Aan de hand van de reviews en nazoekwerk 7 rookmelders en een CO melder aangeschaft, waarvan 1 WIFI variant, zodat er ook een melding naar je mobiel wordt doorgestuurd als je bv. niet thuis bent.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Ver mais
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Ver mais
Detalhes da empresa
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Informações de contato
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holanda
- 0638750930
- info@dnd-fireprotect.nl
- dnd-fireprotect.nl
As pessoas também visitaram
Gemakkelijk te bestellen & snel ontvangen
Gemakkelijk te bestellen, snel ontvangen.
Goede Levering, goede producten
Goede Levering, snel en netjes verpakt.
Producten zien er goed uit en duidelijke beschrijving bij.
We hadden een probleem met 1 van de…
We hadden een probleem met 1 van de rookmelders.
Dit is zeer professioneel opgelost door een medewerker van D&D.
Daarvoor onze hartelijke dank en 5 sterren!
snelle levering
Prima producten en snelle verzending
Redelijke prijs
Redelijke prijs, op tijd geleverd en producten doen wat ze moeten doen. Kortom: aanbevelingswaardig
Snel en goed
Alles vlot afgehandeld en verstuurd.
Super goed en snel
Goeie en snelle service
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles terug kunnen sturen en Co melder omgeruild voor een ander type. Binnen 2 dagen na ontvangst nieuwe Co melder was het resterend te veel betaalde bedrag al weer op de bankrekening gestort.

Resposta da dnd Fireprotect
Goede prijs en vlotte levering
Goede prijs, bezorging binnen de aangegeven leveringstijd en goed verpakt.

Resposta da dnd Fireprotect
Vlot verzonden en goede kwaliteit
Binnen 1 dag verzonden, verpakking was goed en niet te groot.
Verder bij alle producten een duidelijke handleiding. Alleen voor het koppelen van de rookmelders moest ik even de website bezoeken omdat de handleiding op dat punt voor mij niet duidelijk was, maar dat is niet voor iedereen van toepassing.

Resposta da dnd Fireprotect
Gemakkelijk en goede prijs kwaliteit
Werkt prima, gemakkelijk te installeren en voor een prima prijs. Wat wel een gemiste kans is, is dat de koolmonoxide melder niet gekoppeld lijkt te kunnen worden met de rookmelders.
Prima product
Prima product. Opmerking, Voor het doorkoppelen heb ik na mislukte pogingen de instructie video even gezien. Volgens mij was het probleem dat in de tekst geen bevestiging binnen 48 min. staat. Dat laat de video wel zien.
Prima service
Verkeerde rookmelders besteld. Deze kon je niet koppelen met de hittemelders. Geretourneerd en de juiste rookmelders gekregen. Prima service, snel antwoord op de mail.
Vriendelijk en behulpzaam.
Gewoon duidelijk webpagina en snelle…
Gewoon duidelijk webpagina en snelle levering.
In het weekend contact en snel een nieuw exemplaar
Alhoewel ik eerst een koolmonoxidemelder kreeg die niet werkte, kreeg ik na melding per mail daarover snel een andere toegestuurd die het wel deed. Bedrijf reageerde in het weekend snel op mijn mailbericht.
Voldoende, niet perfect
Bestellen ging eenvoudig, leveren binnen de verwachte
termijn, helaas geen Nederlandse gebruiksaanwijzing .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.