Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået scannet 143 minox lysbilleder, nogle næsten 70 år gamle, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det hele er gået hurtigt og kommunikationen har været i top. Prisen var endda lavere end... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top personlig service! Læste fine anmeldelser her, og ringede til Jacob for aftale om digitalisering af gamle VHS bånd samt VHS-C bånd. Meget behagelig kommunikation og da jeg var ppe på 4 bånd ial... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og alt er organiseret. Så i stedet for at billederne, lysbillederne eller VHS båndene ligger i skuffer og skabe, til ingen verdens nytte, så få lagt det på USB st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super venlig, hurtig og kompetent service. Og til helt rimelige priser. Vi har fået digitaliseret 69 videofilm i 5 forskellige formater fra 30 år af vores liv med bl.a. vores 3 drenges opvækst. Jacob... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Digitaltphoto tilbyder digitalisering af analoge fotos, dias (lysbilleder), negativer og videobånd. Konvertering af dine minder, så dine minder kan nydes digitalt på såvel mobiltelefon, tablet, PC og TV. Ofte får vi kun set billeder og video, hvis de er let tilgængelige, hvilket er princippet bag digitaltphoto. Vi ønsker du får et brugbart produkt, som du kan bruge og nyde med det samme, selv uden større PC viden. Service er en vigtig del af digitaltphotos fundament. Bestiller du en opgave på over kr. 400,- og bor du på Sjælland nord for Køge er afhentning af diverse analoge billeder, video m.m. samt levering af den færdige opgave sammen med det originale materiale, uden ekstra regning for dig. Med de mange muligheder der i dag er for at se billeder på TV, tablet, mobil og PC, er det en selvfølge at digitalisere. Det er skønt at hele familien kan se billederne samtidig på TV´et, og familien er sammen omkring denne oplevelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fremragende serrvice

Digitaltphoto har leveret fremragende service.
Først fik jeg god og letforståelig vejledning i mulighederne. Derefter blev
nogle gamle DVDer, der var ved at dø, digitaliseret. Nogle få, der ikke kunne reddes, betalte jeg ikke for. Fint med afhentning og udbringning

26 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en fantastisk positiv oplevelse…

Det var en fantastisk positiv oplevelse på alle fronter. Fint udført arbejde, og meget sirligt og praktisk sat op. Dertil en utrolig venlig og personlig service. Har faktisk allerede givet varme anbefalinger videre. Totalt super😊

29 de janeiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med…

Jeg er meget tilfreds med digitaltphoto. Både hvad angår service og selve produktet. God vejledning og oplysning om de forskellige muligheder. Og så ovenikøbet levering til døren.
Jeg vil helt sikkert anvende samme virksomhed næste gang.

Charlotte

27 de novembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt, over forventning, aftaler overholdes, rimelig pris.

Digitaltphoto fundet ved en tilfældighed. Særdeles professionel betjening, ud over al forventning. Afhentning og levering, uden problemer og aftaler overholdes.

Resultatet af både VHS og gamle 8 m/m smalfilm over forventning med tilhørende oversigts liste. Yderst tilfreds og prisen er ganske rimelig.

Kan kun varmt anbefale Digitaltphoto.

Peter Hansen, Dragør

24 de outubro de 2019

Trygt

Trygt

Hurtigt svar på forespørgsel, negativer og film blev afhentet og afleveret personligt på min adresse, så en god og tryg oplevelse.

19 de setembro de 2019

God kvalitet

God pris! Venlig og fleksibel service og et meget tilfredsstillende produkt.

19 de setembro de 2019

5 stjerne med pil opefter

Fik overspillet 4 VHS bånd til ekstern harddisk.
Bestilling, service og kvalitet helt i top.
Jeg har flere bånd der skal overspilles og muligvis billeder der skal digitaliseres. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil benytte mig af Digitalt photo igen.

3 de agosto de 2019

Suveræn service.

Ganske enkelt suveræn service fra afhentning af mine gamle video 8 bånd til det udførte arbejde og efterfølgende aflevering på min bopæl.
Det hele overspillet til en SSD disk og dokumentation for hvad der er og hvordan det er delt op.
Langt over hvad jeg havde håbet på.

23 de julho de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais