Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Ver mais
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Ver mais
Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... Ver mais
Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... Ver mais
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik vraag me toch af wat er "dezign" is aan deze store.
Al hun lampen, of de meesten toch, zijn terug te vinden op andere websites zoals ledloket.be aan een fractie van de prijs
Voorbeeldje:
Hun nieuwe Holi-lamp aan 45 euro staat op ledloket te koop aan 20 euro. Op foto 7/7 staat zelfs de naam "Holi" vermeld op de verpakking.
Google maar eens "ledloket semi-inbouwspot-wit-o100mm-gu10-fitting"
De extreme overvloed aan FB/instagram-advertenties & mooie marketing-foto's moeten natuurlijk ook betaald worden...

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Alles is geleverd volgens afspraak.
De goederen komen volledig overeen met de beschrijving op de verkoopsite.

Correcte klanteninteractie.
Snelle reactie op bijkomende vragen.
Ze denken mee indien er toch een probleem opduikt

Zeer klant vriendelijk.
Na mijn bestelling, nog telefonisch verandering doorgegeven was allemaal geen probleem.
Product perfect verpakt.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Ook heel tevreden met het uiteindelijke resultaat!

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Nadat wij al eerder bestellingen hadden gedaan in het verleden, ook nu weer een bestelling gedaan. Na het doen van de bestelling bleek dat een andere oplossing toch beter was en contact opgenomen over het retour zenden van het bestelde. Ook daarin een uitstekende service en afhandeling.
Een volgende keer komen we graag weer terug.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Communicatie met het bedrijf is optimaal. Enkele vragen gesteld over een specifieke installatie ivm railverlichting en steeds binnen de dag, soms zelfs sneller - ook (onverwacht) op 21/07 - een antwoord. Er wordt ook mee gezocht naar een oplossing. Snelle levering en topmateriaal - zoals ze zelf schrijven: eenvoudig te plaatsen. 👍

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Na advertentie via facebook, afspraak gemaakt voor wat verdere uitleg, perfect ontvangen en een gedetailleerde uitleg over de produkten.
Installatie verliep vlekkeloos
Top product en zeker een aanrader!!

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Ik zou een min score willen geven maar dat gaat niet. Gewoon brol onze buitenarmaturen waren na een paar weken aan het flikkeren en nu heb ik nieuwe geplaatst en de ooit zwarte van hun zijn nu op 6 maand al grijs van de zon.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Tevreden van de rail en ledspots.
Snelle levering ook.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Snelle levering van het bestelde. Netjes en goed verpakt. En als je belt krijg je een vriendelijke dame aan de telefoon die wel behulpzaam is maar ook zeker gelijk door verwijst naar de website.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Wanneer je een leek in verlichting bent, een bouwplan hebt en niet goed weet, hoe pak ik dit aan, en hierbovenop nog is prijs/kwaliteit belangrijk vindt, dan zit je bij Dezignstore.be aan het juiste adres.
Super tevreden van de verlichting, service en nazorg!