Dirk van den Broek Avaliações 674

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Supermercado

De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

674 avaliações

Respondeu a 79% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Onbeschofte kassajuffrouw

Vandaag bij het afrekenen van mijn dure boodschappen bij Dirk van den Broek aan de Simon Carmiggelthof 258 in het winkelcentrum Leidschenveen, ben ik behoorlijk geschrokken van het onbeschoft gedrag van de witte dame achter de kassa, die zich zelf Lynn noemde.
Toen ik haar attent maakte op het feit dat ze tijdens het afrekenen heel grof met mijn boodschappen omging en daardoor een pak eieren bijna kapot smeet, kreeg in onverwachts een grote bek van haar terug. Het is een omgekeerde wereld bij deze supermarkt voor wat het personeel bij de kassa betreft. Ik kan mij voorstellen dat Dirk de kosten laag wilt houden door jonge gasten zonder levenservaring in dienst te nemen, maar het gevolg is wel dat deze jongelui niet over de sociale en communicatieve eigenschappen bezitten om met klanten om te gaan. Ze vertonen agressief gedrag en weten niet met de klanten om tevgaan.
Een klacht indienen bij Dirk heeft geen zin want ze doen er toch niks mee. Dan maar op deze manier de potentiële klanten van Dirk maar waarschuwen wat ze kunnen verwachten als ze in het winkelcentrum van Leidschenveen hun boodschappen gaan doen: verwacht geen klantenservice maar een grote bek bij de kassa.

4 de julho de 2025

Beste klant,

Dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo duidelijk te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat u zich op deze manier behandeld heeft gevoeld in onze winkel aan de Simon Carmiggelthof. Dit is absoluut niet hoe wij willen dat onze klantenservice ervaren wordt.

Onze collega’s horen vriendelijk, zorgvuldig en met respect met klanten en hun boodschappen om te gaan. Uw verhaal laat zien dat dit hier niet het geval was, en dat nemen we zeer serieus.

We willen dit graag verder onderzoeken en bespreken met het team in de winkel. Wilt u uw ervaring eventueel nog verder toelichten via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact)? Zo kunnen we gericht actie ondernemen.

Onze excuses voor het vervelende gevoel dat dit bezoek u heeft bezorgd. We hopen dat u ons nog een kans wilt geven om het beter te doen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Als je statiegeld vraagt voor de…

Als je statiegeld vraagt voor de flessen en blikken,hoor je de flessen automaat ook te laten repareren en niet lekker makkelijk wekenlang papiertje met "defect"erop geplakt houden..zoals bij de Dirk in Vleuten:(.

3 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Je hebt helemaal gelijk: als we statiegeld heffen, moet de flessenautomaat ook gewoon werken. Het is niet de bedoeling dat een apparaat wekenlang buiten gebruik blijft met alleen een briefje “defect” erop. Dat is frustrerend, zeker als je je lege flessen en blikjes netjes wilt inleveren.

We nemen je melding serieus en geven dit door aan de winkel in Vleuten, zodat er snel naar een oplossing gekeken wordt.

Dank voor het delen van je ervaring. Hopelijk zien we je snel weer bij Dirk!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ballentent Dirk van den Broek …

Elke maakt Dirk reclame voor bijvoorbeeld kratten warsteiner biertjes. Dit is nu voor de derde keer opvolgend dat bij een reclamefolder deze bier wordt aangeboden, maar het is weer niet geleverd in de plaatselijke vestiging. Je vraagt je af wat voor ballentent Dirk is. Voor mij de laatste keer dat ik hier intrap.

26 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je speciaal voor een aanbieding naar de winkel komt en die keer op keer niet verkrijgbaar is. Dat is niet de bedoeling en zeker niet hoe wij onze aanbiedingen willen presenteren.

Soms zijn populaire acties sneller uitverkocht of zijn er leveringsproblemen, maar dat neemt niet weg dat we dit beter moeten communiceren. Jouw ervaring nemen we mee en bespreken we met het filiaal en onze inkoopafdeling.

Dank dat je dit met ons deelt. Hopelijk geef je ons in de toekomst toch nog een kans om het beter te doen. Heb je vragen of wil je je ervaring verder toelichten? Neem gerust contact op via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact).

