdam, Holanda
- +31 10 419 01 04
- info@decodeal.nl
- decodeal.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top service!
Erg prettig geholpen bij Decodeal. Ik wilde eenzelfde duette als ik al in huis had, maar wist niet exact welke type/model dit moest zijn. Mbv een foto en een paar mails ben ik tot de juiste bestelling gekomen. Daarbij is ook Luxaflex nog door Decodeal benaderd om een vraag te kunnen beantwoorden. En dat binnen een paar dagen. Top service wat mij betreft en we zijn erg blij met het resultaat dat nu in ons huis hangt!
Bedankt voor de goede service.
Bedankt voor de goede service.
Ben zeer tevreden met het product.
Zal weer bestellen als ik wat nodig zou hebben.
Prima mooie jaloezie en fijne snelle…
Prima mooie jaloezie en fijne snelle klantenservice.
Ze waren zeer behulpzaam bij het…
Ze waren zeer behulpzaam bij het checken van de juiste kleurnuances . Goede service ! Snelle levering voor een opmaat gemaakte luxaflex Echt een aanrader
Gewoon een tevreden klant
Gewoon een tevreden klant, zowel qua product, levertijden, levering als prijs.
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. Sneller geleverd dan verwacht. Behulpzaam en vriendelijk medewerker die wij telefonisch hebben gesproken.
precies wat we nodig hadden
precies wat we nodig hadden, een verduisterend rolgordijn tegen een redelijke prijs
Sneller geleverd dan gedacht en wat een…
Sneller geleverd dan gedacht en wat een superdeal. Luxaflex silhouette shades. Heel blij mee!
Na een zeer snelle levering bleek onze…
Na een zeer snelle levering bleek onze bestelling de verkeerde kleur te hebben en na het versturen van een foto werd er per direct nieuwe besteld en deze zijn weer binnen 3 weken geleverd,
Het product voldoet aan de…
Het product voldoet aan de verwachtingen. En makkelijk zelf te monteren.
Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, goed advies en snelle levering
Luxaflex
Wij hadden luxaflex duette besteld. sneller geleverd dan verwacht. Ziet er goed uit en was eenvoudig te monteren. Bij 1 duette zat een ander kleur spandraad. Dit hebben wij gemeld. Vanuit luxaflex moeten we hem terugsturen en dan vervangen ze het draad. Dit kan ook wanneer wij hem kunnen missen.
Zeer tevreden
Snelle levering en mooi systeem (perfect tape). Eenvoudig te installeren.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Reeds meermaals hier besteld.
Enelke keer weer een fijn product en keurig geleverd.
Goede service en uitstekende prijs
Goede service en uitstekende prijs! Zeker aan te raden 👏
Blinds keurig volgens bestelling en op…
Blinds keurig volgens bestelling en op tijd afgeleverd.
Geweldig al drie keer jaloezieën…
Geweldig al drie keer jaloezieën besteld en altijd op tijd en opmaat geleverd
Ik had er 2 besteld maar 1 ontvangen
Ik had er 2 besteld maar 1 ontvangen. Na een telefoontje werd er wel 1 alsnog besteld. Ik wacht daar nog op. Er werd wel excuses aangeboden voor het ongemak maar wat ik miste was een soort van zelfreflectie waarbij werd aangegeven dat de bestelprocedure nog eens onder de loep genomen zou worden. Want daar was het schijnbaar mis gegaan.

Resposta da Decodeal
Snel geleverd en mooi
De luxaflex jaloezieën werden snel geleverd, zijn prachtig en waren een stuk goedkoper dan dat we ze bij de winkel hier in het dorp zouden bestellen. Dit was onze 2e bestelling bij Decodeal, erg tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.