dpgmedia.nl Avaliações 391

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het opzeggen vande digitale versie van De Gelderlander is een groot drama. Telefonisch opgezegd en bevestigd gekregen en vervolgens werd het daaropvolgende maand toch abonnementsgeld afgeschreven. Di... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sinds kort een aantal titels verdwenen, zonder je daarover te informeren. Van bestaande titels oudere uitgaven niet meer terug te vinden. Aanbod is daarmee dusdanig uitgekleed dat ik mijn abonnement... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil ik een formele klacht indienen over mijn recente ervaring met uw organisatie. Onlangs heb ik maar liefst 25 minuten aan de telefoon gezeten met... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Contractvoorwaarden worden zwijgend veranderd, geen e-mail of notificatie of iets van toezegging hoef je hiervoor te geven volgens hen. Zo kon ik zogenaamd niet meer opzeggen na een jaar. Je wordt van... Ver mais

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

391 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tijdschriften cadeaubon ingewisseld

Ik heb een tijdschriftenbon gekregen voor mijn verjaardag. Deze bon heb ik ingewisseld: 15 x de Flair voor 30 euro (bedrag bon). Uiteindelijk kreeg ik een factuur omdat ik abonnee ben geworden, helaas zonder dat ik het wist. Maar ik wil geen abonnee worden, ik wil alleen mijn tijdschriftenbon inwisselen. Normaal gesproken stopt dit na 15x, nu dus niet. Ik vind het misleidend en een slechte zaak dat ik van DPG een factuur heb ontvangen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met deze partij

Zeer slechte ervaring met deze partij. Hebben een abbonement op de Volkskrant opgezegd. Kregen daarna nog een aanmaning. Die hebben wij dus betaalt, en dan begint het abbonement opnieuw. Negeren die aanmaningen, niet betalen!!!

20 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet mee in zee gaan, zijn oplichters

Als je er iets wil kopen/bestellen zijn ze de vriendelijkheid zelfe. Zodra je iets wilt vragen of weten of dat je je meld met een probleem wordt je geschoffeerd door de mensen aan de telefoon. Ook via de chat, noteren ze je vraag, beloven je er binnen enkele dagen op terug te komen om vervolgens niks meer te horen. Als je dan 5 weken later vraagt of ze al iets weten weten ze nergens van. Zielig voor de hardwerkende medewerkers van de kranten en bladen, maar als mijn contract afloopt, neem ik echt nooit meer een product af van deze oplichters.

13 de outubro de 2025

INLOGGEN : EEN RAMP

Proberen in te loggen in de AD app. INLOGGEN ONMOGELIJK. Via mijn abonnementsnummer zie ik dat mijn e-mailadres geldig is. Dan maar het wachtwoord aanpassen. Na het aanpassen van mijn wachtwoord de melding : INLOGGEN ONMOGELIJK
HUH !!!
Een ander wachtwoord gekozen, weer geprobeerd in te loggen, weer de melding : INLOGGEN ONMOGELIJK

DPG !!! STELLETJE ONGELOOFLIJKE KLOOTVIOLEN !!!

Dit is niet de eerste keer dat ik het AD niet mag lezen…

4 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

abonnement Donald Duck opgezegt.maar niet door mij.ik wilde een abonnement aangaan op…

ik wilde een abonnement aangaan op Donald Duck. met een Philips airfryer. 12.78 per maar. zie ik op de site van dpg media. abonnement opgezegd. maar niet door mij! laat me raden. ze krijgen het bedrag niet van mijn rekening geïncasseerd. wat vreemd is. want ik heb ook de stentor. en incasseren per maand ook 16.25. is die airfryer een lokkertje?

4 de outubro de 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf met aansmeren van abonnementen hebben ze alle tijd met opzeggen wordt je onbeschoft behandeld tot 2x toe opgehangen aan de telefoon.

2 de outubro de 2025

Specifiek gericht op De Gelderlander

Specifiek gericht op De Gelderlander: offline: hopen dat je een ochtendblad voor 16:00 in huis hebt
online: regionaal nieuws niet regionaal én uitermate gedateerd (nu oktober, artikelen van juni/juli nog steeds als voorpagina nieuws te lezen)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opzeggen KIDS WEEK niet online…

Opzeggen KIDS WEEK niet online mogelijk, lang in de wacht klantenservice.