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bij de Dirk in het stadshart Zoetermeer…

Bij de Dirk in het stadshart Zoetermeer was vandaag de flessenautomaat weer eens stuk. Kom je aanlopen met een lege krat en helpen ze je niet om als alternatief een bonnetje uit te schrijven. Vorige week was de blikjes automaat ook al stuk. Hoe kan het zijn dat zo'n grote winkel geen dubbel apparaat heeft, of aanbiedt de lege flessen handmatig in te nemen. Hele slechte service! Men zei wel dat ik de lege krat bij de concurrent Hoogvliet kon inwisselen. Nou wat een service zeg. Neem een voorbeeld aan Albert Heijn, daar staan TWEE automaten waar zowel flessen als blikjes in kunnen.

26 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u meerdere keren te maken heeft gehad met een defecte flessen- of blikjesautomaat in onze winkel in Stadshart Zoetermeer. Dat is erg vervelend, zeker als u speciaal komt om lege emballage in te leveren.

Het is niet de bedoeling dat u naar een concurrent wordt verwezen om uw krat in te wisselen. Als een automaat stuk is, horen we een passende oplossing te bieden, bijvoorbeeld door handmatige inname of een bonnetje uit te schrijven. Dat dit niet is gebeurd, nemen we serieus en bespreken we met de winkel.

We waarderen uw suggestie over dubbele apparaten en zullen dit meenemen in onze evaluaties. Hopelijk mogen we u toch blijven verwelkomen en uw volgende bezoek beter laten verlopen.

A-sociaal personeel filiaal Goudsesingel in Rotterdam

Vandaag 24 juni (filiaal Goudsesingel Rotterdam), ging mijn dochter samen met een vriendin rond sluitingstijd nog snel wat boodschappen halen. Terwijl zij door de rijen lopen is het personeel aan het rennen, spelen en schreeuwen door de zaak. Eentje gooit met batterijen dat tegen de vriendin van mijn dochter aankomt. De een komt sorry zeggen en de ander begint te discussiëren waarom excuus en maakt er een hele heisa van. Mijn dochter vraagt of er geen supervisor aanwezig is, waarop degene antwoord “ja, die is er. Wil je die spreken? Kom dan ? Kom maar ..Staat er een kleine knaap die misschien wel 16 jaar leek, die op wat zonnebloempitten stond te kauwen. Terwijl mijn dochter bij de zelfscan stond, roept één van de medewerkers die staat te dweilen of het nog lang gaat duren en waarom er nog mensen hier lopen. Hierdoor is er een discussie ontstaan. Deze dame is heel brutaal en heeft wel vaker onenigheid met klanten. Op een gegeven moment werd mijn dochter omsingeld door 8 man (medewerkers inclusief de supervisor). De vriendin van mijn dochter was voordat dit gebeurde teruggelopen om nog een pak melk te halen, die zij was vergeten. Hoe bedreigend is dit allemaal. Ik verzoek de filiaalmanager om de camerabeelden te bekijken en zie wat er zich allemaal hier afspeelt. Waar is de volwassenheid en deskundigheid van het personeel gebleven. Dit is nu te ver gegaan ! Ik heb mijn dochter en vriendin geadviseerd om aangifte bij de politie te doen. En deze zal ook zeker komen !

24 de junho de 2025

Beste klant,

Dank voor uw bericht. We vinden het heel vervelend om te lezen wat er is gebeurd in ons filiaal aan de Goudsesingel. Dit is absoluut niet hoe we met onze klanten om willen gaan.

Wilt u de situatie verder toelichten via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact)? Zo kunnen we dit goed onderzoeken en samen naar een oplossing kijken.

Dirk vleuten

Dirk vleuten. Alles netjes gescand en afgerekend, komt er plotseling een medewerkster en trekt het bonnetje uit mijn handen. Ze begint de bon naar te kijken en geef aan dat ik de perziken niet heb gescand ik geef aan dat het niet kan kloppen en ze word enorm boos!! Tot 3 keer toe schreeuwt ze dat ze niet op de bon staan toen ik vroeg of ik even mocht kijken zei ze ineens Oh ze staan er wel op. En loop weer weg zonder excuses dit is de laatste keer dat ik hier ben geweest ik kom hier al 20 jaar!!! Bedrijfsleider is 3 weken op vakantie dus kon mijn beklacht niet doen en hoofdkantoor deed ook nonchalant schandalig

20 de junho de 2025

Bedankt voor je review,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring in onze winkel in Vleuten zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat het erg vervelend is als je als trouwe klant al 20 jaar bij ons winkelt en je je dan op deze manier behandeld voelt — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen dit soort signalen serieus. Omdat we de situatie graag goed willen laten beoordelen door de juiste afdeling, willen we je vragen om je melding in te dienen via:
👉 www.dirk.nl/contact

