Heel tevreden met deze serviesset! De matzwarte kleur geeft een moderne en luxueuze uitstraling aan de tafel. De borden en kommen voelen stevig aan en zijn mooi afgewerkt. Alles was goed verpakt en kw... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Super servies! Een aantal onderdelen waren stuk maar door de tweede set heb ik toch nog een compleet setje servies! Niks op aan te merken, alleen de leverancier heeft er een week over gedaan om te bez... Ver mais
Heel erg tevreden met onze nieuwe prullenbak. De peullenbak bevat 2 vakken die wij voor rest en plastic afval gebruiken. De kwaliteit voelt goed aan. De prullenbak is zwaar genoeg dat het niet makkeli... Ver mais
Soms weet je meteen: dit zit gewoon goed. Mijn bestekset van Deleca is niet alleen stijlvol en kwalitatief, maar geeft echt dat extra tikkeltje klasse aan tafel. Tot in de details klopt het plaatje.... Ver mais
Detalhes da empresa
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes
Standaard bij elke bestelling

Informações de contato
Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Holanda
- 085 078 6322
- hello@deleca.nl
- deleca.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Echt super service!!!
Echt super service!!!! Was een zoutmolen stuk na anderhalf jaar en na simpel contact even apje gestuurd met filmpje en kreeg gewoon zonder gezeur een hele nieuwe set!!!! Echt daar wordt je toch blij van!!!

Goed kwaliteit en snelle levering
Goed kwaliteit en snelle levering

Great product
Great product! I ordered a full set of cutlery and it came exactly as pictured. Good quality and beautiful too. Can highly recommend.

Resposta da Deleca
Mooie bestekset voor een schappelijke…
Mooie bestekset voor een schappelijke prijs

Snijplankenset Sevilla
Hele mooie natuurlijke snijplanken set van Acaciahout met houder én uberhandige antislipvoetjes voor een heel erg leuke prijs Super snelle levering en fijne aftersales, ik ga ervan uit dat ik hier lang plezier van ga hebben!

Mooie set bamboe snijplanken
Via Bol.com een snijplanken set van bamboe besteld bij deleca. Levering was snel en goed verpakt. De set zelf is heel mooi en ziet er degelijk uit. Planken zijn wel behoorlijk zwaar.

Snel bezorgd en goede kwaliteit
Snel bezorgd en goede kwaliteit

Resposta da Deleca
De electrische peper en zour stel zirt…
De electrische peper en zour stel zirt er goed uit en werkt goed, en snelle levering

Mooie gouden bestekset!
Gouden bestekset is mooi. Kwaliteit ziet er goed uit. Jammer dat de bestekset die ik in november voor mijn verjaardag heb gekregen nu al uit het assortiment is (1/2 jaar). Een nieuwe gouden set besteld maar deze wijkt af van de andere. Klantenservice gebeld en gevraagd of ik die oude set nog kan bestellen zodat ik 2 dezelfde heb. Maar dat ging niet. Of de oude ruilen voor dezelfde nieuwe set. Maar dat deden ze niet. Jammer dat er weinig begrip was. Vandaar 4* ipv 5*

Resposta da Deleca
Ik ben heel blij met de snijplanken van Deleca!
Ik heb snijplanken van Deleca gekocht en deze bevallen supergoed.
Ze zitten in een stevige doos verpakt en de handleiding met onderhoudstips is erg duidelijk. De drie formaten zijn perfect. Of het nu voor een pizza, borrelplank, of fruit is, voor iedere gelegenheid zit er wel een goede maat tussen.
De houder geeft, naast dat het praktisch is, een mooie luxe uitstraling. Ik heb al meerdere complimenten gekregen over de snijplanken, want ze staan mooi te pronken in de keuken. Ik ben er erg blij mee!

Bestekset bij Deleca gekocht
Bestekset bij Deleca gekocht, was goede kwaliteit, degelijk product.
Snel verzonden en de volgende dag geleverd!
Was goed verpakt, zodat producten goed beschermd waren.
Super gewoon.

Resposta da Deleca
Heel mooi servies alleen iets minder…
Heel mooi servies alleen iets minder handig in de vaatwasser truc is om m andersom in de rekjes te zetten dan past het wel.

Precies zoals beschreven
Precies zoals beschreven. Was snel geleverd

Resposta da Deleca
Goede en vooral handige prullenbak
Goede en vooral handige prullenbak. Ziet er prima uit, kids vinden afvalverwerken opeens een leuk ding.

Resposta da Deleca
Nadat de bestelling binnen was heb ik…
Nadat de bestelling binnen was heb ik het bestek uitgepakt. En tot mijn verbazing was het nog mooier dan op het plaatje. Inmiddels heb ik het in gebruik en het staat geweldig met een gedekte tafel. Dus ik kan het iedereen aanbevelen.
Groet Willem 29

Resposta da Deleca
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.