Veja o que dizem as avaliações
Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... Ver mais
De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... Ver mais
Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... Ver mais
Detalhes da empresa
- Designer de interiores
- Reforma de Banheiros
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de móveis para sala de estar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.
Informações de contato
Olympiaweg 260, 3078 HT, Rotterdam, Holanda
- +31 10 419 01 04
- info@decodeal.nl
- decodeal.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Nog niets ontvangen en ik moet al een…
Nog niets ontvangen en ik moet al een review invullen?
Factuur 2 X gevraagd, maar ook nog niet ontvangen.
we hebben iets langer moeten wachten…
we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. ik zou zo weer een bestelling doen bij DecoDeal.
Het gaas van de bij Decodeal gekochte…
Het gaas van de bij Decodeal gekochte luxaflex hordeur bevatte een constructiefout na foto per email verzonden van de fout nieuwe hordeur gekregen Uitstekende service
Fantastisch product
Ik had een fout gemaakt bij het…
Ik had een fout gemaakt bij het inmeten. Na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe jaloezie besteld tegen kostprijs. Wat een service! Chapeau.
Snelle reactie bij vragen en goede…
Snelle reactie bij vragen en goede producenten.
Al jaren tevreden
Prima product en erg fijne service
Prima product en erg fijne service! Heel tevreden
Al meerdere keren bij jullie…
Al meerdere keren bij jullie gekocht,altijd op tijd bezorgd,keurig verpakt,en zeer goede kwaliteit!!!
Goed en betrouwbaar bedrijf
Voor ons al meerdere jaren het vaste adres voor het bestellen van Luxaflex raambekleding. Goede service, scherpe prijs en snelle levering. Bij de laatste bestelling zat er helaas een productiefout in het rolgordijn, dit alles werd supernetjes opgelost door Decodeal. Dikke complimenten
Prima om hier bestellen
Prima om hier bestellen
Dit is nu de 3e keer en alles weer prima geleverd 👍
Goede service na eigen meetfout
Ondanks meetfout van onszelf hebben ze goed meegedacht aan oplossing en kostenloos nieuwe klemmen opgestuurd.
We wachten al 6 weken op onze…
We wachten al 6 weken op onze rolgordijnen. Decodeal laat weten dat het nog eens 3 weken en misschien langer gaat duren. Decodeal adverteert met levering binnen 2 tot 3 weken . Dat is dus NIET waar. Erg frustrerend. Des te-meer omdat we het hele (grote) bedrag vooraf moesten betalen.
Delivery time more than 4 weeks and no…
Delivery time more than 4 weeks and no communication when products will be sent of. Besides twice as expensive as other companies. Never order again.
Schande van een bedrijf
Ik heb bij mijn vorige review decodeal nog 2 sterren gegeven. Wat een schande van een bedrijf is dit.
Onze raambekleding was al 35(!) werkdagen onderweg. In diezelfde week een aantal keer gebeld en steeds met smoesje weggedrukt van; ‘u wordt morgen teruggebeld’.
Toen een mail ontvangen met dat de raambekleding volgende week bezorgd zou worden. Je raadt het al, uiteraard geen raambekleding ontvangen. Die maandag erop weer gebeld en hetzelfde smoesje te horen gekregen.
Dinsdag om 16:55 (17:00 sluit de klantenservice) weer gebeld om te vragen hoe t zat. Uiteraard kregen wij het antwoord morgen teruggebeld te worden, aangezien iedereen al naar huis was en er niks meer geregeld kon worden.
Als je overweegt om hier je spullen te bestellen. Houd rekening met een zeeeeeeer ruime levertijd. Klantenservice klinkt heel vriendelijk, maar doen erg weinig moeite voor je.
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd. Twee weken na bestelling al ontvangen. Top! Mooie jaloezieën van prima kwaliteit

Resposta da Decodeal
Als je een goede rechtsbijstand hebt…
Als je een goede rechtsbijstand hebt kan je hier bestellen! Vooral heel vervelend contact gehad met Nadya (customer care specialist).
Ooit luxaflex besteld bij decodeal. De touwtjes van de luxaflex waren kapot, dus deze ter reparatie aangeboden waar wij €200 voor moesten betalen. Luxaflex opgestuurd, maar pakket bleek na 6 keer zelf contact te moeten opnemen waar de gerepareerde luxaflex blijven kwijt te zijn geraakt. ( 7 weken verder )
Uiteindelijk na vaak contact te hebben gehad boden zij een zogenaamde oplossing aan, wat geen oplossing is. Namelijk nieuwe luxaflex met afwijkende afmetingen van hetgeen wat wij hadden, terwijl wij achter andere afmetingen hebben, dus geen oplossing! Of dezelfde afmeting bestellen, maar via een andere leverancier van hun waarbij wij zelf ruim €300 moesten bij betalen omdat die leverancier duurder is dan hun voormalige leverancier.
Oftewel hun probleem ons probleem maken en voet bij stuk houden dat dat de enige opties zijn.
Nooit, maar dan ook nooit meer bij deze partij bestellen!
Uiteindelijk heeft het 4 maanden geduurd voordat wij de luxaflex met onze afmetingen hebben ontvangen omdat wij dit juridisch hebben aangepakt.

Resposta da Decodeal
Prima rolgordijnen op maat voor een…
Prima rolgordijnen op maat voor een leuke prijs. Levertijd ongeveer 3a4 weken. De vorige rolgordijnen hebben ruim 10 jaar gehangen en waren nog goed. We wilden een andere kleur. Blij mee dus!

Mooi gerehabiliteerd
De behulpzaamheid bij het invoeren van de maten was echt goed! Super aardig.
Maar de levering van lamellen 2 ramen 81 en 83 cm breed werd geleverd met maar liefst 3 ophaal koorden !
Het licht valt in deze ramen door liefst 3 rijen koord openingen waardoor van verduistering nauwelijks sprake is en last geeft van storend licht inval.
Daarbij komt dat het er niet uitziet.
Foto’s opgestuurd en ja dat vonden zij ook veel.
Nu zegt de leverancier waarmee ze werken dat ze dat hebben gedaan om uitzakken te voorkomen .Maar bij de overige grote afmeting lamellen die gelijker tijd geleverd zijn is de afstand zoals het hoort om de 50 cm . Hierbij geen sprake van” voorkomen van uitzakken” ?
Vraag me nu af wat voor kwaliteit hout hiervoor gebruikt wordt .
Jammer dat deze levering zo anders uitviel dan de vorige waarbij dezelfde afmeting ramen maar 2 ophaal koorden hebben .
Daarom geef ik een rode ster aan dit bedrijf .
Lees net dat Decodeal de lamellen voor 2 ramen gaat vervangen met 2 ophaalkoorde ipv 3
TOP.
Dit is wat je mag verwachten van een bedrijf als Decodeal .
Had de voorzijde van het huis al 10 jaar hangen en ze zien er nog perfect uit .
Ben er erg blij mee.

Resposta da Decodeal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.