Daar kun je je klacht rechtstreeks delen met onze klantenservice, inclusief eventuele aanvullende informatie. Zij zorgen ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Team Dirk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag 17 juni om 15 22 uur moest ik…

Vandaag 17 juni om 15 22 uur moest ik wat afrekenen bij de kassa met cashier aan het Dirk filiaal bij de Rijnstraat in Amsterdam. Mevr zat op haar telefoon. Ik zei netjes goedemiddag ik kreeg al geen reactie. Mevr begon mijn boodschappen te scannen daarbij kwamen ook 2 flesjes drank van de klant achter mij per ongeluk bij mij bestelling omdat we vergeten waren het plankje op de band te zetten wat onze boodschappen scheidt van elkaar. Ik zei netjes dat die niet van mij waren. Mevr begon helemaal te keer agressief te gaan en op een hoge asociale manier mij kennen te geven dat ik het plankje moest zetten op de band!!?? Dit kan echt niet zo langer in dit filiaal. Ik zie vaak hoe klanten daar asociaal ( zeker niet altijd!) daar behandelt worden. Dirk doe er wat aan voor dat er vechtpartijen daar gaan uitbreken. U kunt alles terugzien op de kamera! Ik wil nooit iets op antisemitisme gooien. Maar als Jood doe ik al geen keppeltje meer aan als ik in de Dirk winkel.

17 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat u beschrijft is absoluut niet de manier waarop we bij Dirk met klanten om willen gaan. U hoort met respect behandeld te worden, ongeacht de situatie of achtergrond. Dat u zich hierdoor niet welkom voelt in onze winkel, vinden we zeer ernstig.

Uw melding over het gedrag van de caissière nemen we dan ook serieus. Klantvriendelijkheid en veiligheid staan voorop, en we zullen dit incident direct bespreken met de leiding van het filiaal op de Rijnstraat.

Ook uw opmerking over het gevoel van onveiligheid als Joodse klant raakt ons. Dirk is er voor iedereen, en iedereen moet zich welkom en veilig kunnen voelen in onze winkels.

Als u dit verder met ons wilt bespreken, kunt u ook contact opnemen via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact). We horen graag van u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik koop altijd de eigen merk koffie

Ik koop altijd de eigen merk koffie. Was 1.98. Ik snap best dat alles duurder word. Maar voor het zelfde pak ineens naar 3.45. Dat ga ik dus niet meer kopen. Jammer hoor.

12 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen heel goed dat zo’n prijsverhoging frustrerend is, zeker bij producten die je vaak koopt.

We doen er alles aan om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, maar soms ontkomen we helaas niet aan een aanpassing door stijgende kosten bij leveranciers.

Jammer dat dit je keuze beïnvloedt. We hopen je toch te blijven verrassen met andere voordelige producten van goede kwaliteit.

Gister en vandaag

Gister problemen gehad met de appelsientje die ineens niet meer in de reclame zou zijn.
Vandaag met de hele brood voor 1,90 in plaats van 1,30 verkeerd berekenen, en dan nog grote bek krijgen
Dirk Zoetermeer gaat achteruit dat vind ik heel spijtig doe graag daar mijn boodschappen

11 de junho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste Rick, wat jammer dat dit zo verlopen is, kan je ons benaderen via dirk.nl/contact om het te bespreken?

Onbeschoft personeel Dirk van den Broek

Net terug van Dirk van den Broek,
Sierplein, Amsterdam.
Controle gekregen bij de kassa, wat ik prima vond.
Ik had mijn zoon mee, hij zit in een rolstoel, en had een dekentje over zijn benen.
Vraagt de jongedame of hij het dekentje wil wegnemen zodat zij kon kijken of hij niks eronder had… oké ook geen ramp.
Maar dat ze daarna vraagt ze of hij kon opstaan!!!
Dat ging mij TE ver, hij is invalide, kan niet staan of lopen!
Nog met de jongedame gesproken, ze had wel haar excuus aangeboden maar zei dat 2 jongens die vakkenvullen haar hadden opgestookt dat mijn zoon maar moest opstaan bij de controle.
Wat ZIJN dit voor manieren?
Om zo met iemand die invalide is om te gaan.

11 de junho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste Bianca, wat vervelend dat dit zo verlopen is, kan je ons benaderen via dirk.nl/contact om dit voorval te bespreken?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

de nieuwe dirk van den broek in centrum…

de nieuwe dirk van den broek in centrum zoetermeer is antisemitisme medewerker bij niemand in de tas kijken maar wel bij mij en hij vond alleen lege statiegeld flessen en was nog onbeschoft.

