Zelf een domme fout gemaakt bij het bestellen. Per mail gevraagd of dit nog opgelost kon worden. Razendsnel antwoord en super opgelost. Super tevreden dus S. Klop
Veja o que dizem as avaliações
Complimenten voor de service van Displayshop. Er zijn door ons 2 displays besteld, die correct geleverd zijn door Displayshop. De displays waren echter bij ons intern zoek geraakt. Wij dachten da... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom op onze site Displayshop.nl. Op onze site vindt u het meest uitgebreide displayassortiment op 1 plaats. Alle displays die we op onze site verkopen zijn van een goede kwaliteit en in de meeste gevallen binnen de EU geproduceerd. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij precies waar we de beste producten voor u kunnen vinden. Wij kopen in tegen de beste voorwaarden waardoor wij u ook de beste prijs kunnen bieden. Mocht u iets niet kunnen vinden op deze site neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan een advies op maat geven. Wij wensen u veel shopplezier! Het team van Displayshop.nl
Informações de contato
Holanda
- displayshop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Topservice
Super tevreden dus
S. Klop
Snelle levering en goede kwaliteit :-)
Was goed perfecto
snelle levering
snelle levering, makkelijk bereikbaar en vriendelijke dienstverlening
Geweldig product voor mijn nieuwe…
Geweldig product voor mijn nieuwe graphic novels & comics. Vlot en zorgvuldig afgeleverd.
Ben goed geholpen.
Klantvriendelijke bediening en snelle…
Klantvriendelijke bediening en snelle hulp toen ik contact zocht.
Het bestelde vrij vlot in huis
Vlotte levering (paar dagen) en goede…
Vlotte levering (paar dagen) en goede kwaliteit producten.
Prima service
Prima service! Ik had een vraag over de geleverde acryl naambordjes en L-houders. Er werd vlot geantwoord. De producten werden op tijd bezorgd en waren degelijk ingepakt en hadden beschermfolie zodat ze onbeschadigd aankwamen. Ik ben er tevreden mee.
Klantvriendelijk en no nosense
Het bestelde stoepbord was tijdens het transport uit Denemarken ontwricht en beschadigd. Binnen een paar dagen heeft Displayshop zonder gedoe een nieuw bord gestuurd dat ook nog es van een luxueuzere kwaliteit was.
Snelle levering, complete bestelling en blij met de zelfklevende kliklijsten.
Bestelling goed en vlug gekregen
Snelle levering.