Aan de hand van de reviews en nazoekwerk 7 rookmelders en een CO melder aangeschaft, waarvan 1 WIFI variant, zodat er ook een melding naar je mobiel wordt doorgestuurd als je bv. niet thuis bent.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Ver mais
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Ver mais
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Ver mais
Detalhes da empresa
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Informações de contato
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holanda
- 0638750930
- info@dnd-fireprotect.nl
- dnd-fireprotect.nl
As pessoas também visitaram
Mooie dunne rook/hitte/CO melders en goede service
Duidelijke omschrijving van mooie dunne rook/hitte/CO melder producten met hun functies en mogelijkheden, vlotte levering en goed service na levering m.b.t. installatie vragen.
Zeer snelle levering en uitstekende…
Zeer snelle levering en uitstekende telefonische ondersteuning een dikke pluim!
correcte afhandeling prima contact
Kan in vochtige ruimte geen normale…
Kan in vochtige ruimte geen normale rookmelder gebruiken maar wel een hittemelder. Gezocht naar en gevonden bij D&D. Ze zijn netjes op tijd geleverd , zien er goed uit , ik moet ze nog ophangen en ik hoop dat ik er nooit ga achter komen hoe goed of hoe slecht deze melders zijn.
Review
Geleverd wat besteld is.
Wel vervelend dat op elke online bestelling van welk product of leverancier ook, een review gevraagd wordt.
Levering duurde wat langer dan verwacht…
Levering duurde wat langer dan verwacht ivm carnaval. Verder prima rookmelders.

Tevreden klant
De informatie op mijn vragen werden duidelijk beantwoord en het systeem werkt goed.
Het koppelen was ff een dingetje maar eenmaal door zeer eenvoudig. Alleen jammer dat je de aan de wifi gekoppelde melders niet appart kan weergeven in de app.
Voor de rest zeer tevreden over systeem van 6 gecombineerde melders.

Resposta da dnd Fireprotect
Verkeerde rookmelders gestuurd en…
Verkeerde rookmelders gestuurd en vervanging door de goede duurde vrij lang met meerdere emails.

Prima
Prima product, prima levering.
Iets wat hoog geprijst maar kies je zelf voor.
Gewoon niks op aan te merken

Alles op tijd geleverd
Alles op tijd geleverd, er had wel een kleine gebruiksaanwijzing bij gemogen. op de telefonische oproep wordt niet geregardeerd.

Zeer correct
Zeer correct, antwoorden meteen als je per mail een vraag stelt. Complimenten!

Resposta da dnd Fireprotect
Snelle levering, heldere communicatie, nette correctie vergeten kortingscode.

Naar verwachting
Op voorraad en verzonden naar verwachting.
Rookmelders makkelijk gekoppeld en opgehangen.

Onduidelijke summiere Engelstalige handleiding
Alleen een onduidelijke Engelstalige handleiding meegeleverd.
Heeft u een Nederlandse handleiding?
Ik moet nu op. YouTube gaan zoeken naar een handleiding.
Hoe koppel ik een groep van 4 melders?
Moet dat voor de montage of kan het ook daarna?
Hoe schakel ik van rookmelder naar hittemelder ,of kunnen beide standen gelijktijdig werken?
Bestaat er een bedienings app op de 5 Mhz?

Resposta da dnd Fireprotect
Goed bedrijf altijd snelle en correcte…
Goed bedrijf altijd snelle en correcte leveringen.

Netjes opgelost
Naar de 1e keer een misverstand over huisnr te hebben gehad. Hebben ze dit super netjes opgelost en heb ik nog mijn product mogen ontvangen. Top bedrijf

Resposta da dnd Fireprotect
De levering en service zijn optimaal…
De levering en service zijn optimaal verlopen. Enige bemerking: mijn bestellingen zijn tesamen verstuurd, toch heb ik 1x de verzendingskosten moeten betalen terwijl het totaalbedrag zonder verzendingskosten was.

Resposta da dnd Fireprotect
Snelle en goede levering blijf uit de brand na duidelijke…
Snelle en goede levering na duidelijke website informatie

Resposta da dnd Fireprotect
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.