Het opzeggen van een abonnement moet volgens Nederlandse wetgeving net zo makkelijk gedaan kunnen worden als het aangaan van het abonnement. In dit geval is het abonnement online afgesloten en moet het ook online kunnen worden opgezegd. Dit is in het geval van KIDS WEEK van DPG Media niet mogelijk. Ik hang nu geruime tijd in de wacht bij DPG klantenservice om dit te bewerkstelligen (tijd voor het typen van deze klacht). Het blaadje is een abonnement overigens niet waard(inhoud slecht, beperkt en rare taalfouten), bezint eer u begint, want de irritatie aan het einde van de abonnementsrit is het al niet waard.

Toevoeging na telefonisch contact klantenservice DPG: Na een gesprek medewerker in het ongewisse of het blad ook daadwerkelijk stopgezet is. Ik heb gevraagd om een bevestigingsmail die mij is toegezegd door de jongen van de klantenservice (zonde dat dat arbeidspotentieel overigens bij zo'n tent gaat werken op de klantenservice). Deze mail, noch welk teken dan ook van opzegging nooit gekregen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na opzegging in 2024 digitaal…

Na opzegging in 2024 digitaal abonnement ging afschrijving gewoon door. Ik had netjes opgezegd en ontving ook de bevestiging. Echter in kleine lettertjes zag ik later oas dat pas werd oogezegd tegen juli 2025. Ik gad geen idee en heb de afschrijvibgen in 2025 teruggestort rn dit gemeld bij Dgp media. Ze hielden vol dat mijn abonnement een opzegtermijn vzn een jaar had! Dat is niet zo. Dus bleef ik bij mijn standpunt. Nu willen ze me via een incassobureau laten betalen voor een abonnement wat er niet is. Ze hebben, zonder dit te laten weten, m
Mij. Opzegging geznnuleerd en nu zit ik er dus weer er jaar of langer aan vast. Dit terwijl
Ik in 2024 heb opgezegd.
Hoe kom ik van Dgp media af. Niet door met klsntenservice te bellen. Daar wordt doodleuk gezegd kijkt u masr in de leveringsvoorwaarden. Terwijl
Je toch mag verwachten dat je een bevesting van opzegging niet eenzijdig mag herroepen zonder dit overigebs mede te delen aan voormalige klant, ik dus. om wat voor reden dan ook. Wat nu ?

30 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DPG is gewoon slecht in verkoop van…

DPG is gewoon slecht in verkoop van Microsoft Office licenties. Ze maken hun beloftes niet waar en of is zijn het oude licenties die nog maar een paar maanden geldig zijn. Of verkopen oude licenties onder een nieuwe naam. Schandalig voor zo'n bedrijf. Wat eerlijkheid voorop stelt als journalistiek!!

26 de setembro de 2025

Constant telefoontjes.

Constant telefoontjes.

Waarom bellen jullie nu al 3 dagen achter elkaar? Het begint inmiddels zo irritant te worden dat ik wellicht m'n abonnementen ga opzeggen. Echt zeer hinderlijk onprofessioneel gedrag. Henb jullie nummer inmiddels geblokkeerd en 3x gemarkeerd als spam. Succes ermee

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

zeer slechte ervaring met tijd tijdschrift.nl…

heb zeer op tijd tijdschrift.nl opgezegd; schriftelijk via hetzelfde email-adres als waarmee ik verwelkomd werd ; toch werd er alsnog het maandbedrag afgeschreven van mijn bankrekening. Bij telefonische navraag bij DGP zeer onvriendelijk behandeld. Opzeggen per email kan zgn niet, maar in de voorwaarden staat dat je schriftelijk moet opzeggen! Wat een slechte service! Wat een oneerlijke praktijk!!

23 de setembro de 2025

Waardeloze communicatie

Waardeloze communicatie. Volgens mij hebben ze teveel hooi op de vork genomen. Dat gaat ten koste van de service. Na jaren VT Wonen abonnement opgezegd, omdat vaak niet wordt geleverd. Met bezorgklachten wordt vervolgens niets gedaan. Koop de tijdschriften wel in de winkel

18 de setembro de 2025

Heel opdringerig

Bijna onmogelijk om abonnement op te zeggen, heel opdringerig. Na afloop abonnement wordt je telefonisch nog een hele poos lastig gevallen. Vaak ook s'avonds (20:18/20:45)

16 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.