DKTV Avaliações

4.177
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg er så glad for min router og mit internet, jeg er ny kunde, og jeg har bare haft gode oplevelser, når jeg henvender mig, fordi jeg ikke havde tilslutte det korrekte, og jeg fik al den hjælp je... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er et problem, at DKTV benytter sig af Postnord, da de sjældent leverer til tiden. Ligeledes er det et problem, at DKTV først sender pakken med en ny router 3 dage før, abonnementet træder i kr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde venligt besøg af Heino til installation af ladeboks, den yderst charmende unge mand og ikke mindst professionel klarede det ledt og elegant det hele igennem uden problemer, og hurtigt! Man sku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Empresa de TV a Cabo
  3. Serviço de telefone e internet
  4. Companhia telefônica

Sobre DKTV

Escrito pela empresa

Over hele landet samler vi folk om stærkere løsninger. Både i egne rækker, i foreninger, i erhvervslivet og inden for det offentlige.

Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.

Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.

Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.

Escrito pela empresa

Bredbånd
Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
Fastnettelefoni
Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
Sikkerhedspakke
Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 82% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.177)

168 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

3 store driftsforstyrrelser

3 store driftsforstyrrelser, på et år hvor internet og TV har været nede i mere end 24 timer. Den ene gang i 3 dage uden internet og TV. Og nu sidder vi her så igen nu på 10. Time og venter på de for fixet endnu en fejl, som tager internet og TV. Ingen form for kompensation for manglende levering af deres produkt. Der går ofter også mange timer mellem opdateringerne om hvordan udbedringen af fejlen forløber og et estimat af længden på rettelsen. Det er sgu for dårligt og en smule amatør agtigt.

30 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke haft fjernsyn i en uge…

Jeg har ikke haft fjernsyn i en uge ,jeg fik at vide at et kabel var gravet over men det er ikke ordnet i nu efter en uge

8 de julho de 2026

Hej Lise

DKTV leverer slet ikke TV i din forening og har derfor ikke indflydelse på fejlretningen.

fup og svindel firma

Min 90 årige mor ringer til dktv for at melde fejl på hendes intermet og tv. I stedet for at oplyse hende om at hun faktisk ikke er kunde hos jer tegner i hende et abonnement på tv og internet hos jer selv i stedet. Dette afhjælper selvfølgelig ikke påblemet med et overgravet kabel. Jere support/sælgere er så smarte at det efter min mening nærmest er svindel.
Kan desværre ikke tildele 0

8 de julho de 2026

Hej Bjarne

DKTV kan ikke oprette et abonnement uden, at der bliver givet oplysninger som navn, adresse, email, telefonnummer og at der bliver valgt et produkt. Derudover sender DKTV altid en bekræftelse med det samme.

Som forbruger har man 14 dages fortrydelsesret, hvis man ikke ønsker produktet alligevel og hvis man som kunde gør brug af den, skal man naturligvis ikke betale for abonnementsydelsen. Hvis man har bestilt et fysisk produkt, skal man dog selv afholde udgiften til returnering.

DKTV leverer slet ikke tv i den forening, hvor din mor bor og kan derfor naturligvis ikke oprette et abonnement på TV.
DKTV kan ikke se, hvis man har abonnement hos en anden udbyder.

Vi beklager naturligvis misforståelsen og det ser ud til, at du, eller din mor, har været i kontakt med os siden hen for at få styr på det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De rider bestemt ikke samme dag de…

De rider bestemt ikke samme dag de sadler, magen til elendig behandling af kunder (dem der betaler for jeres fest!!) skal man da lede længe efter..
Sgu ikke særlig imponeret..

21 de julho de 2026

Hej

Jeg har sendt en forespørgsel på flere oplsyninger for at kunne finde din sag frem for at få kigget på, hvad der er gået galt.
Hos DKTV ønsker vi naturligvis altid, at det skal være en god oplevelse og jeg vil gerne rette op på, hvad end der har gjort din til den dårlig en af slagsen.

Prøv lige denne her:

Prøv lige denne her:
Dog oplever nogle kunder udfordringer med ustabilt internet og hyppige nedbrud, hvor forbindelsen ikke fungerer i længere perioder. I disse situationer har enkelte anmeldere fundet kundeservicen uhjælpsom og afvisende, med manglende opdateringer og vanskeligheder ved at få løst problemerne.

OG sådan er mit forløb osse endt ! Utallige udfald. Et forløb der varede i små 2 måneder. MEN prøv så lige at komme ud...Bindigsperiode i urimeligheder. Betaling for oprettelse af grundpakker i håb om forbedring. ALT uden held... men tilsyneladende helt almindelig omtale af firmaet, her i bebyggelsen....

19 de julho de 2026

Hej Litten

Du har efterfølgende været i kontakt med vores kundeservice og der er fundet en løsning på udfordringerne. Jeg håber, at vi sammen kunne finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ulovlig el-installation og ingen…

Ulovlig el-installation og ingen reaktion

Dansk Kabel TV har som underleverandør for EnergiFyn installeret en tavleudvidelse hos mig i forbindelse med opsætning af ladestander. Min egen autoriserede elektriker har efterfølgende konstateret, at arbejdet er udført ulovligt. Ledningerne mellem tavleudvidelsen og den oprindelige eltavle er kun enkeltisolerede, hvilket giver risiko for kortslutning og brand.

Jeg har kontaktet Dansk Kabel TV to gange telefonisk og desuden skrevet til dem på mail. Der sker intet. Ingen reel tilbagemelding, ingen løsning, ingen handling på en installation, der er direkte farlig. Jeg har nu for egen regning fået det udbedret.

Når en autoriseret installatør leverer ulovligt arbejde og derefter ikke reagerer på gentagne henvendelser, er det ikke godt nok. Jeg agter derfor at anmelde installationen til Sikkerhedsstyrelsen.

Kan ikke anbefale.

15 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fejl på fibernettet siden fredag ved…

Fejl på fibernettet siden fredag ved middagstid, og der bliver kun opdateret med at der arbejdes men ikke andet. Har nu stået på i 5 dage, og virker ikke til der reelt arbejdes på at løse problemet. Overvejer kraftigt at skifte udbyder, hvor der sikres en god forbindelse og hvis der opstår problemer løses de hurtigt.

14 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais