DKTV Avaliações

4.177
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 store driftsforstyrrelser, på et år hvor internet og TV har været nede i mere end 24 timer. Den ene gang i 3 dage uden internet og TV. Og nu sidder vi her så igen nu på 10. Time og venter på de for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg er så glad for min router og mit internet, jeg er ny kunde, og jeg har bare haft gode oplevelser, når jeg henvender mig, fordi jeg ikke havde tilslutte det korrekte, og jeg fik al den hjælp je... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er et problem, at DKTV benytter sig af Postnord, da de sjældent leverer til tiden. Ligeledes er det et problem, at DKTV først sender pakken med en ny router 3 dage før, abonnementet træder i kr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde venligt besøg af Heino til installation af ladeboks, den yderst charmende unge mand og ikke mindst professionel klarede det ledt og elegant det hele igennem uden problemer, og hurtigt! Man sku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Empresa de TV a Cabo
  3. Serviço de telefone e internet
  4. Companhia telefônica

Sobre DKTV

Escrito pela empresa

Over hele landet samler vi folk om stærkere løsninger. Både i egne rækker, i foreninger, i erhvervslivet og inden for det offentlige.

Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.

Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.

Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.

DKTV

Escrito pela empresa

Bredbånd
Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
Fastnettelefoni
Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
Sikkerhedspakke
Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 82% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

Tilfreds med pris
Hurtig tilslutning

13 de março de 2026

Hej Lars

Det er netop fordelene ved en fælles aftale med DKTV – god pris, hurtig tilslutning og stabil forbindelse. Skønt at høre, at det fungerer som det skal hos dig.

Super Dejligt

Super Dejligt

19 de março de 2026

Hej Egzon

Tak for de fem stjerner – skønt at høre, at du har haft en god oplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ved bestilling blev jeg modtaget af en…

Ved bestilling blev jeg modtaget af en meget informativ og venlig medarbejder. Ved installation, stødte vi på et problem, som også hurtigt blev løst ved henvendelse til Jer. Alt fungerer fint.

12 de março de 2026

Hej Bente

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe, da der var brug for det – og at det hele fungerer som det skal nu.

Vi sidder selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for os igen.

Fantastisk support

Fantastisk support, tålmodighed, forståelse og ikke mindst løsnings orienterede!!
Tak for hjælpen Bjørn👏🏻

1 de abril de 2026

Hej Mads

Mange tak for din fine feedback! Vores support er nemlig super skarpe og gør sig altid umage – vi giver selvfølgelig roserne videre til Bjørn.

Tak for at dele din oplevelse.

God respons og kundeservice

God respons og kundeservicen jeg fik var helt formidabel. Jeg fik hurtigt og nemt løst mit problem.
Tak for det :)

25 de março de 2026

Hej Emil

Hvor er det bare fedt at høre, at du fik præcis den hjælp, du havde brug for. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele.

Rigtig behagelig oplevelse

Virkelig rar medarbejder, som fik mig til at forstå mit behov. Oversolgt ikke noget bare rigtig behagelig samtale.

10 de março de 2026

Hej Charlotte

Hvor er det skønt at høre! Det betyder utrolig meget for os, at vores kunder får en god oplevelse og føler sig både hørt og forstået. Tusind tak fordi du deler.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uden tvivl det mest ustabile internet i landet

Jeg har aldrig i mit liv oplevet mere ustabilt internet. Skal genstarte router flere gang dagligt, i håb om en bare nogenlunde stabil trådløs forbindelse. Til tider (ugentligt) må jeg ty til hotspot på telefon. Det er simpelthen helt til grin.

29 de março de 2026

Hej Aage

Det er beklageligt, at du oplever ustabilt internet. Udfordringer med forbindelsen kan have flere årsager, og vi hjælper selvfølgelig altid med at finde en løsning. En af vores dygtige supportere har allerede været i kontakt med dig, givet grundig vejledning og aftalt opfølgende kontakt i næste uge, så vi sammen kan sikre, at dit internet fungerer, som det skal.

Som kunde hos DKTV er du altid velkommen til at kontakte vores support eller kundeservice på 69 12 12 12, hvis du får brug for hjælp.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nedsat hastighed i weekenderne, igen igen...

