Banner for Deleca

Deleca Avaliações 223

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met deze serviesset! De matzwarte kleur geeft een moderne en luxueuze uitstraling aan de tafel. De borden en kommen voelen stevig aan en zijn mooi afgewerkt. Alles was goed verpakt en kw... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super servies! Een aantal onderdelen waren stuk maar door de tweede set heb ik toch nog een compleet setje servies! Niks op aan te merken, alleen de leverancier heeft er een week over gedaan om te bez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg tevreden met onze nieuwe prullenbak. De peullenbak bevat 2 vakken die wij voor rest en plastic afval gebruiken. De kwaliteit voelt goed aan. De prullenbak is zwaar genoeg dat het niet makkeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Soms weet je meteen: dit zit gewoon goed. Mijn bestekset van Deleca is niet alleen stijlvol en kwalitatief, maar geeft echt dat extra tikkeltje klasse aan tafel. Tot in de details klopt het plaatje.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

223 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Too planken

De planken werden snel geleverd. Ik ben zelf kok en heb al meerdere snijplanken versleten. Deze snijplanken zijn perfect. Door de

30 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat leuk om een review van een echte kok te lezen 😄 Super om te horen dat de snijplanken zo goed bevallen en zich kunnen meten met de planken die je eerder gebruikt hebt. Dat is een groot compliment voor ons! Heel veel plezier ermee in de keuken 👨‍🍳

Mooie snijplank ontvangen van Deleca

Mooie snijplank ontvangen van Deleca, fijne kwaliteit en snelle levering..ziet er ook fantastisch uit :)

Resposta da Deleca

Bedankt voor je mooie review, Erik! 😊 Super fijn om te horen dat de snijplank zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de kwaliteit én snelle levering. En natuurlijk extra leuk dat hij ook zo mooi staat in de keuken 😉

Aanrader!

Super mooi verpakt met nog een kleinigheidje! Mooie bestekset voor een leuke prijs!

Resposta da Deleca

Wat leuk om te horen, Elisa! ✨ Super fijn dat de bestekset zo goed bevalt en dat ook de verpakking én het extraatje gewaardeerd werden. Veel plezier met je mooie nieuwe set 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De prachtige plankenset werd heel snel…

De prachtige plankenset werd heel snel bezorgd. Ik hem hem volgens gebruiksaanwijzing eerst met een voedselveilige olie behandeld en dit 2x gedaan.

Was een beetje huiverig dat de planken snel beschadigd zouden zijn, maar het tegendeel is waar. Zowel met koksmes, tomatenmesje, slagersmes, de planken blijven mooi. Ik ben erg tevreden en het staat ook nog eens super op het aanrecht

Resposta da Deleca

Wat een geweldige en uitgebreide review, bedankt! 😄 Super leuk om te horen dat de plankenset niet alleen mooi staat op het aanrecht, maar ook echt goed bestand is tegen intensief gebruik. Fijn dat de behandeling met olie goed geholpen heeft en dat de planken mooi blijven, zelfs met verschillende messen. Heel veel plezier ermee in de keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie prullenbak van goede kwaliteit

Mooie prullenbak van goede kwaliteit, precies wat we zochten. Het past mooi netjes bij de rest van ons interieur. Het opent makkelijk, de geur uit de prullenbak wordt goed opgevangen door de filters. Zeker een aanrader!

Resposta da Deleca

Wat fijn om te lezen, Nico 😊 Super dat de prullenbak precies is wat jullie zochten en mooi aansluit bij het interieur. Leuk om te horen dat ook de filters goed hun werk doen en het gebruik zo prettig is. Bedankt voor je aanrader!

Sieraad voor je aanrecht

Nadat we al jaren plastic snijplanken hebben gebruikt besloten we om over te gaan naar houten of bamboe snijplanken. Bij de plastic snijplanken zag ik vaak dat er plastic deeltjes loskwamen die vaak in het eten verdwenen. Dus vanwege de gezondheid stapten we over op bamboe snijplanken
De keuze viel op de snijplanken van Deleca. Voordeel is dat je 3 prachtige en luxe bamboeplanken ontvangt. 3 verschillende maten voor de kleinere en grotere snijklussen. De planken voelen solide aan ook omdat ze 3 cm dik zijn. Ook handig is de houder waar de 3 snijplanken in passen. Daardoor staan ze mooi gerangschikt op het aanrecht. Na het uitpakken gelijk de planken in de lijnzaadolie gezet om ze lang mooi te houden.
Snijden gaat ook goed. Vlees kun je gewoon snijden als je plank tenminste direct afwast. Handig is ook de goot waar eventuele sappen in stromen zonder dat ze op je aanrecht belanden. De snijplanken verschuiven niet door de anti-slip voetjes.
Al met al een mooie set snijplanken die er goed uit zien en bijdragen aan de gezondheid. Aanrader voor je aanrecht.

