DJ Magic draait al jaren voor onze familie op verschillende feestjes en elke keer is het weer super! Hij kan alle muzieksoorten draaien en weet met zijn muziek een feest te bouwen, zodat iedereen lekk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat een leuke gezellige avond! 1 en al gezelligheid. Professioneel en een grote keuze aan alle muziekstylen. Jij roept, hij draait! Mooie licht,- en rookshow maken je avond compleet. 10 out of 10!
Wat een fantastische sfeer heb je neergezet afgelopen zondag op het 55e verjaardagsfeest! Je voelde het publiek feilloos aan en wist iedereen op de dansvloer te krijgen. Bedankt voor de geweldige se... Ver mais
DJ Magic heeft opnieuw bewezen waarom we hem voor de vierde keer hebben uitgenodigd voor de muzikale invulling van onze feestavonden. Zijn energie en muziekkeuze houden de dansvloer de hele av... Ver mais
Detalhes da empresa
Dj Magic is een Dj waar gezelligheid voorop staat, in overleg met een MC zal het feestje een groot feest worden.
Informações de contato
Zoetermeer, Holanda
- info@djmagic.nl
- djmagic.nl
Een van de beste upcoming dj's van…
Een van de beste upcoming dj's van 2022. Denkt altijd mee met de klant en staat altijd klaar voor je.
Gezelligheid
Gezorgd voor een gezellige en leuke avond waarbij er continu is gedanst. Zeker aan te raden.
Voldeed aan alle verwachtingen en zn…
Voldeed aan alle verwachtingen en zn afspeellijsten waren top top wat we van ‘m verwachtten.
Top!
Al voordat we de boekingen hadden, werd ik gebeld met uitleg en vraag naar wensen, zodat er een playlist gemaakt kon worden. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt naar je geluisterd als klant, in plaats van draaien wat een dj zelf leuk vind. Ook tijdens beiden feesten is er gekeken naar het publiek. Zeer tevreden met mijn besluit voor het kiezen van DJ Magic! Zeker voor herhaling vatbaar!!
een vriendelijke man als je hem boekt…
een vriendelijke man als je hem boekt dan kun je de muziek stijlen bespreken hij is altijd op tijd
en heeft voor iedereen een mooi muziek stijl in huis
en het is altijd geslaagd en gezellig 1x dj magic altijd dj magic wees er snel bij met boeken
met vriendelijke groetjes Robby Jokhoe
DJ past zich aan naar de wens van de klant
Zeer goede DJ die zich meteen aanpast aan de gasten. Hierdoor was het een geslaagde feest met een volle dansvloer.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.