Det utroligt at flere weekender i træk bliver min hastighed ned til 100Mbps.
Sidste weekend 13/3 fredag aften når jeg endelig har tid til at spille, og skal til at downloade spil, finde jeg ud af at min hastighed er helt nede på 100Mbps, jeg betaler for 1000Mbps... håbede på at det hele virkede fint lørdag, nope... Søndag kører jeg ud og køber ny CAT7 kabel, for at kontrollere at det ikke er det. Inden jeg satte ny kabel i, så testede jeg hastighed igen, den var endelig op på ca.1000Mbps. Så tænkte jeg det hele var godt igen hos DKTV.
20/3 Fredag aften når jeg endelig har tid, begynder det igen. ingen support at kontakte, andet en uduelig chatbot, må vente til på mandag, også gætter jeg på at det hele kører sikkert søndag igen når man ikke kan side på længe...

20 de março de 2026

Hej Igor

Tak for din anmeldelse – vi forstår godt, hvor frustrerende hastighedsudsving er, og det skal selvfølgelig undersøges.

Du er nu blevet kontaktet af vores support for at aftale tid til fejlsøgning. Næste skridt kan herefter være en fejlmelding, som giver os mulighed for at tage sagen videre. I forbindelse med et eventuelt teknikerbesøg kan vi opsætte en test‑PC, der måler hastigheden døgnet rundt, så vi også kan dokumentere udsving uden for åbningstid.

Der er altså en konkret løsning på problemet, og vi arbejder aktivt på at få stabiliteten på din forbindelse på plads igen hurtigst muligt.

Aflyser aftale på dagen.

Aflyser, på dagen, opsætning af ladeboks. Siger de har opsagt samarbejde med OK pr 31/3. Det er i dag den 19/3!!
Har ventet i 3 uger og taget fri for arbejde for være hjemme.

Hold dig lang fra DKTV

19 de março de 2026

Hej Peter

Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vi har givet din udbyder besked, og de vil kontakte dig med henblik på en ny tid.

Vi beklager meget den ulejlighed dette måtte medføre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er det lovligt at fabrikere fakturaer, når tjenesteydelsen ikke leveres

Som jeg tidligere her i Trustpilot har oplyst blev min klient registreret som DÅRLIG BETALER i RKI, idet han efter Dansk Kabel TV A/S(DKTV A/S) udokumenterede opfattelse havde brudt en indgået betalingsaftale om levering af telefoni og bredbånd til hans hybel i Solkær i Brøndby. Min klient har aldrig indgået nogen abonnementsaftale med DKTV A/S. Der er aldrig fra DKTV A/S side objektivt fundet bevis for aftalen og DKTV A/S har aldrig oplyst år, dato el. måned for aftalens indgåelse. Gældsposten lød på kr. 99,- hvilket svarer til én måneds abonnement(ifølge DKTV A/S.)

Da DKTV A/S således ikke objektivt kunne føre bevis for aftalen og således ej heller kunne fremvise aftaledokumentet valgte DKTV A/S nu af fakturere min klient for 3 måneders levering af 100/100 mbit bredbånd i perioden 01.05. til 01.07., hvilket svarer til 3 x 109=327 kr.
Nu viste det sig, at min klient havde opsagt lejemålet pr. 15/4 med fraflytning den 30.04., idet han skulle flytte i et bosted i Nordsjælland. Da min klient ikke ville betale de 3 fakturaer(3 måneder), idet han ikke boede i lejemålet, hvor en anden lejer nu var flyttet ind. Dansk Kabel TV A/S forsøgte nu at få betaling både fra den nye lejer og fra min klient.
Da min klient gjorde skriftlig indsigelse mod fakturaerne valgte DKTV A/S at sende ham til inkasso i det autoriserede inkassobureau, Collectia A/S i Brøndby. Collectia kvitterede med straks at registrere min klient i RKI som DÅRLIG BETALER. Herefter udtog de en stævning mod ham og sendte den til Fogeden i Hillerød.
Jeg fandt de 3 fakturaer noget ejendommelige, idet min klient ikke havde boet på adressen i leveringsperioden, hvorfor jeg gav mig til at undersøge baggrunden. Til min store overraskelse viste det sig, at DKTV A/S i et høringssvar til Telenkenævnet havde oplyst, at man havde "lukket forbindelsen" den 16/6, altså før den 31/7, hvilket igen vil sige, at man udfærdigede fakturaer i en periode, hvor DKTV A/S havde "lukket for forbindelsen".