Resposta de Dirk van den Broek

Wat vervelend om te lezen dat u zich zo behandeld heeft gevoeld in onze nieuwe winkel in het centrum van Zoetermeer. We vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich welkom, gelijkwaardig en met respect behandeld voelt, en we nemen dit soort signalen dan ook zeer serieus.

Uw ervaring klinkt allesbehalve prettig, en we begrijpen goed dat dit een vervelende indruk heeft achtergelaten. Graag zouden we uw melding willen doorzetten naar de juiste afdeling voor verdere opvolging.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw ervaring en eventuele aanvullende details met ons te delen via www.dirk.nl/contact? Onze klantenservice zorgt ervoor dat dit intern onder de aandacht wordt gebracht en dat er zorgvuldig naar wordt gekeken.

Onze excuses voor het ongemak, en dank dat u de moeite heeft genomen om dit bij ons te melden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Controleer de kwaliteit van de kefir…

Controleer de kwaliteit van de kefir Melkan. De consistentie van het product is als water. De houdbaarheid is normaal tot 19.06. Ik kocht kefir vandaag om 17.50 uur.

Resposta de Dirk van den Broek

Bedankt voor uw melding over de Melkan kefir. Wat vervelend om te horen dat de consistentie van het product niet is zoals u gewend bent — kefir hoort natuurlijk een romige, lichtzure structuur te hebben, en geen waterige.

We nemen dit soort signalen serieus en zullen uw melding doorzetten naar onze kwaliteitsafdeling, zodat zij dit kunnen onderzoeken in samenwerking met de leverancier.

Zou u ons eventueel een foto kunnen sturen van:

- De voorkant en achterkant van de verpakking, inclusief THT-datum en batchcode?
- Indien mogelijk ook een foto van de kefir zelf (bijvoorbeeld in een glas)?

U kunt deze eenvoudig aanleveren via www.dirk.nl/contact.
Op basis daarvan kunnen wij de klacht zorgvuldig in behandeling nemen.

Aanbiedingen zijn alleen lokkertjes

Vandaag wéér de fout gemaakt om voor een aanbieding naar de Dirk in de Hoven in Delft te gaan. En natuurlijk was het wéér uitverkocht.
De aanbiedingen zijn hier niets meer dan lokkertjes.
En dan vraag je aan de bedrijfsleider of het er nog is en dan wordt je afgesnauwd "als het niet in het rek staat is het op"

Slechte winkel, slechte service en zeer onvriendelijk personeel.

Voor mij maar weer gewoon de Appie

Resposta de Dirk van den Broek

Wat jammer om te lezen dat uw bezoek aan onze winkel in De Hoven in Delft zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een aanbiedingsproduct al uitverkocht is, zeker als u daar speciaal voor naar de winkel komt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat u zich onvriendelijk behandeld voelde door een medewerker. We hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en service, en nemen uw feedback dan ook serieus.

Graag willen we uw ervaring doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling, zodat we dit intern kunnen bespreken. Als u dit verder met ons wilt delen, dan kunt u terecht via www.dirk.nl/contact. We kijken dan graag met u mee.

Dank voor uw bericht en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog positief verrassen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klantenservice dirk nummer neemt nooit op

Klantenservice nummer neemt nooit op. Vanmiddag 3 uur lang in de wacht gestaan. Gisteren twee uur.

5 de junho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat vervelend om te horen dat u zo lang in de wacht heeft gestaan en niemand te pakken kreeg bij onze klantenservice. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou u ons een berichtje willen sturen via klantenservice@dirk.nl? Dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben die tassencontrole zo zat van de…

Ik ben die tassencontrole zo zat van de 5 keer word ik 3 keer gecontroleerd, mede daardoor ga ik niet meer naar de Dirk . Vomar de winkel waar ik nu heen ga

27 de maio de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat jammer om te horen dat u deze ervaring als vervelend heeft ervaren. Wij begrijpen dat het niet prettig is om vaak gecontroleerd te worden.

Toch willen we u laten weten dat tassencontrole onderdeel is van het beleid in onze winkels, met als doel de veiligheid van zowel klanten als medewerkers te waarborgen. Uiteraard proberen wij hierbij altijd op een respectvolle en zorgvuldige manier te werk te gaan.

We hopen dat u dit begrijpt, en danken u voor het delen van uw feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dirk van der Broek Pijnacker,

Dirk van der Broek Pijnacker,
Mijn 89 jarige moeder komt hier 2 keer in de week, iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Boodschappen worden netjes ingepakt, en de prijs is zeer redelijk

21 de maio de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Bedankt voor uw lieve review!

