Veja o que dizem as avaliações
Top personlig service! Læste fine anmeldelser her, og ringede til Jacob for aftale om digitalisering af gamle VHS bånd samt VHS-C bånd. Meget behagelig kommunikation og da jeg var ppe på 4 bånd ial... Ver mais
Jeg er meget tilfreds med resultatet, og alt er organiseret. Så i stedet for at billederne, lysbillederne eller VHS båndene ligger i skuffer og skabe, til ingen verdens nytte, så få lagt det på USB st... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Digitaltphoto tilbyder digitalisering af analoge fotos, dias (lysbilleder), negativer og videobånd. Konvertering af dine minder, så dine minder kan nydes digitalt på såvel mobiltelefon, tablet, PC og TV. Ofte får vi kun set billeder og video, hvis de er let tilgængelige, hvilket er princippet bag digitaltphoto. Vi ønsker du får et brugbart produkt, som du kan bruge og nyde med det samme, selv uden større PC viden. Service er en vigtig del af digitaltphotos fundament. Bestiller du en opgave på over kr. 400,- og bor du på Sjælland nord for Køge er afhentning af diverse analoge billeder, video m.m. samt levering af den færdige opgave sammen med det originale materiale, uden ekstra regning for dig. Med de mange muligheder der i dag er for at se billeder på TV, tablet, mobil og PC, er det en selvfølge at digitalisere. Det er skønt at hele familien kan se billederne samtidig på TV´et, og familien er sammen omkring denne oplevelse.
Informações de contato
Utterslev, 2400, København, Dinamarca
- kontakt@digitaltphoto.dk
- digitaltphoto.dk
Kan virkelig anbefales.
Jeg har fået scannet 143 minox lysbilleder, nogle næsten 70 år gamle, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det hele er gået hurtigt og kommunikationen har været i top. Prisen var endda lavere end jeg havde forventet.
Fantastisk service & fantastisk resultat
Fantastisk service & fantastisk resultat! Jeg fik overført Video8 bånd til et USB-stik og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jacob er meget serviceminded og jeg vil helt sikkert kontakte ham igen, når jeg får brug for det.
Igen giver jeg fem stjerner 👏
Igen giver jeg fem stjerner 👏
Holder aftalte til punkt og prikke.
Minimum 5 stjerner
Minimum 5 stjerner, simpelthen fantastisk service og professionelt arbejde. Dejligt der stadig findes forretninger med folk som Jacob, i en verden hvor service og viden om produktet ikke er en selvfølge.
Høj kvalitet, super service og god pris!
Virkelig positiv oplevelse at benytte Digitaltphoto! Kvalitet, kommunikation og service helt i top. Vi havde 29 gamle videobånd fra børnene var små, som er blevet overspillet til USB og systematiseret på fineste vis. Afhentning og levering på adressen. Meget effektivt og professionelt arbejde. Vi vil klart anbefale Digitaltphoto.
Tak Jacob!
Super venlig, hurtig og kompetent.
Super venlig, hurtig og kompetent service. Og til helt rimelige priser. Vi har fået digitaliseret 69 videofilm i 5 forskellige formater fra 30 år af vores liv med bl.a. vores 3 drenges opvækst. Jacob fik klaret opgaven til et 12-tal. Gamle knækkede videoer blev repareret og alt digitaliseret, navngivet og kategoriseret. Vi er lykkelige og det er GULD det her. Tak Jacob!! Og de aller bedste anbefalinger herfra!!
Fantastisk oplevelse med Digitaltphoto
Fantastisk oplevelse med Digitaltphoto, havde flere DVD optagelser som min DVD ikke ville afspille.
Jacob fik fixet alle mine DVD'er og lagt dem på USB.
Det var mine børns første år som han reddede, hvilket var uerstattelig for mig.
Kæmpe ros og tak Jacob
Super god service
Kan kun anbefale Digitaltphoto. Jeg skrev til Jacob, hvad mine ønsker for min ordre var. Han skrev hurtig tilbage og bestillingen blev gennemført. Min ordre blev færdig som ønsket. Jeg har været meget tilfreds og det er ikke sidste gang, at jeg benytter Digitaltphoto.
Verdensklasse service
Verdensklasse service - Mine albums/billeder blev som aftalt hentet på min bopæl. Der var god orden på alt hvad jeg fik retur (som efter aftale var taget ud af fotoalbums), så fotos var lige til at genindsætte præcis der hvor de var taget ud. Selve slutproduktet, de digitale billeder blev som aftalt leveret på USB nøgle i god kvalitet og også her i en god og overskuelig orden. De blev ydermere leveret til døren til aftalt pris. - Jeg kan kun anbefale Digitalphoto.dk hvis I skal have digitaliseret jeres gamle fotoalbums :)
Fantastisk service og kvalitet.
Fantastisk service med afhentning og udbringning. Scanning af gamle dias i rigtig fin kvalitet. Rammerne bliver først pudset og de scannede billeder efterbehandles - det er bestemt value for money. Kan varmt anbefales.
Top personlig service
Top personlig service!
Læste fine anmeldelser her, og ringede til Jacob for aftale om digitalisering af gamle VHS bånd samt VHS-C bånd. Meget behagelig kommunikation og da jeg var ppe på 4 bånd ialt var der personlig både afhentning og aflevering. Nu har jeg de dejlige minder på en USB stik og kan redigere løs som jeg har lyst.
Vil til enhver tid anbefale Jacob og Digitaltphoto til dette! 1000 tak.
Super oplevelse
Hurtige tilbagemeldinger på alle henvendelser. Hurtig ekspedition. Flot kvalitet (dias scannede og videoer digitaliserede). God pris. Jeg køber gerne fra digitaltphoto igen.
Imponerende service
Imponerende service
Afleverede en del dias og videobånd og fik alt digitaliseret inden en uge. Ja, faktisk på 3 hverdage. Nem at kommunikere og lave aftaler med.
Tak for top service og ikke mindst et super produkt.
Pålidelig og serviceminded
Pålidelig, udstrakt service og hurtigt svar på henvendelser.
Super oplevelse
Super oplevelse. Materiale afhentet og leveret hjemme, bedst mulige kvalitet af gamle smalfilm fra 70'erne, dias fra start 90'erne og videoer fra slut 90 og start 00 :)
Super kvalitet og service.
Yderst professionelt arbejde til meget rimelige priser.
Jeg er virkelig glad for at jeg faldt over ”digitaltphoto” på nettet. Jeg fik den bedst mulige service og den bedst tænkelige kvalitet tilbage af det digitaliserede materiale! Et virkelig professionelt arbejde og en meget professionel rådgivning! Et af VHS båndene hakkede delvis i overspilningen/digitaliseringen men Jacob bad mig bare sende båndet retur og fik også dette rettet ind – jeg er helt målløs over den gode service han yder. Mange tak det! Hos digitaltphoto er dine gamle filmminder i de bedste hænder!!!!
Kan varmt anbefales
Har brugt digitalphoto til at forevige nogle gamle VHS bånd, som desværre led af mug og skimmel. Intet problem for digitalphoto og 2 uger efter aflevering, modtog jeg et USB-stik med alle 8 film på! Er meget tilfreds med resultatet mht. kvalitet og servicen var i top. Filmene blev også hentet og leveret personligt.
Super god service- sågar afhentning…
Super god service- sågar afhentning samt levering. Gode priser, og god kvalitet . Hurtig respons ved bl.a mail. Kan SÅ meget anbefales😁
Imødekommende service
Imødekommende service, hurtig levering.
Fantastisk at I afhenter og leverer tilbage på kundens adresse. Fin kvalitet på den bestilte vare. Tip Top.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.