Min klient er ikke uddannet jurist, men han er af den opfattelse, at der er tale om forsøg på at skaffe sig en uberettiget vinding.

Aftaledokumentet har vi endnu ikke set.

Min klient mener, der måske dukker yderligere ejendommeligheder op.

M.Markussen
(Rådgiver for klienten)

Fortsat den 27.06.2026
Ja så skete der nu noget helt ejendommeligt, idet det viste sig, at aftalen om levering af internet var ren hypotese, idet det nu vise sig, at Dansk Kabel TV A/S havde opkøbt udbydervirksomheden, Cirque Bredbånd, hvor min klient var kunde. Nu sker der noget helt uventet, at hele Cirques kundekartotek med min klients data og bankoplysninger bliver overført til Dansk Kabel TV A/S, der nu begynder at hæve penge på min klients betalingskonto i Danske Bank uden udtrykkelig samtykke fra min klient. Jeg har intet hørt fra DKTV A/S. DKTV A/S nægter at besvare mine mails og ønsker ikke at forklare hvorfor virksomheden fabrikerer 3 fakturaer efter min klient er fraflyttet lejemålet. Det mest ejendommelige er, at min klient mistede sin pc'er inden DKTV A/S købte Cirque, hvorfor han aldrig har været koblet op på DKTV A/S Net og således aldrig brugt for én krone internet. En betingelse for at blive oprettet som kunde hos DKTV A/S, er, at man har en pc'er der lovligt kan tilsluttes DKTV A/S Net.

Ja, sådan havner man tilsyneladende både i RKI og i fogedretten uden at have foretaget sig noget. Opkøbet er registreret i Det Centrale Virksomhedsregister, hvilket er bevis for, at min klient taler sandt. DKTV A/S fastholder fortsat, at min klient lyver, uagtet beviset findes i CVR-registeret.
M.Markussen
Rådgiver

10 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er godt tilfreds med den hurtige…

Er godt tilfreds med den hurtige behandling så jeg kunne komme på internettet og nu kører det med 1000/1000 megabit 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

4 de março de 2026

Hej Michael

Det er netop fordelen ved en aftale mellem boligforeningen og DKTV: nem oprettelse og hurtig adgang til en stabil forbindelse til en god pris. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for de fem stjerner.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der har ikke været nogen problemer

Der har ikke været nogen problemer, så det gik fint nok og venlig betjening da vi ringede jer op.

23 de fevereiro de 2026

Hej Lene

Dejligt at høre, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God kundeservice

God kundeservice, hjælpsomme medarbejdere

17 de fevereiro de 2026

Hej Nicklas

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Tak fordi du ville dele den.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner – det spiller bare!
Har lige smidt 5 stjerner efter DKTV. Det er en super fed ting, der bare fungerer, som det skal. Kvaliteten er i top!

17 de fevereiro de 2026

Hej Daniil

Tusind tak for de 5 stjerner – din anmeldelse betyder virkelig meget for os! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med DKTV.

Super god oplevelse af Dktv

Super god oplevelse af Dktv. Teknikeren Klaus var bare hurtig og vi fik en perfekt installation fra hans side. Meget kompetent.

27 de fevereiro de 2026

Hej Ingeborg

Hvor er det skønt at høre! Tusind tak fordi du havde lyst til at dele de fine ord og roser. Det betyder virkelig meget.

Tak for god served

12 de fevereiro de 2026

Hej Hassan

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil ikke anbefale dette firma til…

Vil ikke anbefale dette firma til nogle, guider mig i november til at bruge PBS aftale men bliver ved med at satte renter på min regning og vil ikke slette retterne når man ringer ind

25 de fevereiro de 2026

Hej Mark

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice, og her har vi faktisk krediteret en rykker som en service – selvom den var korrekt opkrævet på grund af manglende betaling.