Werken bij de Dirk

Mijn zoon heeft vandaag, na 5 jaar bij de Dirk op van Stamplein gewerkt te hebben, zijn laatste werkdag gehad, niemand van het leidinggevend personeel heeft hem ook maar bedankt of hem gedag gezegd, zo ga je niet met medewerkers om, schamen moeten ze zich.

26 de maio de 2025

Beste,

Wat ontzettend jammer om te horen dat uw zoon, na vijf jaar trouwe inzet bij onze winkel op het Van Stamplein, zijn laatste werkdag heeft gehad zonder een bedankje of persoonlijk afscheid van het leidinggevend personeel.

Dat is uiteraard niet de bedoeling, en zo willen wij zeker niet omgaan met onze collega’s — al helemaal niet met iemand die zich jarenlang heeft ingezet voor de winkel en onze klanten. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend voelt, en dat verdient hij niet.

Onze oprechte excuses hiervoor. We zullen deze terugkoppeling intern onder de aandacht brengen zodat dit serieus wordt meegenomen. Iedere medewerker verdient een passend afscheid en waardering voor zijn of haar inzet.

Wilt u uw zoon namens ons alsnog hartelijk bedanken voor zijn jarenlange bijdrage? We wensen hem veel succes toe in alles wat er nu op zijn pad komt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima supermarkt voor goede prijs

De Dirk is onze dichtsbijzijnde supermarkt in Amersfoort. Die is gewoon prima. Lekker groot en aardig wat keuze (zou wel meer biologisch mogen). De prijs is geweldig. Als ik naar AH ga ben ik makkelijk 30-40% duurder uit alles bij elkaar. En ja, dan maar iets minder service.

23 de maio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je fijne en eerlijke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel in Amersfoort. Groot assortiment en lage prijzen – daar doen we het voor! 💪

We nemen je opmerking over biologische producten mee. We zijn altijd op zoek naar hoe we ons aanbod kunnen verbeteren, zonder in te leveren op prijs.

Tot snel weer bij Dirk! 🛒✨

Dirk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben 58jaar ik wilde een fles sterke…

Ik ben 58jaar ik wilde een fles sterke drank kopen maar had een dochter mee die kan ik niet alleen thuis laten dus die was mee nou kreeg ik als antwoord dat met kind geen sterke drank verkocht werd ik zei als ik mijn dochter na buiten stuur dan is ook niet in de pand meer maar ook dan werd mij niks verkocht beetje slecht belijd want als ze in een gangpad had gestaan waar ze niet gezien was had ik het wel kunnen kopen. Dan moet dirk bij de ingang vermelden dat kinderen meenemen verboden is bij de dirk vd broek in amersfoort

19 de maio de 2025

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen goed dat dit voor u een vervelende situatie is geweest, zeker als u netjes zelf de aankoop wilde doen en uw dochter niet alleen kunt laten.

De wet schrijft voor dat er geen sterke drank mag worden verkocht aan klanten die samen met een minderjarige zijn, om zogeheten ‘doorverkoop’ te voorkomen. We snappen dat dit in uw geval niet opgaat, maar onze collega’s zijn verplicht dit beleid strikt te volgen — ook als het oneerlijk aanvoelt.

Uw suggestie om dit duidelijker te communiceren nemen we mee. We willen niemand voor verrassingen laten staan.

Dank voor uw begrip, en mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ook terecht via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact).

DIRK VDBROEK FIL3298 UTRECHT NLD

DIRK VDBROEK FIL3298 UTRECHT NLD
Pasvolgnr: 900 14-05-2025 16:00
Transactie: C00426 Term: 0Q9B45
Apple Pay
Valutadatum: 15-05-2025
Mijn kind vergat zijn stikker boekje wel betaald . Als ik bij de dames ernaar vraag krijg ik te horen .’ Nee niks gevonden ‘ het gaat niet om de 3€ maar om het gebaar van de winkel . Voortaan maar verderop lopen naar de jumbo

15 de maio de 2025

Beste klant,

Dank voor het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat het niet om het bedrag gaat, maar om het plezier van je kind en het gebaar van de winkel. Het is jammer dat dit moment zo teleurstellend is verlopen.

We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord en geholpen voelen, zeker in dit soort situaties. Jouw feedback nemen we mee en geven we door aan de winkel, zodat we hier in de toekomst beter mee om kunnen gaan.

Hopelijk mogen we je toch nog eens verwelkomen voor een prettigere ervaring. Je bent altijd welkom om contact op te nemen via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact) als je het verder wilt toelichten.

Dirk 🛒✨

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.