27 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat een fantastische en uitgebreide review, Edwin! 🌟 Geweldig om te lezen hoe bewust jullie de overstap naar bamboe snijplanken hebben gemaakt en dat onze set daarin zo goed bevalt. Super fijn dat jullie tevreden zijn over de verschillende formaten, de stevigheid, de handige sapgoot én de houder op het aanrecht. Ook top dat de anti slip voetjes goed hun werk doen 😊 Heel veel plezier met de set en bedankt voor je mooie aanrader!

Mooie snijplanken

Goede product informatie en snelle levering tegen keurige prijs

26 de março de 2026

Resposta da Deleca

Fijn om te horen dat alles naar wens was 😊 Goede productinformatie, snelle levering én een nette prijs, dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor je review!

Supersterke afvalzakken

Supersterke zakken van een perfecte afmeting. Bovendien hele snelle levering.

16 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat fijn om te horen, Dineke 😊 Super dat de vuilniszakken zo goed bevallen en perfect passen. En natuurlijk altijd mooi meegenomen dat ze ook nog eens snel geleverd werden!

Bestekset

Super blij met de bestekset! Het ligt fijn in de hand, voelt stevig aan en ziet er mooi strak uit. Past zowel bij een gewone maaltijd als wanneer je uitgebreider eet!
En wat ik echt leuk vond, het was super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken!
Ik ben er erg blij mee!

26 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat een leuke review om te lezen 😊 Super fijn dat de bestekset zo goed bevalt en prettig in de hand ligt. En extra leuk dat de verpakking ook zo in de smaak viel, we maken er graag een klein cadeautje van om uit te pakken ✨ Heel veel plezier met jullie mooie set!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige snijplanken set.

Wat een geweldige snijplanken set.
Zeer mooie afwerking en een mooie aanwinst voor onze keuken.
Snelle en verzorgde levering!

Resposta da Deleca

Wat een fijne review, bedankt! 😄 Super leuk om te horen dat de snijplanken set zo goed bevalt en een mooie toevoeging is aan jullie keuken. Fijn dat ook de levering netjes en snel verlopen is. Heel veel plezier ermee!

Must-have voor je keuken

Recent de serviesset van Deleca besteld en ben aangenaam verrast van de kwaliteit. Ziet er ook erg mooi uit! Ik ben een tevreden klant.

17 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat leuk om te horen, Delano! 😊 Super dat de serviesset je positief verrast heeft en dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de uitstraling. Daar doen we het voor! Veel plezier ermee aan tafel.

Top kwaliteit

Super lief! Ik kreeg ook een thee-ei (theezeefje) erbij, echt een leuke en mooie set. Dankjewel! Het voelde als klant heel persoonlijk.

6 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat een lieve review, bedankt! 😊 Super fijn om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt en dat het kleine extraatje gewaardeerd werd. We vinden het belangrijk dat een bestelling nét wat persoonlijker aanvoelt. Heel veel plezier met je nieuwe set!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had eerst plastieken snijplanken

Ik had eerst plastieken snijplanken, maar deze acacia snijplankenset bevalt me beter. De planken voelen stevig, zien er luxe uit en zijn vriendelijker voor mijn messen. Ze verschuiven minder tijdens het snijden en nemen minder geurtjes op. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en blijven ze mooi.
De snijplanken had ik de volgende dag in huis en ik kon ze gelijk en gebruik nemen.
Een upgrade in mijn keuken waar ik elke dag plezier van heb.

Resposta da Deleca

Wat een geweldige en uitgebreide review, Binck! 😄 Super leuk om te horen dat de overstap van plastic naar acacia snijplanken zo goed bevalt. Fijn dat je merkt dat ze stevig zijn, mooi blijven en prettig werken tijdens het snijden. En natuurlijk top dat je ze zo snel in huis had en er nu elke dag plezier van hebt in de keuken ✨

Snijplanken hout 3 stuks

Gebruik de planken nu ongeveer iets langer dan een week en over het algemeen ben ik er erg tevreden over. De anti-slip aan de onderkant is echt een groot pluspunt; daardoor blijft de snijplank stevig op zijn plek liggen tijdens het snijden, wat het een stuk veiliger en prettiger maakt. Ook het formaat en het gewicht voelen goed in balans, waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn.

Na het snijden en met de hand afwassen merk ik wel dat de snijstrepen vrij zichtbaar zijn. Je ziet en voelt dat er lichte groeven ontstaan, wat me doet afvragen hoe dit zich op de lange termijn zal ontwikkelen. Mogelijk hoort dit bij het materiaal, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Aan de andere kant snijden de planken echt fijn. Messen glijden er soepel overheen en het oppervlak voelt prettig aan tijdens gebruik. Daarnaast zien ze er ook gewoon mooi uit op het aanrecht; ze hebben een nette, moderne uitstraling. De meegeleverde houder is ook een mooie toevoeging en zorgt ervoor dat de planken netjes opgeborgen kunnen worden. Wel kunnen de planken er zijwaarts wat makkelijk uitvallen, dus daar moet je even op letten.

Al met al een fijne set snijplanken met vooral veel gebruiksgemak en een mooie uitstraling.

16 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review, Margot 😊 Super fijn om te horen dat de planken prettig in gebruik zijn, stevig blijven liggen door de anti slip voetjes en mooi staan op het aanrecht. Ook leuk dat de houder goed bevalt!

Snijsporen kunnen na verloop van tijd inderdaad zichtbaar worden bij houten snijplanken, zeker bij intensief gebruik. Gelukkig hoort dat bij het natuurlijke materiaal en helpt regelmatig onderhouden met olie om ze mooi te houden ✨ Bedankt ook voor je feedback over de houder, daar nemen we zeker iets van mee.

Heel veel plezier met de set!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, ziet er heel mooi uit

2 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Wat fijn om te horen 😊 Super dat je tevreden bent over de kwaliteit én de uitstraling. Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De snijplanken zijn van zeer goede…

De snijplanken zijn van zeer goede kwaliteit. Ze werden geleverd in een geschenkverpakking. Geweldig!

Resposta da Deleca

Hoi Dorota, bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de geschenkverpakking in de smaak viel 🎁

Veel plezier met de snijplanken!

Prima snijplank

Prima snijplank, helaas de verkeerde maat besteld maar inmiddels is de goede onderweg. Ik heb meer planken van hun. Die zijn prima.

Resposta da Deleca

Hoi Marl, bedankt voor je review en leuk om te horen dat je al meerdere snijplanken van ons gebruikt en tevreden bent! Fijn dat de juiste maat inmiddels onderweg is en dat het zo is opgelost 🙌 Mocht alles straks helemaal naar wens zijn, zou je je beoordeling misschien nog willen aanpassen? Dat helpt ons echt enorm.

Veel plezier met je nieuwe snijplank!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vin het een fijne zet

Ik vin het een fijne zet. Ook makelijk dat die oplaadbaar is met usb C. Kan behoorlijk wat zout en peper in het bakje. Heb het nog niet vaak gebruikt. Maar tot nu toe ben ik er tevrede mee.

Hoi Cindy,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de set goed bevalt!

We zien dat je een 3 sterren beoordeling hebt gegeven, terwijl je best positief bent. Mocht je ervaring zo blijven, zou je dan misschien je beoordeling willen herzien? Dat helpt ons enorm 😊

Veel plezier met de set!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie en fijne snijplanken met standaard.

Ik en mijn gezin zijn erg tevreden met deze snijplanken. Ze zijn heel mooi dik en stevig. We hebben ze in de olie gezet, en daarna zijn we ze gaan proberen. We gebruiken ze voor groente en fruit snijden, brood snijden en smeren, maar ook voor brood bakken en het deeg erop te maken. Daar vind ik vooral de grote erg fijn voor! Ze glijden niet weg, hebben handige hand grepen aan de zijkant, en de gleuf in de rand is handig zodat er niet overal vocht heen kan lopen. Wij zijn heel erg blij met deze snijplanken, en ze zien er ook nog eens mooi uit in de keuken!

Resposta da Deleca

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Geweldig om te lezen dat jullie de planken zo veelzijdig gebruiken en dat ze zo goed bevallen in de keuken 🙌

Heel veel plezier ermee samen met je gezin!

Mooie materialen

Mooie materialen . Tevreden van de snelle levering

13 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je review Tamara! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de materialen en de snelle levering ✨

Veel plezier met je aankoop!
Team Deleca

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.