Når man tilmelder en regning til PBS, er det vigtigt samtidig at afmelde en eventuelt eksisterende tilmelding til e‑faktura, som netop du var tilmeldt. Hvis e‑faktura fortsat er aktiv, vil systemet automatisk sende regningerne via e‑mail, også selvom der er oprettet en PBS‑aftale.

Dette skyldes, at e‑faktura er en gratis løsning og derfor forbliver den primære betalingsmetode, indtil den aktivt afmeldes. PBS/Betalingsservice har derimod et gebyr på 10 kr. Hvis e‑faktura ikke afmeldes, går betalingen derfor ikke igennem via PBS – også selvom PBS‑aftalen i sig selv er korrekt oprettet.

Som kunde har man efter gældende lovgivning selv ansvar for at følge op på sine regninger, men vores kundeservice står naturligvis altid klar til at hjælpe, hvis der opstår tvivl eller fejl. Og i dit tilfælde har du fået krediteret en rykker.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I har sendt mig til inkasso!

I har sendt mig til inkasso! Jeg fandtes ikke i jeres kunde kartotek og jeg kender jer ikke og har aldrig været i kontakt med jer!
Hvor har I fået mit navn fra? Der var ikke mit navn tilknyttet min adresse.
Kan det være rigtigt, at alle og enhver kan angive folk til inkasso, og håbe på at vedkommen betaler, for man trues med at blive slæbt i retten og skal betale alle gebyrer og omkostninger!

12 de janeiro de 2026

Hej Lotte

Jeg er ked af at høre, at du står i en situation, som både virker forvirrende og frustrerende.

Jeg vil gerne understrege, at vi aldrig opretter abonnementer uden kundens samtykke. Alle abonnementer bliver oprettet på baggrund af en aktiv bestilling – enten online eller via vores kundeservice – hvor kunden selv oplyser navn, adresse, telefonnummer og e‑mail. Det er ikke muligt at blive oprettet uden denne proces.

Jeg har bedt dig sende flere oplysninger, men når jeg søger på dit navn i vores system, kan jeg se, at du tidligere har haft et abonnement, som sandsynligvis blev oprettet via ComXnet, før de blev en del af DKTV. Herefter er du fraflyttet adressen, men vi modtog desværre ikke besked om en opsigelse fra dig. Derfor fortsatte abonnementet automatisk, indtil vi fik returpost på breve sendt til dig – og først dér bliver vi opmærksomme på, at du ikke længere bor på adressen. På det tidspunkt opsiger vi abonnementet efter vores gældende opsigelsesregler.

I forhold til inkasso vil jeg præcisere, at en sag kun overdrages, når vi gentagne gange har forsøgt at kontakte kunden uden at få svar. Vi sender altid tre skriftlige rykkere med posten, hvis vi ikke modtager betaling rettidigt, før en sag kan sendes videre til inkasso. Målet er altid at få sagen løst direkte med kunden. Det er desuden ikke muligt at sende nogen til inkasso, som ikke er kunde.

Jeg har som nævnt bedt om flere oplysninger her på Trustpilot, og jeg håber, du vender tilbage, så vi kan få afklaret og afsluttet sagen på en ordentlig måde – gerne over telefonen, hvor vi kan gennemgå detaljerne mere grundigt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de har ikke styr på på deres regninger…

de har ikke styr på på deres regninger de sender ud

24 de fevereiro de 2026

Hej Elisabeth

Jeg er ked af at høre, at du har fået en oplevelse af, at der ikke er styr på vores opkrævninger. Jeg har bedt dig sende lidt flere oplysninger, så jeg kunne finde din konkrete sag og undersøge den nærmere, men jeg har desværre ikke modtaget noget fra dig endnu.

Havde jeg fået mulighed for at se på sagen, ville jeg naturligvis meget gerne have undersøgt, om der var sket en fejl eller opstået misforståelser omkring en regning. Vi gør altid vores bedste for at sikre en klar og korrekt opkrævning – og vores mål er, at alle vores kunder skal have en god oplevelse med deres DKTV‑produkter.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 69 12 12 12, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var nemt at ændre en bestående…

Det var nemt at ændre en bestående aftale.

2 de fevereiro de 2026

Hej Dorit

Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os umage hver dag for at give vores kunder en god oplevelse – og det betyder meget for os at høre, at du har mærket det.

Natascha, DKTV

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais